5 Cei Mai Buni Adidași de Sală în 2024 [Păreri Experți]

Adidașii de sală pot fi cea bună achiziție pe care ai putea-o face pentru a-ți oferi siguranța și confortul necesar executării unor antrenamente intense. Alte elemente vestimentare, cum ar fi maiourile sau pantalonii sport nu sunt atât de necesare ca și o pereche de adidași. Atunci când ai deasupra capului greutăți de zeci și sute de kilograme sau când faci o încălzire ce necesită mișcări în lateral, nimic nu mai poate fi mai util decât o pereche de adidași de sală. Vezi și cei mai buni adidași de mers.

Niște pantofi de antrenament oferă o aderență sporită, sprijin îmbunătățit și flexibilitate, indiferent de tipul exercițiilor pe care le faci. În acest articol analizăm cei mai buni adidași de sală care se încdrează într-un preț acceptabil și oferă un raport calitate-preț decent.

Care sunt cei mai buni adidași de sală?

1. Under Armour HOVR Infinite 3

Vezi Preț
Under Armour HOVR Infinite 3

Vezi preț Under Armour HOVR Infinite 3 pe footshop.ro

Under Armour este una dintre cele mai bune companii pentru tot ce ține de sport, punctul său forte fiind echipamentul de sală și alergat. HOVR Infinite 3 este cea mai bună opțiuni în limita dată de preț, calitatea pe care o primești fiind mult peste valoare. Totul despre acest pantof a fost proiectat cu scopul de fi utilizat extensiv.

Talpa intermediară este compusă dintr-o spumă specială produsă de Under Armour, această spumă amortizează săriturile și oferă energia înapoi, consumul tău fiind redus la minim. Spuma dată are o rulare excelentă care este suficient de moale și confortabilă, senzația fiind similară cu cea a săriturilor pe trambulină.

Zona călcâiului este căptușită cu un material special menit să reducă frecarea în jurul tendonului lui Ahile, aceeași zonă este destul de rigidă pentru a-ți ține piciorul fixat, astfel poți fi încrezut că nu o să aluneci în timpul exercițiilor sau alergatului.

Dacă ești pasionat și de alergat, o să te îndrăgosteși rapid în aceși adidași, pe lângă toate elementele mentionațe mai sus, în talpă ai un dispozitiv de tracking care functionează ca un GPS și poate transmite datele către o aplicație pe telefonul tău.

2. Air Zoom Pegasus 39

cei mai versatili adidasi sala
Vezi Preț
Air Zoom Pegasus 39

Vezi preț Air Zoom Pegasus 39 pe epantofi.ro

Nike Air Zoom Pegasus este posibil unul dintre cele mai de succes modele de la Nike. Pegasus 37 vine cu anumite îmbunătățiri față de modelele precedente, principala schimbare fiind înlocuirea materialului tălpii intermediare, care a fost schimbat cu React Foam. Airbagul Zoom fiind acum prezent doar în partea frontală a tălpii.

Flywire de la mijlocul piciorului oferă o potrivire și ajustare potrivită, iar partea superioară din material sintetic perforat este perfect pentru respirația piciorului și manevrabilitate. Cel mai important element la Pegasus este talpa care intră imediat în evidență. Modificările la talpă au fost făcute astfel încât amortizarea să fie perfectă atât la bărbați, cât și la femei, studiul Nike arătând că femeile preferă o amortizare mai blândă.

Pegasus 37 este un adidas de sală pe care îl recomand cu toată încrederea, este foarte durabil și perfect pentru sală, cât și alte tipuri de sport.

3. Asics GT 2000

adidasi sala asics gt 2000
Vezi Preț
Asics GT 2000

Vezi preț Asics GT 2000 pe epantofi.ro

GT-2000 este dotat cu o spumă FlyteFoam Lyte care oferă o absorbție excelentă a șocurilor, potrivită pentru orice greutate. În parea superioară noul model are niște perforații adăugate în zona șireturilor, care dă un boost considerabil de respirabilitate.

Noul model a fost proiecat similar cu Nike Structure, fiind îngustat puțin, talpa scurtată în înălțime, și spuma înlocuită cu FlyteFoam a ușurat considerabil modelul dat. GT-200 este perfect atât pentru antrenamente ce necesită sprinturi, cât și pentru ridicarea de greutăți.

Contorul călcâiului a fost modificat pentru a susține piciorul și permite manevrarea mai facilă la 360 grade. Per general, este un adidas de sală stabil, accesibil și rezistent.

4. Nike Metcon 6

adidasi-de-sala
Vezi Preț
Nike Metcon 6

Vezi preț Nike Metcon 6 pe aboutyou.ro

Nike Metcon 6 livrează tot de ce ai putea avea nevoie la un adidas de sală, ai o platformă super stabilă pentru ridicarea greutăților, împingere și mișcări în lateral. Micile perforfații pe talpă și în lateral sunt perfecte daca îți place să te cațări pe frânghie.

Metcon 6 vine cu o îmbunătățire considerabilă față de predecsorul său în respirabilitate, mulți deținători de Metcon 5 fiind nemulțumiți de acest aspect, în special pe timp de vară. Parea superioară la noul model a fost remodelată ca să includă și niște perforații perfecte pentru aerisirea piciorului. Un detaliu interesant este culoarea tălpii, dacă te înregistrezi pe cameră în timpul antrenamentului, talpa va contrasta cu alte obiecte, astfel poți observa tot felul de greșeli pe care le faci în timpul antrenamentului.

Contactul cu sol este excelent și poate fi simțit la ridicarea halterelor, săriturilor, așezărilor și alergatului. Metcon 6 este considerat de către cei mai mulți ca fiind cel mai bun adidas de sală al anului. Urmează să vedem dacă în anul care vine, Nike ne va uimi cum o face de fiecare dată. Vezi și cei mai buni Jordani pentru bărbați.

5. Nike SuperRep Go

superrep-go-adidasi-sala
Vezi Preț
Nike SuperRep Go

Vezi preț Nike SuperRep Go pe answear.ro

Nike SuperRep Go vin într-o lungime și lățime perfectă, posibil mai bine proiectată decât la alte modele menționate în articol. Talpa vine cu o cantiate imensă de spumă, fapt benefic dacă practici des ridicatul greutăților. Amortizarea este distribuită perfect la nivel de degete, talpă intermediară și călcâi. Branțurile sunt din gel și la fel sunt foarte moi și confortabile. Modelul dat nu este recomandat în a fi folosit pentru antrenamente cross-fit sau HIT, fapt de care îți dai seama din rigiditatea creată de talpă.

Arcurile de la talpă au fost proiectate pentru a îți oferi un suport lateral excelent. De asemenea recomandăm folosirea perechii date de pantofi mai mult pentru activități în interior, partea superioară este dintr-un material sintetic, iar talpa este un pic expusă.

Este unul dintre cele mai respirabile modele de adidași pentru sală, în anumite părți, materialul fiind subțire ca o foaie. Pentru exerciții ce nu necesită sprinturi sau mișcări în lateral, modelul dat este unul destul de decent și acceptabil ca și preț, deci merită de a fi luat în considerare.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo