Top adidași Nike Air Max pentru dame [Ghid 2024]

Prezentată într-o varietate de modele, gama de adidasi Nike air max își celebrează popularitatea încă din anul 1987, atunci când și-a făcut apariția pe piață. Revoluționar datorită membranelor vizibile umplute cu aer comprimat și siluetei pantofului, modelul a devenit emblematic pentru mișcarea culturii hip-hop și techno, contribuind la dezvoltarea și exprimarea întregilor generații astfel. Nike air max și-a căpătat recunoașterea mondială, în primul rând, prin tehnologiile amortizării aplicate, menite să ofere siguranța și confortul piciorului la fiecare pas sau salt.

Iubitorii articolelor de la Nike ar putea să fie puși în fața dilemei totuși: Nike Air Max sau Nike Air Force? Pentru că ambele variante vin cu avantajele sale, aici vom prezenta plusurile adidașilor nike air max, iar dacă vrei să faci o comparație, accesează top adidași nike air force pentru damă și vezi ce ți se potrivește mai bine.

Deși principiul de la baza pantofului rămâne același (talpa înaltă, pernuțele cu aer vizibile), ar  putea totuși să-ți dea bătăi de cap alegerea unei perechi de air max.uri, pentru că sunt extrem de multe modele și de-a lungul timpului, ei au fost obiectul experimentului pentru implementarea tehnologiilor de amortizare, balansare-  totul, bineînțeles, pentru scopul final: potențialul maxim al pantofului. În acest top, noi îți prezentăm o selecție deosebită, de la cel clasic până la cel mai îndrăzneț model și îți facem cunoștință cu toate detaliile tehnice.

Care sunt cei mai buni adidași Nike Air Max pentru dame?

nike air max zm950
Vezi Preț
Adidași Nike W Air Max ZM950

Vezi preț Nike W Air Max ZM950 pe footshop.ro

Cu siguranță, văzând acest model, ochii tăi au rămas fixați preț de câteva secunde pe imagine, lucru obișnuit, pentru stilul unic și jocul formelor pe care îl oferă. Modelul este un omagiu adus aniversării celor 25 de ani de la apariția celebrilor Air Max 95 care sunt și sursa inspirației în cazul de față. Astfel, luându-și avântul dintr-un model iconic, adidașii aduc în modernitate culorile extravagante, liniile expresive și un aspect general care emană energie și dinamism.

Există un avantaj special care va asigura maximul de confort, anume faptul că membrana cu aer a adidasilor se regăsește atât în spate (270 air), cât și în față (zoom air), asta însemnând suport și amortizare pentru întreaga talpă. Totul la acest model vorbește despre curaj și atitudine, de aceea va fi o alegere perfectă pentru cineva care e pregătit să răspundă provocărilor de mâine.

Caracteristici:

 • Piele naturală
 • Neopren cu perforații pentru respirabilitate
 • Talpă intermediară din spumă
nike w air max 95
Vezi Preț
Adidași Nike W Air Max 95

Vezi preț Nike W Air Max 95 pe footshop.ro

Inspirația din spatele modelului Nike air max 95 se află în anatomia corpului uman, aceasta fiind alegerea pentru care a optat designerul său Sergio Lozano. Modelul poate fi găsit atât în clasicul și neutrul alb, cât și în această abordare fresh și colorată gradat. În cazul de față, nuanțele de portocaliu, verde, roz pudrat și alb se combină într-un cocktail de culori și creează dispoziția unei zile de vară.

Talpa din cauciuc este dotată cu mai multe secțiuni unde se găsesc capsulele de aer, lucru care va răspunde de confortul sporit și utilitate pe termen îndelungat. Emblematic este și exteriorul modelului compus din plasă respirabilă stratificată cu material sintetic și piele.

Caracteristici:

 • Talpă intermediară din spumă
 • Talpă exterioară din cauciuc
 • Căptușeală exterioară: material sintetic și piele
 • Talpă interioră: air sole
nike air vapormax
Vezi Preț
Adidași Nike Air Vapormax 2019

Vezi preț Nike Air Vapormax 2019 pe epantofi.ro

Considerat drept cel mai „ciudat” model, ca și design, din categoria produselor Nike air max, acesta totuși se bucură de o popularitate enormă și se consideră a fi noul standard în ceea ce ține de viitorul gamei adidasilor air max. Cauza nedumeririlor o constituie talpa exterioară care este 100% Air, asta însă nu înseamnă că membrana nu este fermă, pentru că e făcută din materiale solide: uretan și cauciuc.

Un lucru interesant la acești adidasi e că vei putea simți circulația coloanelor de aer și amortizarea pe mai multe segmente în același timp, deoarece spatele tălpii este compus dintr-o singură cameră de aer, iar de la mijloc înspre vârf se delimitează încă 5 coloane.

Sunt prevăzuți pentru portul de zi cu zi, dar și pentru alergătorii amatori iar unul dintre principalele efecte benefice, este acela că oferă cea mai bună tracțiune, deci suprafețele de alergat mai dure, nu vor fi o problemă. În concluzie, cei care sunt deschiși către experimentele noi pot, cu siguranță, miza pe această opțiune. Important de știut e că o să ai nevoie de un pic de timp pentru acomodare, până când bulele care fac contact cu piciorul se vor aplatiza un pic. 

Caracteristici:

 • Greutatea pantofului: 260 g
 • Talpă exterioară cu membrană translucidă
 • Țesătură interioară elastică
 • Acoperire exterioară din poliuretan termoplastic (TPU)
nike air max tail
Vezi Preț
Adidași Nike Air Max Tailwind IV

Vezi preț Nike Air Max Tailwind IV pe epantofi.ro

Pentru cei care au îndrăgit sportul foarte mult și vor la fel să se raporteze și la perechea lor de încălțăminte, această opțiune vine în ajutorul lor. Conform recenziilor cumpărătorilor, adidașii sunt extrem de durabili iar confortul pe care îl oferă, este incredibil. Motivele popularității și aprecierii pe care au căpătat-o sunt datorate structurii aerodinamice, flexibilitatății, tracțiunii și protecției ridicate.

Ondulația tălpii interioare urmărește structura piciorului și focalizează punctele principale unde se efectuează presiunea: călcâiul și vârful pantofului, reducând efortul considerabil. Talpa exterioară air max în care sunt integrate capsulele de carbon, după cum ne-am obișnuit, va proteja piciorul de șocul impactului, asigurând cea mai bună amortizare. Exteriorul pantofului îmbină materialul și pielea, lucru care este benefic pentru o folosință cât mai îndelungată. 

Caracteristici:

 • Greutatea pantofului: 330 g
 • Grosimea tălpii: 3,5 cm
 • Exterior: piele sintetică, material
nike air max exosens
Vezi Preț
Adidași Nike Air Max Exosense

Vezi preț Nike Air Max Exosense pe answear.ro

Aspectul vizual al acestui model face ca orice ocazie pentru a-i purta să devină un motiv de bucurie. Liniile elegante în culori de albastru și mov străveziu, conturează silueta unică a adidașilor.  Pot fi asortați într-o mulțime de ținute cool și vibrante, jonglând cu stilul casual și sport în același timp.

În oferirea confortului ideal și al contactului moale, prietenos cu piciorul, amortizarea air max se întâlnește cu talpa intermediară din spumă și creează condițiile optime ca tu să te simți comod în ei toată ziua. De asemenea, dacă ai zona călcâiului problematică și ești predispusă la rănile provocate de încălțăminte, acest model îți va oferi protecția necesară, deoarece are zona respectivă acoperită de un strat gros de căptușeală.

Caracteristici:

 • Greutatea pantofului: 282 g
 • Talpă exterioară din cauciuc dotată cu air pods
 • Talpă intermediară din spumă Cushlon
 • Înălțimea tălpiii: 5 cm
 • Exterior: material sintetic și textil

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo