Top 21 Idei Cadouri Pentru Nași de Botez și Nuntă

idei cadouri nasi

Nașii sunt părinții spirituali ai copilului sau ai tinerilor însurați, acest concept păstrându-și secole întregi actualitatea și izvorând predominant, din creștinism. Deși multe tradiții din timpul nunții sau botezului s-au pierdut, darul pentru nași rămâne un obicei pe care finii îl respectă. În acest articol vei găsi idei de cadouri pentru nași de botez sau nuntă, ca să faci o alegere inspirată.

Un cadou bun pentru nași va fi un semn de mulțumire și apreciere iar bugetul în care trebuie să te încadrezi depinde de gradul de apropiere cu nașii, de tipul ceremoniei, dacă e cadou de nași pentru nuntă sau cadou nași pentu cununie sau botez. În orice caz, trebuie să alegi fie ceva simbolic, care să desemneze și rememoreze evenimentul special, fie un cadou care să corespundă intereselor nașilor.

În lista de mai jos vei găsi atât cadouri clasice, cât și cadouri personalizate pentru persoane sau eveniment și cadouri simbolice. Unele dintre ele includ experiențe unice, altele sunt obiecte deosebite de decor pentru casă. Vezi mai jos ce idei de cadouri pentru nași ți-am pregătit.

Idei Cadouri Nași pentru Botez și Nuntă

1. Set Cadou Decantor

Un cadou clasic și sobru, potrivit pentru un cadou de nuntă sau pentru un cadou când mirii vin cu propunerea legământului la nași. Decantorul va fi un obiect care va atrage toate privirile musafirilor și o adevărată bijuterie pentru petreceri și întâlniri. Acesta poate fi, de asemenea, un cadou bun pentru casă nouă.

2. Casetă Șah și Set Accesorii Vin

Această casetă va avea atât utilitate practică, pentru iubitorii de șah și vin, cât și utilitate stilistică, deoarece se va integra de minune în casa nașilor tăi.

3. Ramă Foto și Ramă Mulaj

Este un cadou minunat pentru nași care le va aminti de finuța/finuțul lor cu drag și va înregistra creșterea acestuia. Acesta este un cadou potrivit și pentru părinți, bunici, și toate persoanele din jurul bebelușului care veghează creșterea sa.

4. Statuetă Înger Păzitor

Pentru că orice naș este mai întâi de toate, un bun prieten și o călăuză a copilului, e frumos să găsești gestul sau cadoul care vor arăta aprecierea și importanța rolului său. Statueta este pictată manual și vine din atelierul unei artiste, însoțită de o felicitare. Poate fi dăruită și unei mame, profesoare sau bunici cu ocazia zilei de 8 martie.

5. Brățară Personalizată

Este un cadou potrivit, în special, pentru nașă. Brățara este confecționată din argint și are un preț foarte accesibile. Poate fi oferită ca un cadou simbolic pentru botez sau aniversare.

6. Pictură pe Numere Personalizată

Un cadou interactiv și memorabil pentru o pereche de nași creativi și pasionați de diferite hobby-uri. Poți să personalizezi orice poză vă doriți, fie cu mirii și nașii împreună sau doar poza nașilor.

7. Vin de Colecție

O sticlă de vin de colecție poate fi dăruită în momentul în care mirii merg la un cuplu cu rugămintea să le fie nași. Vinul poate fi păstrat pentru o aniversare specială alături de miri sau pentru alt eveniment special.

8. Set Bucătărie Personalizat

Aceasta e o idee inspirată de cadou amuzant și drăguț pentru o pereche de nași voioși și cu simțul umorului. Nu știm cât de practic va fi setul pentru gătit, deoarece nașii vor dori să-l păstreze intact, probabil, însă pentru buna lor dispoziție va fi foarte util.

9. Set Cadou Ustensile Grătar

O idee bună de cadou pentru naș și un motiv bun ca să petreceți timpul împreună. Nimic nu adună mai bine oamenii împreună decât un grătar bun.

10. Grătar portabil

Grătarul pentru situații excepționale, pregătit să salveze nașul care organizează grătarul este chiar aici! Este foarte ușor de transportat, nu ocupă mult spațiu și este o soluție excelentă pentru odihna la mare sau munte. Servieta secretă abia așteaptă să-și găsească stăpânul. Acest grătar este un cadou excelent pentru tată sau un cadou drăguț pentru iubit.

11. Set Veselă din Porțelan

Acest set poate fi un cadou bun pentru nuntă. În funcție de înțelegerea dintre voi și nași, dacă bugetul corespunde așteptărilor lor și bugetului pentru nuntă, puteți să optați cu încredere pentru un astfel de cadou.

12. Set Farfurii cu Decorațiuni Aurii

Farfuriile fac parte dintr-o colecție deosebită, având motive asiatice drept imprimeu. Acest set poate fi folosit pentru servirea mesei în ocazii speciale.

13. Set Cadou Îngrijire Corp

Un set deosebit pentru îngrijire poate fi un cadou minunat pentru nașă. Setul conține produse realizate din ingrediente naturale.

14. Set 2 Prosoape Personalizate

Pentru ceremonia botezului, vă puteți bucura nașii cu un astfel de set de prosoape, care să le aducă aminte de această zi deosebită și de sacralitatea evenimentului.

15. Set Cadou de la Sephora

Pentru o atmosferă plăcută în casa nașilor care să facă întâlnirile voastre și mai frumoase, poți să alegi un astfel de set drept cadou. Aromele delicate vor învălui fiecare colț al casei.

16. Coș Cadou Perfect Surprise

Un coș cu bunătăți pentru o pereche de nași buni! Poate coșul îi va îndulci imediat și vor accepta cu drag propunerea de a fi nași.

17. Cutie Bijuterii

Când nașa bogătașa are prea multe bijuterii, apare marea problemă: unde să le păstreze? Între timp, poți rezolva această problemă făcându-i asemenea cadou și poți să îi urezi în continuare să aibă doar probleme de acest fel! Cutia de bijuterii este inclusă și în lista de idei de cadouri pentru iubită.

18. Degustare de Vinuri și Cazare la Prahova

Dacă vrei să le faci nașilor tăi ziua mai frumoasă, de ce să nu profiți de situație și să le-o dăruiești la propriu. O zi cu soare, cu vinuri bune, cu o noapte de cazare la un hotel de 4 stele și o experiență unică. Sună biiine!

19. Pictură Caricatură Pentru un Moment Funny

Pentru nașii cu umor, un cadou ca acesta va fi foarte special. Puteți să personalizați orice poză, în orice ipostază pentru un efect și mai drăguț și amuzant.

20. Ședință Foto pentru Familii

Printr-o ședință foto poți să le oferi nașilor tăi o experiență unică, interactivă care să rămână în timp o amintire vie și plăcută.
Dacă ți-au plăcut ideile de cadouri pentru nași sugerate, spune-ne care este preferata ta sau ce cadou pentru nași ai oferit tu și e posibil să se afișeze și ideea ta în lista TopGuides. Așteptăm cu drag propunerile tale!

Vezi și alte articole similare:

Taguri:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo