Cel Mai Bun Aspirator Dyson – Top 5 în 2024

Dyson V8 Cel mai ieftin aspirator dyson
Dyson V15s Cel mai bun aspirator dyson cu spălare

Dacă sunteți în căutarea a unui aspirator Dyson, probabil că știți deja că brand-ul se bucură de o reputație mare în întreaga lume. Aspiratoarele marca Dyson sunt cunoscute pentru puterea mare de sucție, design-ul unic și tehnologii patentate.

Dyson are o varietate de modele de aspiratoarele verticale, cât și un model de aspirator robot recent apărut pe piața din România. În timp ce modelele sunt relativ similare între ele, cele noi apărute au caracteristici precum prezența laserelor sau a ecranelor LCD. Astfel, chiar dacă cele mai recente opțiuni au un preț mai ridicat, modelele de top de acum 2 sau 3 ani răspund în continuare standardelor de calitate. În cele ce urmează vom stabili care este cel mai bun aspirator Dyson la momentul actual, cât și care sunt alte modele care merită luate în considerare. Vezi și cele mai bune aspiratoare verticale.

1. Dyson V15 Detect Absolute – Cel mai bun aspirator Dyson per total

cel mai bun aspirator dyson
Vezi Preț
Dyson V15 Detect Absolute

Vezi pe emag.ro

Avantaje
 • Putere mare aspirare
 • Putere ajustabilă în dependență de suprafață
 • Senzor mărime particule
 • Autonomie ridicată
 • Capacitate mare de colectare
 • Număr mare de accesorii
 • Transformabil în aspirator de mână
Dezavantaje
 • Prețul peste medie

Dyson V15 Detect este unul dintre cele mai bune aspiratoare Dyson de pe piață. Modelul dat este un dotat cu un motor de 240W care este remarcabil de puternic pentru un aspirator vertical, acest lucru permite aspirarea eficientă a majorității tipurilor de murdărie, eficiența acestui aspirator fiind similară cu unele modele de aspiratoare cu fir.

O altă caracteristică de notat a acestui aspirator este senzorul de murdărie încorporat, acest senzor detectează mărimea particulelor aspirate și le afișează pe ecranul LCD al aspiratorului sub formă de o statistică, această funcție este în special utilă dacă suferiți de alergii sau doriți să stabiliți care este gradul de murdărie din casă. Pe lângă asta, aspiratorul este dotat un sistem de detectare a suprafeței, în dependeță de care se schimbă puterea de aspirare.

Modelul dat, ca și altele de la Dyson, este foarte ușor de utilizat datorită numărului mare de accesorii, timpului mare de autonomie, cât și datorită ușurinței de golire a recipientului de praf. De asemenea faptul că se poate transforma în aspirator de mână pentru accesarea unor suprafețe mai puțin accesibile este o caracteristică foarte utilă. Prezența laserului este un alt motiv pentru care mulți îndrăgesc acest model, vizualizarea suprafețelor și curățarea lor creând un soi de satisfacție.

Filtru HEPADa
Putere aspirare240 W
Greutate2.96 Kg
Autonomie acumulator60 min
Capacitate colectare0.76 L
Tip aspirareUscată
AccesoriiPerie standard
Accesorii spații înguste
Stație încărcare
Încărcător
Perie Combi 2 în 1

2. Dyson V8 446969-01 – Cel mai ieftin aspirator Dyson

Vezi Preț
Dyson V8

Vezi pe emag.ro

Avantaje
 • Cel mai ieftin aspirator vertical Dyson
 • Putere mare de aspirare
 • Autonomie 40 minute
 • Transformabil în aspirator de mână
 • Mai ușor decât alte modele
Dezavantaje
 • Lipsesc funcțiuni precum detectarea de particule și ajustare automată

Dacă sunteți dispus să renunțați la anumite caracteristici de confort ale modelelor de top din gama Dyson, atunci modelul V8 se poate dovedi a fi o alternativă eficientă pentru majoritatea nevoilor. Dyson V8 este cel mai bun aspirator de buget din categoria aspiratoarelor verticale.

Spre deosebire de modelele mai noi, acesta nu este dotat cu un senzor de detectare a murdăriei, cât și nu dispune de funcția de ajustare automată a puterii în dependeță de suprafață, însă aceste specificații nu sunt vitale pentru majoritatea oamenilor.

Deși are o putere de 425W, aceasta este îndeajuns pentru majoritatea suprafețelor, iar opțiunea de a schimba puterea este foarte utilă atunci când se schimbă suprafața, funcție utilă în mod special în cazul covoarelor. Spre deseobire de alte modele, are o autonomie de 40 minute, iar în modul de performanță MAX poate ține până la 10 minute, de aceea trebui să ai grijă să cureți rapid în zonele mai dificile.

Filtru HEPANu
Putere425 W
Autonomie acumulator40 min
Capacitate colectare0.54 l
Greutate2.54 Kg
Tip aspirareUscată
Accesorii inclusePerie specială
Încărcător
Perie Combi 2 în 1

3. Aspirator Dyson V11 – Cel mai bun raport calitate-preț

Vezi Preț
Dyson V11

Vezi pe emag.ro

Avantaje
 • Raport calitate preț-excelent
 • Putere mare
 • Număr mare accesorii
 • Transformabil în aspirator de mână
Dezavantaje
 • Nu are senzori particule

Un alt aspirator Dyson de luat în considerare este modelul V11 care situează ca și preț și dotări între V8 și V15. Astfel dacă nu ai nevoie de funcții precum putere ajustabilă sau senzor de particule, atunci acest aspirator se prezintă ca fiind unul aproape la fel de puternic ca și V15.

Dyson V15 este dotat cu o putere de 545 W care se apropie de V15 și este comparabilă cu multe modele de aspiratoare cu fir. Acest nivel de putere în combinație cu cei 14 cicloni integrați generează o forță care poate capta cele mai mici particule, precum bacteriile sau polen, element benefic în special pentru persoanele ce suferă de alergii.

Acest model este dotat cu 3 nivele de aspirare, eco, med și boost. Se poate transforma în aspirator de mână, cât și dispune de un număr mare de accesorii, la fel ca majoritatea aspiratoarelor Dyson.

Filtru HEPANu
Putere545 W
Autonomie acumulator60 min
Capacitate colectare0.76 l
Greutate3 Kg
Tip aspirareUscată
Accesorii inclusePerie specială
Încărcător
Perie cu turbină rotativă

4. Dyson V15s Detect Submarine – Cel mai bun aspirator Dyson cu spălare

Vezi Preț
Dyson V15s

Vezi pe emag.ro

Avantaje
 • Funcția de spălare
 • Autonomie ridicată
 • Accesoriu pentru păr
 • Putere mare de aspirare
 • Detector mărime particule
Dezavantaje
 • Nu are filtru HEPA

Dacă ești în căutarea de un aspirator care să aibă și funcția de spălare podele, atunci Dyson V15s este soluția perfectă pentru tine. Capătul de curățare cu rolă umedă este un accesoriu eficient în aspirarea lichidelor vărsate sau a petelor dure de pe podea.

Pentru proprietarii animalelor de companie, acest aspirator este util atât datorită posibilității de a spăla murdăria de pe suprafețe precum gresie, lemn, ceramică sau parchet laminat, cât și datorită prezenței accesoriilor special proiectate pentru aspirarea părului.

La fel ca și V15, acest model dispune de toate elementele îndrăgite de către utilizatorii Dyson, precum ar fi durata mare a baterieie, puterea mare de aspirare, număr mare de accesorii, recipient care se curăță foarte simplu, cât și posibilitatea de a fi transformat într-un aspirator de mână.

Filtru HEPANu
Putere aspirare240 W
Greutate3.8 Kg
Autonomie acumulator60 min
Capacitate colectare0.76 L
Tip aspirareUscată
Umedă
AccesoriiCapăt curățare cu rolă umedă
Perie Digital Motorbar
Perie curățare cu iluminare
Capăt anti-încurcare pentru păr
Perie Combi 2 în 1

5. Dyson Gen5 Detect – Versiune upgradată V15

Vezi Preț
Dyson Gen5 Detect

Vezi pe emag.ro

Avantaje
 • Putere mare de aspirare
 • Autonomie 70 minute
 • Accesorii păr animale
 • Transformabil 2 în 1
 • Laser pentru detectare particule
Dezavantaje
 • Prețul ridicat

Dacă prețul nu este o problemă și dorești să ai cel mai performant model de aspirator vertical de la Dyson, atunci Gen5 Detect este o alegere perfectă pentru tine. Acest model are un buton de pornire, spre deosebire de declanșator la V15. Are o autonomie de 70 minute și timpul de reîncărcare este de aproximativ 4 ore jumate, deci veți putea face curat cu 10 minute mai mult.

Acest model vine dotat cu cel mai rapid motor marca Dyson, cu un număr de rotații până la 125,000 și cu o putere de sucție de 262 „air watts”. Este dotat cu diverse accesorii pentru păr de animale, cât și se poate transforma ușor în aspirator de mână.

Filtru HEPADa
Putere752 W
Greutate3.5 Kg
Autonomie acumulator70 min
Capacitate colectare0.77 L
Tip aspirareUscată
AccesoriiPerie specială
Perie cu turbină rotativă
Stație încărcare
Încărcător
Perie Combi 2 în 1

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo