15 Idei Cadouri pentru Bărbați de 60 de Ani

Vârsta de 60 de ani rotungește câteva etape importante ale vieții, aducând cu ea înțelepciunea, împlinirea și deschide drumuri noi prin care persoana se cunoaște pe sine. La 60 de ani, dorințele se traduc în petrecerea timpului cu sine însuși, în călătorii, în copii și nepoți, în familie, în hobby-ul preferat, de aceea și ideile de cadouri pentru bărbați de 60 de ani sunt inspirate din aceste interese.

În lista de mai jos, vei găsi diferite idei de cadouri pentru bărbați care să te ajute să-i faci omagiatului o surpriză frumoasă. Unele idei de cadouri se pot plia pe anumite interese ale bărbatului la 60 de ani, altele sunt potrivite pentru confortul și sănătatea sa, altele sunt adresate productivității. Indiferent de alegerea pe care o vei face, dacă un cadou este ales cu drag și grijă, nu vei da greș.

1. Set Decantor Glob Pământesc

Este un set elegant care va înfrumuseța biroul sau sufrageria unui bărbat. Nu uita să completezi setul și cu o sticlă de whisky sau coniac bun.

2. Ceas Fossil

Un ceas frumos este un obiect care completează armonios ținuta unui bărbat. Acesta poate fi integrat în ținute elegante, cât și în ținute casual.

3. Portret personalizat pe pânză

Un portret este un cadou deosebit care păstrează amintirile vii și care transmite dragoste și apreciere pentru cel ce îl primește. Spre deosebire de alte obiecte ce pot fi dăruite, acesta are o valoare enormă, deoarece reprezintă o creație care trăiește prin sine.

4. Set Șah și Accesorii Vin

Ce bine e să petreci timpul la o partidă de șah! Nu, și mai bine este să îl petreci cu un pahar de vin! De fapt, nu, cel mai bine e când poți să le combini pe ambele având acest set compact!

5. Geantă Tommy Hilfiger

Este o geantă elegantă, cu dimensiuni modeste potrivită pentru întâlnirile de business sau pentru călătoriile scurte.

6. Set pescuit

Cu siguranță, mulți bărbați și-ar dori să practice această activitate. Sunt o mulțime de articole pe care le poți cumpăra unui pescar , însă undița e punctul de start pentru un începător.

7. Valiză de Călătorie

Călătoriile interesante abia urmează la 60 de ani, așa că echipează persoana omagiată cu o valiză calitativă de călătorie și cu un mesaj de drum bun!

8. Un Whisky de Calitate

Un whisky, ca și un vin bun, este un cadou reprezentativ pentru vârsta de 60 de ani. Timpul îl face mai bun și intens, îmbogățindu-l cu arome și savoare.

9. Aparat Masaj

Un aparat de masaj este un obiect benefic pentru orice vârstă. Este recomandat pentru păstrarea tonusului muscular, pentru evitarea zonelor de presiune din corp și pentru generarea unei stări de bine.

10. Carnet Moleskine Classic

Un carnet bun va adăposti în el gândurille și ideile care ne însoțesc mereu, dar și planurile și obiectivele pe care le setăm.

11. Geantă Crossover

Pentru serile lungi de plimbări prin parc sau pentru zilele încărcate de muncă, o geantă crossover va fi întotdeauna un obiec util și practic.

12. Portofell Boss

Nu este cea mai inspirată idee de cadou, însă este o idee clasică și dacă nu te afli într-o relație foarte apropiată cu omagiatul, fiind vorba de un cadou pentru colegul tău de muncă sau pentru un cunoscut, atunci cu un portofel, nu vei da greș.

13. Un Mini Frigider

Pentru iubitorii berilor reci, un frigider micuț este soluția perfectă pentru a avea băutura preferată mereu la îndemână. Acesta poate fi instalat la birou, lângă piscină, lângă televizor sau oricare alte spații de relaxare cu o priză lângă ele.

14. Aparat de Gheață

Un aparat de gheață este visul oricărui iubitor de cocktail-uri. Este un cadou care va fi de mare ajutor în zilele călduroase de vară.

15. Carte Sapiens: Scurta istorie a omenirii

Majoritatea bărbaților care au vârsta în jur de 60 de ani sunt interesați de cărțile istorice. Aceasta este un clasic al genului pentru non ficțiune, oferind perspective și idei remarcabile.


Vezi și:

Taguri:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo