Cei mai buni adidași de mers [Ghid 2024]

Nu trebuie să poți fugi maratonul astfel încât să arzi calorii, mersul este unul dintre cel mai sănătos mod de a exersa. Fie că ai un job ce presupune statul în picioare pe perioade îndelungate sau pur și simplu ai nevoie de o pereche de adidași pentru a fi purtați în timpul unei ieșiri în oraș, cu siguranță nu poți da greș cu o pereche de adidași pentru mers.

Adidașii de mers sunt construiți în primul și primul rând pentru comfort, deși în ziua de azi comfortul și stilul sunt combinate cu succes de majoritatea brandurilor, anumite modele îți vor mulțumi picioarele și corpul, mai puțin necesitățile de a fi stilat. Cei mai mulți adidași de mers îți vor permite să îi porți toată ziua datorită tălpilor moi ca un nor, materialului respirabil și structura tălpii.

Ai nevoie să iai în considerare cât de bine îți susțin arcul piciorului, materialul adidasului, înălțimea tălpii, durabilitatea și o mulțime de alți factori, din fericire pentru tine, am analizat cele mai bune opțiuni de adidași pentru mers și am compilat acest top. Am testat anumite perechi pentru durabilitate, amortizare, flexiblitate, greutate și sprijin. Vezi și cei mai buni adidași de sală.

Top 5 adidași de mers pentru bărbați si dame

1. Asics Gel-Kayano 14

cei-mai-buni-adidasi-de-mers
Vezi Preț
Asics Gel-Kayano 14

Vezi preț Asics Gel-Kayano 14 pe footshop.ro

Asics este un brand foarte popular în rândul alergătorilor, dar modelul Gel-Kayano 14 care a fost special proiectat pentru mers combină perfect comfortul și stilul, compania oferind multiple game de culori. Modelul dat poate fi folosit pentru plimbări îndelungate, exerciții fizice, statul în picioare sau oricare tip de activitate ce presupune mersul îndelungat.

Amortizarea de tip GEL, care pate fi găsită la majoritatea modelelor ce au apărut în ultimii ani, iți va oferi un confort sporit, reducere a șocului la impact, cât și protecție a călcâilor. Partea superioară are un material respirabil care se potrivește cu toate anotimpurile, mai puțin iarna, pe lângă asta, materialul textil se spală foarte ușor și se usucă rapid.

Talpa este una foarte adezivă și are o tracțiune bună pe orice tip de suprafață. Ținând cont de preț, este una dintre cele mai bune opțiuni prezente pe piață. Te-ar putea interesa să afli care sunt cei mai buni pantofi sport pentru bărbați.

2. Asics Gel-Contend 7

adidasi-de-mers
Vezi Preț
Asics Gel-Contend 7

Vezi preț Asics Gel-Contend 7 pe aboutyou.ro

Alt model de la Asics care este perfect pentru mers este Gel-Kontend 7, unii folosindu-i și în drumeții, raportul preț calitate fiind unul prielnic majorității. Diferența principală dintre Asics Kayano si Contend fiind greutatea, ultimul fiind considerat un model ușor. Greutatea sa fiind de aproximativ 300g pentru bărbați și 228 pentru femei. Grosimea tălpii este de 24 mm la călcâi și 14.85 mm la degete.

Gel-Contend 7 se potrivesc atât pentru mers, cât și pentru alergat, modelul îmbinând un suport adecvat și extra amortizare. Se recomandă a fi folosit pentru alergatul pe distanțe mici sau medii.

O tehnologie caracteristică tuturor modelelor Gel este Rearfoot Gel care presupune o talpă interioară detașabilă, și talpă intermediară EVA. De asemenea, un avantaj considerabil al modelului dat sunt branțurile detașabile care pot fi înlocuite cu branțuri arcuite pentru un boost de confort. Vezi și cei mai buni adidași Jordan pentru bărbați.

3. New Balance 530

cei-mai-buni-adidasi-mers
Vezi Preț
New Balance 530

Vezi preț New Balance 530 pe fashiondays.ro

New Balance 530 a fost prima dată lansat în 1992 și este una dintre cele mai populare siluete de la New Balance, devenind preferatul model pentru mulți datorită confortului combinat cu un aspect vizual plăcut.

530 continuă cu succes tradiția mărcii ce promovează simplitatea și minimalismul. Partea superioară este dotată cu piele de căprioară si material sintetic, una dintre cele mai bune combinații de materiale ce oferă flexibiltiate și respirabilitate.

În interior nu au fost făcute multe schimbări, a fost încorporată cea mai recentă tehnologie marca New Balance ce sporește confortul general în utilizare. Ai o talpă intermediară ENCAP și amortizare ABZORB în călcâiul adidasului.

Talpa este din cauciuc, o alegerea clasică, dar eficientă, oferă tracțiune și stabilitate superioară altor materiale pentru talpă. Cu un amestec echilibrat de materiale sintetice și naturale, New Balance 530 este unul dintre cele mai ușoare modele din clasa sa.

4. Adidași Ultraboost 20

adidasi-de-mers-ultraboost-20
Vezi Preț
Adidas Ultraboost 20

Vezi preț Adidas Ultraboost 20 pe sneakerstudio.ro

Adidas Ultraboost 20 este un model care a intrat până acum in majoritatea topurilor realizate de topguides, modelul 20 realizând un salt considerabil față de modelele 19 si 4.0. Pentru noul model, talpa intermediară a fost arcuită cu 20% mai mult, iar tocul din elastan oferă o aderență ridicată și amortizare sporită atât în timpul alergatului și mersului pe perioade îndelungate.

La Ultraboost 20, partea superioară a devenit mult mai flexibilă datorită schimbărilor de proiectare a bazei tălpii, modelul luând forma piciorului indifirent de lățime. Pe lângă asta, piciorul este fixat bine în adidas pe partea inferioară a câlcîiului, iar la degete ai un spațiu de manevrare ce oferă un confort sporit. Vezi și cei mai buni adidași Adidas pentru bărbați.

5. Adidași Hoka One One

cei-mai-buni-adidasi-de-mers-dama
Vezi Preț
Hoka One One

Vezi preț Hoka One One pe epantofi.ro

Un alt model care merită de luat în considerare este Hoka One One, deși are un aspect mai atipic, combină perfect confortul și stilul, așa că nu o sa treuibască să mai alegi între cele două când iți procuri următoarea pereche de aidași pentru mers.

Partea superioară este dintr-o singură bucată de material sintetic, ceea ce înseamnă că piciorul va respira ușor și fi flexibil în același timp. În față ai spațiu extra pentru degete, iarăși un aspect destul de important când decizi să cumperi sneakeri de mers.

Talpa intermediară din EVA este moale, fără a fi prea spongioasă, Hoka a găsit echilibrul perfect între porozitate și densitate. Mai este de menționat branțul dens și tocul arcuit care oferă o senzație mai fermă față de alte modele similare.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo