Adidași Adidas pentru Bărbați – Cele mai Cool Modele în 2024

Adidas continuă de mai mult de un deceniu, să ofere adidași pentru bărbați. Ei se remarcă pe piață prin stilul unic, confortul sporit și construcția din materiale superioare. Fie că vorbim de modelul Samba ce a văzut lumina prima dată în 1960 sau de modelele cunoscute din ziua de azi, cum ar fi Stan Smith sau Yeezies, Adidas a adus un aport considerabil la dezvoltarea industriei adidașilor. În acest articol prezentăm top adidași Adidas pentru bărbați.

Indiferent de tipul adidasilor căutați de tine, de ex. pentru sport sau casual, Adidas va împlini necesitățile tale în materie de stil și confort, oferindu-ți multiple linii de produse din care să faci alegerea potrivită. Fie că vorbim de modelele budget friendly sau de cele precum ar fi Yeezies, ghidul nostru te va ajuta sa alegi cea mai bună pereche de adidași pentru bărbați.

Cei mai buni adidași Adidas pentru barbati

1. Adidas Ultraboost 20

adidasi-adidas-barbati
Vezi Preț
Adidas Ultraboost 20

Vezi prețul pentru Ultraboost 20 pe bibloo.ro

Linia Ultraboost de la Adidas este una dintre cele mai confortabile, modelul 20 reprezentând un upgrade față de precedentul 19. Partea superioară a devenit mult mai flexibilă și comodă, astfel pliindu-se pe toate tipurile de picior, indiferent de formă. Acest lucru se datorează armăturii care este cusută din fibre flexibile ce permit adidasului să ia forma piciorului atunci când apare necesitatea. Vezi și cei mai buni adidași de mers pentru bărbați.

Tocul din elastan și talpa intermediară care a fost arcuita cu 20% pentru noul model, permite o aderență și o amortizare mai eficientă în timpul alergatului, însă modelul Ultraboost este potrivit, în mare parte, pentru alergatul pe asfalt, din cauza construcției tălpii, iar pentru alergatul pe multiple suprafete sau munți, îți recomandăm să consideri și alte modele, fie de la Adidas sau alte branduri.

Specificații:

 • Închidere din dantelă
 • Talpă exterioară Stretch Web cu Continental Rubber
 • Talpa interioara Boost
 • Greutate 355g
 • Talpa intermediara 10 mm, la toc 22 mm

2. Adidas Nite Jogger

adidas-nite-jogger-barbat
Vezi Preț
Adidas Nite Jogger

Vezi preț Nite Jogger pe answear.ro

Acest model a fost proiectat special pentru alergătorii de noapte și este inspirat dintr-un model mai vechi din 1979. Cel nou a primit un design total diferit. Talpa Boost este prima și cea mai importantă adiție iar partea superioară a fost cusută și refăcută cu o mulțime de elemente reflectorizante.

Pe lângă alergat, modelul poate fi folosit și pentru sală, având o platforma destul de robustă pentru ridicatul de haltere. Materialul este respirabil și flexibil, ceea ce reduce considerabil din transpirația tălpii și asigură performanța ridicată pe timpul călduros.

Materialul din nailon de tip ripstop oferă o structura solidă, în același timp flexibilă, lucru ce permita folosirea îndelungată a adidasilor pe orice tip de suprafață. Zona vârfului are o armură din piele de căprioară. Dacă doriți să combinați stilul și functionalitatea, în special pe timp de noapte, Nite Jogger este cea mai buna opțiune.

Specificatii:

 • Spatele călcâiului rigid
 • Vizibilitate ridicată
 • Talpa din guma Ultraboost
 • Material din piele și textil

3. Adidas Continental 80

adidas-continental-barbat
Vezi Preț
Adidas Continental 80

Vezi prețul pentru Continental 80 pe footshop.ro

Continental 80 a fost refăcut și perfecționat pe baza unui model mai vechi. Deși la prima vedere pare a fi banal, este o pereche care se va potrivi perfect ținutelor casual. Am putea spune, chiar, că e unul din acele modele care arată mult mai bine atunci când îl despachetezi, decât în poze. Te-ar putea ineresa și cei mai frumoși adidași albi pentru bărbați.

Continental 80 sunt construiți din piele moale și fină, lucru care îți va ușura considerabil procesul de îngrijire ai acesteia. Mai mult de atât, obții un confort sporit datorită interiorului din stofă dubla și grație celorlalte materiale ce stau la baza modelului. Partea interioară este căptușită cu o țesătură pufoasă care, pe lângă comoditate, îți oferă posibilitatea de a-i purta și pe temperaturi mai scăzute.

Chiar și după atâția ani de la apariția primului design, conceptul rămâne actual și iubit de audiență, datorită tradiției instalate a stilului și readaptării de succes.


Specificații:

 • Raport preț calitate excepțional
 • Look Vintage
 • Flexibilitate sporită
 • Greutate 316g
 • Grosimea tălpii 2.5cm

4. Adidas Stan Smith

adidas-barbat-stan-smith
Vezi Preț
Adidași Stan Smith

Vezi prețul pentru Stan Smith pe epantofi.ro

În 2011 Adidas a anunțat ca va opri producția modelului Stan Smith, ca mai apoi, peste 3 ani sa fie relansat în forță prin intermediul unor eforturi de marketing impunătoare, tot mai mulți influenceri promovandu-l. Modelul Stan Smith a ajuns sa fie perceput drept un etalon al adidașilor, perechea dată fiind observată în diverse medii, cum ar fi stradă, întâlniri de afaceri sau chiar și în sălile de judecată.

Modelul respectiv este unul din primele exemple care promovează ideea “less is more”, tot de ce ai nevoie fiind un design minimalist cu un mix de doua culori: alb-negru, alb-verde. Pe lângă minimalism, construcția din piele a exteriorului și talpa dintr-o textila moale iți oferă un confort maxim. Un mic minus ar fi respirabilitatea mai scăzută a modelului dat, de aceea recomandăm de a fi purtat în serile răcoroase sau în anotimpurile mai friguroase.

Dacă ești în căutarea unei pereche de adidasi casual pe care să-i asortezi cu diverse articole de îmbrăcăminte, nu poți da greș cu Stan Smith.

Specificații:

 • Talpă cauciuc
 • Piele sintetica
 • Multiple culori disponibile
 • Greutate 336g
 • Toc de 3 cm

5. Adidas Originals Ozweego

adidas-ozweego-barbat
Vezi Preț
Adidas Ozweego

Vezi preț pentru Ozweego pe epantofi.ro

Când Adidas a introdus Ozweego 3 la sfârșitului anilor 90, o serie de specificatii a diferențiat modelul dat de predecesorii sai. Cel nou a fost proiectat într-un mod complet modernizat bazat pe ergonomie și maximum de respirabilitate prin materialele noi introduse. 

O parte din spate a adidasului a avut nevoie de o regândire totală pentru fixarea mai bună a piciorului, astfel încât să ofere simultan confort și flexibilitate în mișcare. Deși partea posterioară pare a fi mai fragila din cauza materialului sintetic, nu este cazul să vă îngrijorați,  pentru că problema e  rezolvată cu ajutorul panoului elastic din neopren.

Introducerea tubului de susținere care este înfășurat în jurul călcâiului și gulerului, împreuna cu dantela de nailon, face ca modelul Ozweego sa fie unul dintre cei mai confortabili adidași Adidas pentru bărbați. 

Deși este un model destul de învechit, amortizarea este una dintre cele mai bune atunci cand facem comparația cu alte modele Adidas Originals. Tehnologia adiPrene si adiPrene+ oferă o amortizare a șocurilor cu 67% mai eficientă. Tehnologia dată sta la baza modelelor mai recente cum ar fi Adidas Ultraboost.

Specificații:

 • Amortizare adiPrene+
 • Design ergonomic
 • Flexibilitate și respirabilitate sporită
 • Talpă din cauciuc vulcanizat
Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo