15 Idei Cadouri pentru Bărbați de 50 de Ani

Fiecare vârstă are frumusețea ei, iar când cifrele se rotunjesc, avem tendința să celebrăm acest lucru într-un mod mai special, deoarece o vârstă rotundă creează prilejul pentru a onora viața trăită și pentru a privi încrezător spre viitor. Așadar, vârsta de 50 de ani reprezintă acea „jumătate” pe care ne-o dorim cu toții, de aceea, când avem ocazia să felicităm pe cineva cu acest prilej, în cazul de față, pe un bărbat, ne gândim la cele mai bune idei de cadouri pentru bărbați la 50 de ani.

Vârsta de 50 de ani se asociază cu maturitatea, cu decizii mai înțelepte și concluzii mai puțin pripite; acest lucru se manifestă și în cadourile pe care le alegem pentru omagiat. De obicei, tindem să alegem cadouri clasice, de o anumită sobrietate și valoare. Nu mereu însă trebuie să ne orientăm după această regulă, deoarece unii oameni abia la vârsta respectivă descoperă pasiuni și interese deosebite, pline de mișcare și voioșie.

În lista de mai jos, vei găsi diferite idei de cadouri pentru bărbați care te vor inspira să alegi un cadou potrivit pentru vârsta de 50 de ani; de fapt, la un asemenea eveniment important, cel mai frumos cadou rămâne atenția și timpul pe care îl vei petrece alături de omagiat, deci cadoul perfect l-ai găsit deja. Restul ideilor de cadouri sunt niște motive în plus de bucurie pentru jubileul fericit.

Idei Cadouri Bărbați 50 de Ani

1. Decantor Glob Pământesc

Acest decantor este un cadou perfect pentru un bărbat, în special, la o asemenea vârstă frumoasă. Decantorul vine însoțit de un kit pentru umplerea acestuia și menținerea băuturii la o temperatură potrivită. Sticla este suflată manual.

2. Portofel din Piele

Dacă nu la 50 de ani, atunci când să fie util un portofel. Când ești prea tânăr, nu prea-ți ține de cald, pentru că e mai gol. La 50 de ani însă, poate că se adună destule motive ca să îl ai mereu plin.

3. Geantă de Călătorie

Cu cât mai mult înaintăm în vârstă, cu atât mai multe devin și călătoriile noastre, fie că ele sunt legate doar de dorința de a vedea lumea sau de muncă. O geantă de brand cum e aceasta s-ar potrivi unui bărbat care prețuiește articolele vestimentare de firmă.

4. Whisky de Colecție

O sticlă de whisky prețios poate fi dăruită la asemenea evenimente importante, sporindu-le valoarea și semnificația. Băutura a fost maturată timp de 12 ani și are un gust complex format din arome de nuci, migdale, vanilie etc.

5. Carnet Moleskine și Pix Kaweco

Gândurile cresc și se înmulțesc cu anii și vor cu nerăbdare să fie lăsate undeva. Cu siguranță, le-ar plăcea să își găsească locul printre paginile fine ale unui carnet Moleskine pe care marii autori precum Hemingway își lăsau ideile.

6. Lecție de Off Road

Pentru iubitorii de adrenalină, mașini și provocări, este strict recomandat un asemenea cadou. O experiență de acest fel va stârni pofta pentru momente unice și îi va reaminti sărbătoritului că la 50 de ani, viața abia începe!

7. O Carte Despre Istorie

Deseori, o dată cu înaintarea în vârstă și maturizarea, bărbații dezvoltă o pasiune pentru istorie. Dacă te gândeai la o carde cadou pentru omagiat, o carte de non-ficțiune, și mai ales, de istorie, ar fi o variantă ideală.

8. Ceas Seiko

Un ceas este un accesoriu care definește eleganța, gustul bun și punctualitatea. Acestea este un cadou excelent pentru vârsta de 50 de ani.

9. Aparat Masaj Picioare

O zi grea de muncă poate fi încheiată cu un film sau un meci de fotbal, însă ce bine-ar fi dacă ar include și un masaj! Pentru confortul și odihna sărbătoritului, un aparat de masaj pentru picioare va fi un cadou sănătos și odihnitor.

10. Geantă Crossover

O geantă de mână este utilă pentru călătorii sau deplasări importante. Va avea, astfel, mereu la îndemână și în siguranță toate obiectele necesare.

11. Joc Șah și Table

Poate cineva se regăsește mai mult în sporturile fizice, însă ce plăcut e să practici acest sport al minții. Un adversar pe măsură, un șah-mat și o partidă excelentă- ce poate face o seară cu prietenii mai antrenantă?

12. Ochelari de Soare Hugo Boss

Foarte utili, mai ales, dacă sunt dăruiți de soție/iubită. Pentru ca frumusețea ta să nu-i eclipseze ochii, trebuie să faci tot posibilul ca să-l protejezi.

13. Pulover

Se spune că iernile devin din ce în ce mai călduroase, însă când vremea se răzgândește, el va avea ascunsă undeva în dulap căldura și amintirile plăcute legate de acest cadou.

14. Tabletă reMarkable

Este un cadou deosebit, mai ales pentru un om de afaceri, care are multe hârtii și acte de rezolvat zilnic. Este un cadou foarte potrivit și pentru un arhitect, jurnalist.

15. Lecție de zbor cu avionul

La 50 de ani este timpul să cucerești și aerul! Senzații tari la înălțimi, experiențe noi, lecție de pilotaj și multe multe amintiri frumoase vor rezulta în urma acestui zbor. *Zborul e disponibil în mai multe orașe din țară.

Vezi articole similare:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo