Păreri Electrolux PerfectCare800 EW8H458B – Merită în 2024?

PerfectCare800 EW8H458B de la Electrolux este unul dintre cele mai bune uscătoare de rufe de pe piață. Electrolux este un producător suedez care oferă produse de calitate pe o gamă largă de produse, uscătoarele de rufe de la ei fiind preferate în detrimentul la alte brand-uri, cum ar fi Samsung sau Bosch.

În acest articol vom analiza specificațiile acestui model precum capacitatea, performanța de spălare și eficiența energetică. Pe lângă asta, vom analiza de ce să cumperi un uscător de rufe de la Electrolux și ce avantaje ai față de alte modele.

10
electrolux-perfectcare-800-EW8H458B
Electrolux PerfectCare800 Simbioza perfectă între capacitate și eficiență
9.5Scor Total
Scor Electrolux PerfectCare800

În tabelul de mai jos găsești câteva repere de analiză pentru acest uscător de rufe. Aceste criterii sunt raportate la categoria uscătoarelor de rufe și țin cont de cele mai recente criterii de evaluare și dotările ultimelor modele de uscătoare.

Capacitate spălare
9.5
Performanță spălare
9
Eficiență energetică
10
Design ergonomic
8.5
Nivel zgomot
9.5
Avantaje
  • Performanță excelentă de spălare prin tehnologia JetSystem
  • Eficiență energetică ridicată catalogată cu A+++
  • Capacitate de 8 kg
  • Programe specifice pe tip de țesătură
  • Durabilitate ridicată
Dezavantaje
  • Mai scump decât alte modele

De ce să alegi Electrolux PerfectCare800 EW8H458B?


Capacitate

Modelul dat vine cu o capacitate de uscare de până la 8 kg, fiind o alegere potrivită pentru familii sau cei care preferă să usuce o cantitate mare de haine într-un singur ciclu. Acest lucru face ca PerfectCare800 să fie un uscător versatil și eficient.

Sistemul SensiCare

O funcțiune utilă care nu apare la multe uscătoare de rufe este cea de a determina nivelul de umidititate și a regla procesul de uscare astfel încât hainele să fie uscate în cel mai util mod, pe lângă asta este un sistem care economisește energie pentru că uscător va seta consumul la un nivel cât mai precis.

Sistemul DelicateCare

O altă adiție foarte interesantă este sistemul DelicateCare care are setează tipul de rotație și temperatura în dependență de țesătura aleasă, astfel încât hainele tale vor arăta noi pentru o perioadă mai îndelungată.

Eficiență energetică

PerfectCare800 EW8H458B este etichetat cu clasa energetică A+++, pe lângă faptul că reduce consumul de energie, ajungi chiar să economisești mai mult decât alte modele și este și mai prietenos cu mediul înconjurător.

Pentru cine este recomandat PerfectCare800 EW8H458B?

  • Familii mari: Cu o capacitate de 8 kg, acest model este perfect pentru că permite o încărcare mai mare într-un singur ciclu de uscare.
  • Persoane preocupate de eficență și mediu: Acest model este cerficat cu A+++, ceea ce înseamnă că economisește energie și este prietenos cu mediul înconjurător.
  • Persoane ce apreciază opțiunile suplimentare: PerectCare800 are niște funcțiuni speciale precum SensiCare sau DelicateCare despre care am vorbit mai sus, funcțiuni ce aduc un nou nivel de calitate pentru iubitorii de tehnologie.

Detalii

Capacitate:8 kg
Nivel Zgomot:66 dB
Tip Încărcare: Frontală
Greutate:46.81 Kg
Mărime:63.8 x 59.7 x 85 cm
Tip Panou Comandă:Touchscreen
Lungime Cablu:1.45 m

Livrare, Garanție și Retur

Modelul dat poate fi livrat direct către casa ta. Electrolux oferă 5 ani de garanție pentru PerfectCare800 și 14 zile de retur în cazul în care nu ești mulțumit cu acest produs.

Concluzie

Recomand acest uscător de rufe dacă preferi eficiența energetică, funcțiunile suplimentare și capacitatea ridicată. Pe lângă astea, este un uscător de rufe îndrăgit de mulți, lucru validat de numărul mare de recenzii și rating-ului obținut atît de utilizatori, cât și în review-uri.


Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo