20 Idei Cadouri Majorat pentru Băieți

Vârsta de 18 ani marchează o trecere importantă în viață: cea de la copil la adult și este întâmpinată mereu cu emoții și vise mari. Pentru că este un eveniment atât de așteptat, vrei să găsești și un cadou memorabil pentru omagiat, de care să-și aducă cu drag aminte și peste mulți ani înainte. Astfel, noi venim în ajutorul tău cu câteva idei de cadouri de majorat pentru băieți.

Un cadou reușit la majorat trebuie să aibă o însemnătate practică sau una afectivă. De exemplu, ca și părinți, puteți să-i cumpărați copilului un laptop, deoarece urmează o perioadă intensă de studii sau puteți să îi cumpărați un bilet pentru o excursie uimitoare sau pentru o activitate interesantă. Gradul de rudenie determină și costul pentru cadoul de majorat, de aceea avem în lista de mai jos, idei care se încadrează în bugete diferite.

În funcție de pasiunile și interesele celui care împlinește frumoasa vârstă de 18 ani, puteți să creați un cadou foarte frumos de majorat, compus dintr-o carte, un gadget sau un joc de societate, un instrument muzical sau un articol de vestimentație personalizat. Urmăriți lista de mai jos, ca să descoperiți cele mai cool idei pentru băieți la majorat.

1. Ședință foto cadou la un studio profesional

Este cel mai drăguț cadou pe care i-l puteți oferi cuiva care împlinește o vârstă atât de frumoasă. Fie că e vorba de deplasarea la locație sau de ședința foto în studio, acest lucru îi va oferi lui amintiri frumoase, de care își va aduce aminte cu drag.

2. Boxă Portabilă

Nu e niciodată destulă muzică la 18 ani, știm cu toții asta! Petrecerile cool cu prietenii și serile vesele abia încep, așa că cel mai bine e să dai volumul mai tare și să te bucuri de aceasă perioadă (în limita toleranței vecinolor, bineînțeles).

3. Consolă PS5

Ar fi greu să găsești un băiat care să refuze un joc la consolă. Spre indispunerea părinților sau iubitei și spre dispunerea sa, puteți sau nu să vă gândiți la această idee de caou.

4. Poster 100 Movies You Must See Before You Die

Filmele bune, la fel ca și cărțile, îmbogățesc lumea interioară și cultivă gustul pentru frumos. Pentru un iubitor al capodoperelor cinematografice, acest cadou este unic!

5. Tablou Personalizat pentru 18 ani

Ce se poate celebra la 18 ani mai frumos decât toate amintirile copilăriei? Adunați tot materialul complot și momentele drăguțe și faceți un super tablou pentru prietenul vostru! Acesta poate fi un cadou excelent pentru orice aniversare!

6. Set Gantere Bodybuilding

Cine nu vrea la 18 ani să aibă 6 pătrățele? Lăsând gluma la o parte, un set de gantere este un cadou foarte util pentru un tânăr în formare. Va putea practica oricând sportul, în acest fel.

7. Kit Supraviețuire

Ca un adevărat Robinson Crusoe, orice tânăr de 18 ani visează să descopere și să exploreze lumea din jurul său. Pentru toate drumețiile care urmează, acest kit este un cadou minutat.

8. Pistol cu Bani

Acest cadou e o glumă și trebuie tratat ca atare. Glumă pentru că de la 18 ani începi să înțelegi că banii se fac destul de greu.

9. Un Hanorac

Ok, nu este un cadou extraordinar pentru majorat, însă poate avea semnificație, dacă îl personalizați sau dacă alegeți un hanorac sau orice alt articol de vestimentație de la o firmă care îi place.

10. O Pereche de Adidași

Adolescenții sau tinerii acordă o atenție deosebită încălțămintei, e un aspect care reflectă modul în care vor să se exprime. Dacă cunoști bine gustul vestimentar al sărbătoritului, o pereche de adidași poate fi un cadou mult așteptat.

11. Pick-up

Pentru prima dată în ultimii ani, vânzarea de viniluri a depășit-o pe cea de cd-uri. Tinerii au dezvoltat o pasiune pentru muzica la pickup, datorită calității unice a sunetului și acelui sens unic poetic.

12. Carte Oameni Normali

O carte este un cadou drăguț care poate fi dăruită la orice ocazie specială. Pentru un băiat de 18 ani, această carte care descrie problemele tinerilor, prima dragoste și aspirațiile cu privire la viitorul lor, va fi o alegere potrivită.

13. Joc de Societate Catan

Jocul clasic și consacrat care a unit mii de prieteni în jurul mesei de joc. Pentru un băiat pasionat de jocurile de societate, Catan este un cadou ideal.

14. Geantă Messenger

Pentru o ținută clasică sau pentru un viitor examen la facultate, această geantă este perfectă. Va fi încăpătoare pentru laptop sau caiete și va completa frumos o ținută mai elegantă.

15. Puzzle 3D Dream Cabriolet

Un cadou elegant și interactiv, care va aduce bucurie unui iubitor de lego sau de mașini. Este potrivit pentru tinerii care iubesc să construiască, să meșterească și să își petreacă timpul într-un mod interesant.

16. Joc de Societate: Cards Against Humanity

Cu acest joc, limita umorului sau a ironiei este aproape invizibilă. Este un joc recomandat tinerilor peste 18 ani.

17. Masă de Gaming

Dacă sărbătoritul este pasionat de gaming, va respira ușurat, în sfârșit, când va primi un asemenea cadou, deoarece nu va mai avea grija cablurilor sau luminilor sau marginilor.

18. Chitară acustică

Dacă muzica răsună în casă până la vecini și el tot nu are o chitară, atunci e timpul ca muzica să răsune în sfârșit live! Orice instrument muzical e un cadou extraordinar pentru un tânăr pasionat de muzică.

19. Căști Premium Sony

Pentru un iubitor de muzică, o pereche de căști bune este un obiect atât de important și prețios! Calitatea sunetului în aceste căști scoate în evidență fiecare sunet cu intensitățile sale diferite și creează o armonie deosebită. Căștile pot fi un cadou perfect pentru iubit.

20. Bicicletă

Nu este cel mai original cadou, însă dacă fiul sau nepotul dvs. e o fire energică, iar bicicleta veche își anunță sfârșitul, poate că e timpul pentru o schimbare. Nici trotineta nu este o idee rea.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo