Purificatoare Philips: Top 3 Cele Mai Bune în 2024

Când vine vorba de tehnologii de purificare a aerului, una dintre cele mai recunoscute și de încredere mărci este Philips. În ceea ce privește crearea unui mediu interior mai curat și mai sănătos, Philips a stabilit un standard înalt de performanță cu purificatoarele sale de aer. Acest articol va evidenția cele mai bune purificatoare de aer Philips, examinând funcțiile lor unice și avantajele pe care le aduc utilizatorilor. Vezi și cele mai bune purificatoare de aer.

Tabel comparație cele mai bune purificatoare Philips

CaracteristiciPhilips AC1715/10Philips AC3854/51 Seria 4000iPhilips AC1214/10
Sistem de filtrareFiltru NanoProtect și VitaShield IPSFiltru cu patru straturiFiltru NanoProtect și VitaShield IPS
Acoperire maximăPână la 63 m²Până la 79 m²Până la 63 m²
Rată de curățare a aerului270 m³/oră310 m³/oră270 m³/oră
Moduri de funcționareGeneral, Alergii, SomnAutomat, Turbo, SomnGeneral, Alergii, Somn
Conectivitate Wi-FiNuDaNu
Aplicație dedicatăNuDaNu
Afișaj digitalDaDaDa
Funcții suplimentareTimer, funcție de detectare a particulelor fineModul de somn liniștit, programareTimer, funcție de detectare a particulelor fine
Consum redus de energieDaDaDa
Dimensiuni29,4 x 22,5 x 49 cm29,2 x 54,1 x 41 cm29,4 x 22,5 x 49 cm

Care sunt cele mai bune purificatoare Philips?

1. Purificator de aer Philips AC3854/51 Seria 4000i

purificator-philips
Vezi Preț
Philips AC3854/51 Seria 4000i

Vezi preț Philips AC3854/51 Seria 4000i pe emag.ro

Purificatorul de aer Philips AC3854/51 Seria 4000i este o alegere excelentă pentru a asigura un aer curat și sănătos în locuința ta. Cu tehnologie de ultimă generație și caracteristici inteligente, acest purificator combină performanța superioară cu conectivitatea avansată.

Acest model este echipat cu un sistem de filtrare cu patru straturi, care îndepărtează particulele nocive și poluanții din aer. Filtrul pre-înaltă performanță captează particulele mai mari, cum ar fi praful și părul de animale, în timp ce filtrul True HEPA elimină particulele ultrafine, inclusiv bacterii, virusuri, polen și alergeni. De asemenea, este prevăzut cu un filtru cu cărbune activ, care absoarbe mirosurile neplăcute din aer, cum ar fi cele de la fumul de țigară sau gătit.

Cu ajutorul tehnologiei Air Matters și a conectivității Wi-Fi, poți controla și monitoriza purificatorul de aer Philips AC3854/51 Seria 4000i de la distanță, folosind aplicația dedicată pe smartphone-ul tău. Poți ajusta setările, verifica starea filtrului și primi notificări în timp real despre calitatea aerului din locuința ta. Acest aspect este deosebit de util atunci când nu te afli acasă și dorești să te asiguri că aerul rămâne curat și sănătos pentru tine și familia ta.

Cu o rată de curățare a aerului de până la 310 m³/oră, purificatorul Philips AC3854/51 Seria 4000i este potrivit pentru încăperi de dimensiuni medii până la mari, asigurând o purificare rapidă și eficientă a aerului. Designul său elegant și compact se integrează armonios în orice interior, ocupând un spațiu minim.

Purificatorul dispune de funcții suplimentare care îți oferă confort și control. Modul de somn liniștit reduce nivelul de zgomot și ajustează luminozitatea afișajului pentru a nu te deranja în timpul nopții. Funcția de programare îți permite să stabilești orele de funcționare în funcție de rutina ta zilnică.

Avantaje
 • Sistem de filtrare avansat cu filtru True HEPA.
 • Filtru de carbon activ pentru eliminarea mirosurilor neplăcute.
 • Tehnologie AeraSense pentru monitorizarea în timp real a calității aerului.
 • Acoperă încăperi de până la 79 m².
 • Funcție de detectare a particulelor fine și reglare automată a vitezei.
Dezavantaje
 • Preț mai ridicat comparativ cu alte modele.

2. Purificator de aer Philips AC1214/10

Vezi Preț
Philips AC1214/10

Vezi preț Philips AC1214/10 pe emag.ro

Purificatorul de aer Philips AC1214/10 este un dispozitiv compact și eficient, proiectat pentru a asigura un aer curat și sănătos în spațiul tău personal. Cu tehnologie avansată și un design modern, acest purificator este perfect pentru a crea un mediu mai proaspăt în birou, dormitor sau alte încăperi de dimensiuni mici.

Echipat cu un filtru de aer NanoProtect și tehnologia VitaShield IPS, acest purificator îndepărtează eficient particulele nocive din aer, cum ar fi praful, polenul, alergenii și bacteriile. Filtrul cu cărbune activ elimină, de asemenea, mirosurile neplăcute, cum ar fi cele provenite de la fumul de țigară sau gătit.

Purificatorul Philips AC1214/10 dispune de trei moduri de funcționare: General, Alergii și Somn. Modul General oferă o purificare constantă, modul Alergii este optimizat pentru a elimina alergenii din aer, iar modul Somn reduce nivelul de zgomot și ajustează luminozitatea afișajului pentru un somn neîntrerupt.

Cu ajutorul senzorului de calitate a aerului și afișajului digital, vei fi mereu informat despre calitatea aerului din încăperea ta. Acesta indică în timp real nivelul de poluare și ajustează automat viteza de purificare pentru a asigura un aer curat și proaspăt în permanență.

Designul compact al purificatorului Philips AC1214/10 îl face ușor de integrat în orice spațiu. Poate fi plasat pe birou, pe noptieră sau pe o masă de lucru, ocupând un spațiu minim. Funcția de înclinare a ventilatorului permite direcționarea fluxului de aer în sus sau în jos, în funcție de preferințele tale.

Cu un consum redus de energie și funcționare silențioasă, purificatorul de aer Philips AC1214/10 este o alegere excelentă pentru a asigura un mediu sănătos și confortabil în încăperea ta. Bucură-te de aer curat și proaspăt în fiecare zi, fără a compromite performanța sau stilul.

Avantaje
 • Sistem de filtrare cu patru straturi.
 • Conectivitate Wi-Fi și aplicație dedicată pentru control de la distanță.
 • Rată de curățare a aerului de până la 310 m³/oră.
 • Design compact și elegant.
 • Funcții suplimentare, inclusiv modul de somn liniștit și funcția de programare.
Dezavantaje
 • Conectivitatea Wi-Fi și funcțiile suplimentare pot necesita o învățare inițială a utilizatorului pentru a le utiliza pe deplin.

3. Purificator de aer Philips AC1715/10

Vezi Preț
Philips AC1715/10

Vezi preț Philips AC1715/10 pe emag.ro

Purificatorul de aer Philips AC1715/10 este un dispozitiv eficient și ușor de utilizat, creat pentru a îmbunătăți calitatea aerului din locuința ta. Cu un design compact și tehnologie avansată, acest purificator oferă un aer curat și sănătos în încăperi de dimensiuni mici și medii.

Dotat cu un sistem de filtrare avansat, purificatorul Philips AC1715/10 îndepărtează eficient particulele fine și poluanții din aer. Filtrul True HEPA captură până la 99,97% din particulele de până la 0,3 microni, inclusiv alergenii, polenul, bacteriile și virusurile. Astfel, poți respira un aer mai curat și mai proaspăt în fiecare zi.

Cu ajutorul tehnologiei VitaShield, acest purificator asigură o purificare rapidă și eficientă a aerului din încăpere. Funcția de detecție a calității aerului monitorizează în timp real nivelul de poluare și ajustează automat viteza de purificare pentru a menține un mediu sănătos în permanență.

Purificatorul Philips AC1715/10 are un design compact, care îi permite să se integreze armonios în orice spațiu. Poate fi amplasat pe birou, pe o masă de noapte sau pe un raft, fără a ocupa prea mult spațiu. De asemenea, este ușor de utilizat, cu un panou de control simplu și intuitiv.

Cu funcția de temporizare, poți programa purificatorul să funcționeze în intervale prestabilite, adaptându-se rutinei tale zilnice. De asemenea, modul de somn liniștit reduce nivelul de zgomot și atenuează luminozitatea afișajului, pentru un somn neîntrerupt și odihnitor.

Purificatorul de aer Philips AC1715/10 este eficient din punct de vedere energetic și respectă mediul înconjurător. Consumul său redus de energie contribuie la economisirea facturilor de utilități și la protejarea mediului în același timp.

Avantaje
 • Filtru de aer NanoProtect și tehnologie VitaShield IPS.
 • Trei moduri de funcționare: General, Alergii și Somn.
 • Senzor de calitate a aerului și afișaj digital.
 • Design compact și ușor de integrat.
 • Consum redus de energie și funcționare silențioasă.
Dezavantaje
 • Nu are conectivitate Wi-Fi și funcții inteligente avansate.

De ce să alegi un purificator Philips?

Toate modelele de purificatoare Philips menționate aici dispun de un mod „Auto”, care ajustează în mod automat funcționarea dispozitivului în funcție de calitatea aerului detectată. De asemenea, ele dispun de un mod „Noapte”, care reduce nivelul de zgomot și luminozitatea indicatoarelor pentru un somn liniștit.

Cu toate acestea, alegerea celor mai bune purificatoare Philips nu se rezumă la examinarea specificațiilor tehnice. Utilizatorii ar trebui să ia în considerare și alte aspecte, cum ar fi dimensiunea spațiului în care dispozitivul va fi utilizat, prezența anumitorilor de alergeni și sensibilitatea utilizatorilor la diferiți poluanți.

Design și utilizare

Unul dintre punctele forte ale purificatoarelor de aer Philips este designul lor elegant și modern. Cele mai multe modele sunt compacte și pot fi amplasate cu ușurință în orice încăpere.

De asemenea, aceste purificatoare sunt ușor de utilizat. Ele dispun de panouri de control intuitive și de funcții de conectivitate inteligentă care permit monitorizarea și controlul de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile.

Tehnologia AeraSense și NanoProtect

Purificatoarele de aer Philips folosesc tehnologia AeraSense pentru a detecta și a răspunde în timp real la modificările calității aerului. Senzorii AeraSense măsoară continuu prezența particulelor fine și a alergenilor din aer, iar purificatorul reglează automat performanța de purificare în funcție de datele detectate.

Aceste purificatoare sunt, de asemenea, echipate cu tehnologia de filtrare NanoProtect, care captează eficient chiar și cele mai mici particule și alergeni.

Conectivitate inteligentă

Purificatoarele Philips permit controlul și monitorizarea de la distanță prin intermediul aplicației Air Matters. Această aplicație vă oferă informații actualizate despre calitatea aerului interior și exterior și vă permite să reglați setările purificatorului direct de pe smartphone.

Concluzie

În ansamblu, purificatoarele de aer Philips sunt dispozitive de înaltă calitate care combină tehnologie avansată de filtrare a aerului cu design elegant și funcționalitate inteligentă. Fie că sunteți în căutarea unui purificator pentru a îmbunătăți calitatea aerului în casa dumneavoastră, sau pentru a crea un mediu mai sănătos în biroul dumneavoastră, purificatoarele de aer Philips oferă o soluție fiabilă și eficientă.

Rețineți că, înainte de a face o alegere, este important să luați în considerare necesitățile specifice ale mediului în care purificatorul va fi utilizat. Cu o varietate de modele disponibile, sunteți sigur să găsiți un purificator Philips care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo