Saltea Dormeo Ergo Comfort Păreri – Merită în 2024?

saltea dormeo ergo comfort pareri
Din păcate modelul dat nu mai face parte din oferta Dormeo, vă recomandăm să citiți acest articol despre cele mai bune saltele Dormeo.

Este una dintre cele mai bune saltele marca Dormeo care răspunde celor mai înalte standarde de calitate și care se bucură de intersul utilizatorilor. În topurile noastre, întotdeauna s-a clasat pe poziții de sus, deoarece e destul de greu să găsești produse similare ca acesta sau care să depășească din punct de vedere al calității, salteaua respectivă păstrând și un preț rezonabil. Așadar, dacă cauți păreri despre Dormeo Ergo Comfort, probabil ai observat deja că are multe recenzii pozitive.

Această saltea poate fi o soluție eficientă și potrivită pentru persoanele care suferă de dureri de spate, pentru că a fost proiectată pentru a răspunde, în primul rând, nevoilor coloanei vertebrale și poziției corecte de dormit în timpul somnului. Salteaua Dormeo Ergo Comfort este o saltea bună pentru spate datorită straturilor multiple înserate, dar mai ales nucleului de 6 cm care a fost inspirat de Kosmodisk (un dispozitiv medical recunoscut pentru efectele sale medicale pozitive asupra coloanei.

10
saltea dormeo ergo comfort pareri
Saltea Dormeo Ergo Comfort Una dintre cele mai bune saltele pentru spate
9.4Scor Total
Scor Dormeo Ergo Comfort

În tabelul de mai jos găsești câteva dintre reperele de testare și apreciere pentru o saltea care sunt importante pentru analiza calității generale. Acestea sunt raportate la tehnologiile prezente pe piață.

Dacă ai nevoie de păreri Dormeo Ergo Comfort, criteriile de mai jos te pot ajuta să înțelegi dacă salteaua răspunde nevoilor tale. Mai jos, găsești câteva aspecte negative și pozitive ale saltelei.

Izolarea Mișcărilor
10
Suportul coloanei
10
Controlul Temperaturii
9
Ușurința de Mișcare
10
Suport Margine
8.5
Material husă
8
Tratament antibacterian
10
Avantaje
 • Reversibilă
 • Nucleu dublu
 • 3 zone de confort
 • Nucleu ergonomic
 • Husă detașabilă
 • Nucleu creat după un dispozitiv medical
 • Suport ortopedic potrivit
 • Perioadă de testare gratuită de 60 de zile
Dezavantaje
 • Doar 2 cm de spumă cu memorie
 • Nu este menționată limita de greutate
 • Înălțime 20 cm
 • Husa din viscoză

Este bună salteaua Dormeo Ergo Comfort pentru tine?


Este, în special, recomandată persoanelor care suferă de dureri de spate, mai ales în zona lombară. Salteaua a fost testată în Germania de Institutul German de Ergonomie și inclusă în topul celor mai bune saltele ergonomice, deci este o alegere sigură pentru cineva care caută o saltea ortopedică și ergonomică. Întotdeaua când alegi o saltea, îți dai seama dacă este bună pentru tine după 2-3 nopți test. Avantajul acesteia, este că are o perioadă de testare de 60 de zile, ceea ce reprezintă un beneficiu pentru cumpărător.

Nu cred că există un principiu mai potrivit pentru cineva atunci când caută o saltea, decât acela ca salteaua pe care să doarmă să asigure un somn sănătos. Din acest motiv, e greu să excludem o anumită categorie de oameni cărora produsul nu li s-ar potrivi, deoarece salteaua a fost proiectată tocmai pentru un somn sănătos și o poziție corectă de dormit. Însă dacă incluzi și alte aspecte- de exemplu, dacă locuiești într-o zonă cu umiditatea ridicată, ar fi mai bine să alegi o saltea care să aibă un nucleu cu arcuri sau dacă îți plac saltelele dormeo, te poți uita la acest ghid cu păreri despre Dormeo iMemory S Plus.

De asemenea, dacă ești o persoană alergică și ai nevoie de o suprafață de dormit precar aleasă, îți recomandăm să te orienteză către saltelele cu aloe vera sau către saltelele care au încorporate în husă ionii de argint. O să găsești multe huse de acest fel la saltelele ortopedicus. Chiar dacă această saltea este tratată antibacterian și antipraf, viscoza nu e cel mai bun material pentru persoanele hyperalergice.

Este potrivită salteaua pentru cupluri?

Cu siguranță, da! În general, pe piață, doar cei de la Dormeo au opțiunea de nucleu dublu pentru o saltea. Deseori, partenerii dintr-un cuplu au greutăți și preferințe pentru suprafața de dormit diferite, astfel, având posibilitatea de a adapta salteaua la nevoile fiecăruia, ambii pot fi mulțumiți. De exemplu, o persoană care are peste 80 de kg trebuie să doarmă pe o suprafață mai fermă de dormit decât o persoană de 50 de kg și viceversa și nu poți obține acest confort de a dormi împreună, decât dacă ai opțiunea de a-l personaliza.

Pentru cine este recomandată salteaua Dormeo Ergo Comfort?

 • Pentru persoanele care suferă de dureri de spate
 • Pentru persoanele alergice
 • Pentru cupluri

Din ce este făcută salteaua Dormeo Ergo Comfort?


Strat 2 cm spumă de memorie: Acesta este inclus în husa saltelei. Datorită spumei de memorie, corpul va căpăta relaxarea necesară iar presiunea va fi distribuită corect.

Strat 6 cm spumă Ecocell: Pe imaginea saltelei este semnalat cu culoarea albă. Acesta e stratul cu o fermitate mai slabă.

Nucleu ergonomic 6 cm: Nucleul a fost inspirat de forma unui dispozitiv medical numit Kosmodisk și este adaptat să răspundă nevoilor celor 3 zone din corp: gât, spate, picioare.

6 cm spumă ecocell: Pe imaginea produsului este semnalată cu culoarea albastră. Este recomandată persoanelor care au o greutate corporală mai mare. Ambele straturi dispun de niște canale de aerisire, pentru o circulație mai bună a aerului.

Fermitate: Fermitate ajustabilă. Mediu tare și mai puțin tare
Înălțime: 20 cm
Materiale: Spumă ecocell
Design: Gama Vitality
Retur: Gratuit
Garanție: 10 ani
Livrare: Gratuită

Cât costă salteaua Dormeo Ergo Comfort?

Salteaua pornește de la un cost de 1400 de lei care variază în funcție de dimensiunea acesteia. Uneori, sunt reduceri și poți să obții un preț foarte avantajos. În orice caz, trebuie să urmărești această pagină și să prinzi timpul perfect pentru tine.

DimensiuniPreț
140*190De la 1000 de lei – Vezi prețul exact aici
160*200De la 1800 de lei- Vezi prețul exact aici
180*200De la 2800 de lei- Vezi prețul exact aici

Livrare, Garanție și Retur

Livrare și retur gratuite. Perioadă de testare de 60 de zile.

Concluzie

După cum am zis mai devreme, e important să poți testa o saltea, ca să vezi cum se adaptează după corpul tău. Testând-o, îți va fi mult mai ușor să iei o decizie și să îți creezi păreri despre salteaua Dormeo Ergo Comfort. Înainte de a-ți da seama de specificațiile saltelei Dormeo Ergo Comfort, analizează bine preferințele tale, problemele medicale, locul în care locuiești, citește articole despre diverse tipuri de saltea (categorii importante ar fi saltelele cu arcuri și saltelele cu spumă de memorie) și vezi care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei categorii.

Taguri:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo