Top 50 Idei Cadouri pentru Bărbați

Toată lumea iubește cadourile, indiferent de gen și de vârstă, iar un cadou pentru un bărbat este un motiv în plus de a aduce în viața lui bucurie și apreciere. Ca să alegi cele mai tari cadouri pentru bărbatul/bărbații din viața ta, nu ai nevoie decât de un pic de empatie și imaginație.

Pentru că oamenii sunt atât de diferiți, pentru că există atâtea interese și pasiuni, noi am selectat în lista de mai jos 50 idei cadouri pentru bărbați care, sperăm că-ți vor fi utile și îți vor stârni interesul ca să găsești cel mai potrivit cadou. În lista noastră vei găsi diverse idei, de la gadget-uri utile, la obiecte decorative sau produse de îngrijire personală, experiențe cadou, cât și cadouri personalizate.

Dacă te interesează un cadou pentru un bărbat în funcție de vârsta acestuia, poți să găsești idei de cadouri pentru majorat sau idei de cadouri pentru bărbați de 30 de ani sau idei de cadouri pentru bărbații mai în vârstă de 50 de ani sau 60 de ani, iar dacă vrei să îți surprinzi iubitul, poți să te inspiri și din ideile de cadouri pentru iubit.

Idei Cadouri Bărbați

1. Decantor Glob Pământesc

Este un obiect care se integrează frumos în decorul biroului sau casei celui pe care vrei să îl surprinzi și pe lângă aspectul frumos, are și utilitate practică. Este potrivit pentru bărbații care au peste 35 de ani.

2. Cană voiaj

Această cană este fabricată din materiale de înaltă calitate precum fibrele de bambus, iar exteriorul este compus din oțel inoxidabil. Poate păstra temperatura băuturilor până la 12 ore. Este un cadou ideal pentru bărbații care conduc des.

3. Ceas Apple

Un ceas Apple își va demonstra utilitatea în numeroase situații zi de zi, iar aspectul său modern îl transformă și într-un accesoriu potrivit pentru mai multe tipuri de ținute. Este un cadou care se va face plăcut imediat de bărbații până în 40 de ani.

4. O pereche de adidași Asics

Practic, sigur și util – nu poți să dai greș cu o pereche de adidași buni, indiferent de vârstă!

5. Set pijamale

Pijamalele sunt întoteauna un cadou drăguț pe care o iubită i-l poate face iubitului său. Fie că sunt personalizate sau amuzante, acestea sunt un semn al grijii și dragostei.

6. Set șah și accesorii vin

O partidă bună de șah se încheie cu șah și mat, însă una excelentă se încheie cu șah și vin! Bărbații pasionați de ambele, vor aprecia, cu siguranță, acest cadou.

7. Geantă de călătorie

Într-o geantă încăpătoare se pot adăposti mai multe suveniruri din călătorii și mai puține griji legate de bagaje.

8. Aparat profesional pentru masaj

Oboseala nu îi ocolește pe nimeni, de aceea nici un aparat de masaj, n-ar trebui să fie o idee de cadou pe care să o ocolești. Este un cadou potrivit pentru bărbații de peste 40 de ani.

9. Voucher Decathlon

Dacă știi că bărbatul respectiv menține un mod activ de viață, că e curios să descopere noi pasiuni/activități, un voucher pentru articole de sport, este un cadou perfect pentru el.

10. Videoproiector portabil

Pasionat de seri de filme cu prietenii? Sau poate de prezentări și proiecte faine? Dacă ai detectat un asemenea interes în aria pasiunilor bărbatului pentru care cauți cadou, atunci poți accepta, cu încredere, această idee. Ideal pentru bărbații până în 40 de ani.

11. Ceas cronograf

Un ceas nu e niciodată o idee rea de cadou, mai ales dacă relația ta cu bărbatul care va primi cadoul implică sobrietate și respect.

12. Whisky de calitate

Un asemenea cadou ar fi apreciat de bărbații mai în vârstă care fie colecționează băuturi unice, fie le savurează.

13. Portret pe pânză

Un tablou nu se va pierde niciodată printre sutele de poze făcute cu telefonul, pentru că are propria viață și poate capta timpul într-un mod miraculos. Este un cadou potrivit pentru orice vârstă.

14. Set Cocktail

Cine își petrece serile cu gândul la un martini, sau una aperol așteaptă cu deznădejde acest cadou și abia așteaptă să se ivească persoana potrivită care să i-l dăruiască.

15. Rucsac Doughnut

Un rucsac cool și compact este o idee de cadou potrivită pentru un tânăr cu multe planuri și drumuri de făcut.

16. Lecție de off-road în București

Este un cadou excelent pentru orice bărbat pasionat de mașini și de munte. Adrenalina va spori cu rampele și pantele provocatoare, mărind dorința de a face lucruri interesante. Este un cadou potrivit pentru bărbații de peste 30 de ani.

17. Shaker proteine

Acest shaker se încarcă prin usb și este ideal un cadou perfect pentru bărbații care au grijă de alimentația lor și care merg la sală. Shakerul este rezistent la spargere și e potrivit pentru prepararea milkshakeurilor sau shakeurilor proteice sau altor tipuri de suplimente.

18. Încărcător wireless pentru mașină

Cablurile și volanul nu se înțeleg prea bine, de aceea e util să ai un gadget care să te salveze în momentele de agitație.

19. Brățări de piele U.S Polo Assn.

Accesoriile potrivite completează armonios ținutele, iar un bărbat stilat, va aprecia mereu un asemenea cadou.

20. Cadou LEGO Personalizat

Este un cadou foarte drăguț și original pentru toți băieții care și-au petrecut copilăria în piesele LEGO. Marele avantaj e că acum, nu va mai călca nimeni în acea piesă uitată din sufragerie!

21. Pulover GAP

Perechea de șosete preferată, termosul și puloverul sunt obiecte indispensabile pentru a trece cu bine oricărei ierni și a face față obiectivelor stilistice!

22. Valiză de călătorie

Pentru unii oameni, timpul se măsoară în călătoriile făcute. Cu o valiză de călătorie, ai motiva pasionatul de călătorii să facă o măsurătoare și mai precisă.

23. Briceag Victorinox

Dacă nu excludem posibilitatea că acel bărbat s-ar afla vreodată pe o insulă pustie, un briceag cumpărat astăzi, poate fi mâine, un cadou mai mult decât vital. Însă și pentru escapadele la munte și aventurile urbane, va fi mica soluție de a rezolva totul cu un dispozitiv.

24. Termos Built

Pentru călătorii sau plimbările din timpul iernii, un termos este o rază de lumină. Design-ul modern al termosului și structura plăcută tactil îl vor face un prieten bun de drum cu persoana care îl va primi.

25. Răcitor pentru vin

Adevărații somelieri vor aprecia un asemenea cadou, pentru că nu există nimic mai plăcut decât temperatura ideală a vinului, pe lângă acele aperitive alese cu grijă și acei prieteni, dintr-o anumită seară.

26. Trotinetă electrică

Fie că e vorba de o bicicletă sau o trotinetă, cel care se deplasează mult prin oraș și preferă activitatea fizică, va fi recunoscător pentru un asemenea cadou.

27. Carte din categoria -Dezvoltare Personală

Cel mai prețios cadou pe care putem să îl facem în raport cu noi înșine, dar și cu alți oameni, este timpul. Acesta devine cu atât mai prețios, cu cât este petrecut într-un mod util, iar cărțile sunt un instrument care îl valorizează.

28. Organizator birou

Nu încurcă niciodată un pic de ordine acolo unde e multă muncă!

29. Puzzle 3D

Aceste puzzle-uri reprezintă diverse obiecte potrivite pentru multe hobby-uri/pasiuni, fie că e vorba de mașini sau de instrumente muzicale, construcții, corăbii, etc. Deci dacă bărbatul căruia vrei să îi faci un cadou are o anumită pasiune, poți să iei în considerare acest cadou interactiv.

30. Suport metalic pentru sticlă

Suportul de vin este un accesoriu excelent pentru sufragerie sau bucătărie care se va încadra perfect într-o casă cu oameni care iubesc vinul.

31. Căști Bone Conduction

Este un cadou ideal pentru bărbații care iubesc să asculte podcasturi, muzică, în timp ce fac anumite activități fizice, însă în același timp, care vor să fie conectați și cu sunetele din mediul înconjurător. Căștile obișnuite in-ear blochează sunetele exterioare, pe când acestea te lasă să fii atent în ambele părți.

33. Kit Multifuncțional Sălbăticie

Pentru a potoli grija instinctului de a supraviețui, poți să îi faci un asemenea cadou bărbatului care caută nenumărate ocazii pentru a merge la munte sau pe o insulă pustie.

34. Boxă Portabilă

Cum să îmbini în viață party-ul cu boxe și vecinii împăcați? Este o întrebare bună la care trebuie găsit întotdeauna răspuns individual, așa că lasă-l pe sărbătorit să se descurce.

35. Cameră auto

Este un dispozitiv extrem de util pentru toți șoferii, de aceea dacă știi că bărbatul căruia vrei să îi faci o surpriză nu are încă o cameră auto, acum e timpul să o faci!

36. Set îngrijire barbă

Pentru bărbații cu barbă, produsele calitative nu ar trebui să lipsească din rutina lor zilnică, de aceea, poți să îi oferi tu această bucurie, atunci când se ivește ocazia.

37. Crystal head vodka

Iubitorii băuturilor tari ar aprecia atât această vodka selectă, cât și procesul îndelungat de preparare din spatele acesteia.

38. Curea din piele

O curea este un accesoriu clasic, care cu siguranță, își va găsi utilitatea în garderoba unui bărbat.

39. Parfum Emporio Armani

Un parfum este un mod delicat prin care descrii personalitatea cuiva și un cadou universal. Alegerea acestuia, trebuie făcută întotdeauna cu gândul la persoana care-l va primi.

40. Suport accesorii

Nu e niciodată prea puțină organizare pe un birou cu multe hârtii și pixuri!

41. Espressor cafea

Este un cadou universal pe care ai putea să i-l cumperi persoanei dragi care a descoperit dragul de cafea și dragul de diminețe liniștite.

42. Grătar portabil

Nu este foarte ușor să găsești un grătar casetă care să fie foarte comod de mânuit și să nu ocupe mult spațiu. Pentru iubitorii de mese în natură este un cadou excelent.

43. Geantă Crossover

O geantă crossover de dimensiuni mai mari este un cadou potrivit pentru un bărbat de 40-50 de ani.

44. Veioză în formă de Glob

Un glob pământesc este un cadou potrivit pentru un bărbat curios, pasionat de geografie. Este un obiect care va decora frumos biroul acestuia.

45. Carnet Moleskine Clasic

Este un cadou plăcut pentru cei care iubesc să își facă notițe și sunt înconjurați mereu de agende, pixuri și planuri. Această agendă este potrivită pentru orice vârstă.

46. Pick-up

Un pick-up își va găsi întotdeauna locul în casa unui tânăr boem pasionat de muzică și timpul petrecut frumos.

47. Căști AirPods

Este un cadou clasic pentru un bărbat tânăr care are iphone și mult timp să asculte muzică, podcasturi și puțin spațiu pentru depozitare în buzunare.

48. Portofel pliabil

E bine când portofelele se uzează în timp, deoarece ăsta e un semn al bunăstării, e și mai bine însă când ai prieteni care îți pot dărui altul nou.

49. Consolă Playstation 5

Un gamer va fi în extaz de la un asemenea cadou, asta e clar.

50. Set Pescuit

Pentru cei care sunt în căutarea străvechiului hobby, acest set de pescuit este ideal, ca să înceapă marea aventură.

TopGuides
Logo