Cel mai Bun Topper Dormeo în 2024 [Sfaturi Experți]

În articolele noastre privind calitatea somnului, am analizat o mulțime de produse de pe piață de la diferite brand-uri. Dormeo s-a numărat printre favoriți la saltele, însă mulți oameni vor să afle și păreri despre topperele Dormeo, așadar am analizat câteva toppere populare de la ei, ca să vedem dacă își merită investiția. Pe unele dintre ele, le-am inclus în cele mai bune toppere.

Ideea de bază e simplă: un topper este o extensie a saltelei, care sporește nivelul ei de confort, așadar, nu vă așteptați că dacă salteaua nu este uniformă sau nu susține coloana corespunzător, un topper va face minuni. Mai ales, trebuie să țineți cont de faptul că topperele Dormeo au o grosime mică, deci nu vor repara nicidecum nivelul de susținere al saltelei; despre aceste aspecte și despre alte detalii legate de topperele Dormeo vom vorbi în cele ce urmează. Vezi și cele mai bune saltele.

Cele mai bune toppere Dormeo

1. Nature’s Aloe Vera – cel mai bun topper Dormeo

topper aloe vera dormeo
Vezi Preț
Topper Dormeo Nature’s Aloe Vera

Vezi preț Nature’s Aloe Vera pe Dormeo.ro

Avantaje
 • Spumă de memorie 4 cm
 • Tratament CleanEffect
 • Tratament Aloe Vera
 • Spumă cu celulație deschisă 3D
 • Ușor de transportat
Dezavantaje
 • Este prevăzut pentru o saltea/canapea cu suport ortopedic.

Un topper extrem de comod care va îmbunătăți calitatea somnului tău. Este cel mai nou topper de la Dormeo, are un preț rezonabil și este îmbunătățit conform ultimelor tehnologii. Poate fi rulat și transportat foarte ușor, este potrivit pentru studenți sau pentru copii atunci când se joacă pe podea, și este o soluție excelentă pentru a face o saltea cu duritatea ridicată mai confortabilă

Tratamentul Clean Effect și Aloe Vera vor asigura o barieră sănătoasă pentru corp, luptând împotriva acarienilor, bacteriilor sau factorilor alergeni. Dezavantajul husei este că are în compoziție poliester, care nu este un material la fel de respirabil ca bumbacul, însă datorită țesăturii tip plasă care îmbracă husa, nu veți avea probleme cu circulația aerului.

Stratul de bază al topperului este compus din 4 cm de spumă Orthocell (spumă cu memorie) care evită supraîncălzirea, datorită celulației deschise. Topperul va fi foarte comod de aranjat și fixat, deoarece dispune de niște puncte anti alunecare. Vezi și cele mai bune saltele dormeo.

2. Topper Memosan Ultimo

Vezi Preț
Topper Ortopedicus Memosan Ultimo

Vezi preț Super Memosan Ultimo pe dormeo.ro

Avantaje
 • 2 zone de confort
 • Proprietăți termo-reglatoare
 • Circulație ridicată a aerului
 • Suport pentru coloană
 • 2 cm de spumă cu memorie
Dezavantaje
 • Nu este recomandat pentru o saltea cu o duritate foarte ridicată

Acest topper de la Dormeo dispune de un nivel mai mare de fermitate decât modelul „Nature-s Aloe Vera” deoarece în compoziția sa este înserat și un strat de 3 cm de spumă Ecocell care este o spumă vasco elastică cu celulație deschisă. Astfel, dacă aveți nevoie de un topper pentru canapeaua care are o fermitate potrivită, dorind doar să nivelați ușor nivelul acesteia, topperul Memosan este o alegere potrivită.

Produsul dispune de tehnologii avansate. Pe lângă tratamentul CleanEffect, acesta este îmbogățit și cu un tratament termo reglant care este aplicat pe partea superioară a husei. Acest lucru este foarte util pentru persoanele care tind să transpire mult în timpul somnului. Pentru a spori circulația aerului, stratul de spumă cu memorie de 2 cm are perforații speciale și este îmbrăcat într-o țesătură tip plasă.

Topperul este dotat cu 2 zone de confort. Diferențele dintre acestea două sunt că una este mai perforată iar cealaltă are o densitate mai ridicată, în lipsa perforațiilor. Husa topperului este detașabilă și lavabilă.

3. Topper 4 Anotimpuri Warm & Cool

Vezi Preț
Topper 4 Anotimpuri Warm & Cool

Vezi preț Topper 4 Anotimpuri pe dormeo.ro

Avantaje
 • 4 cm de spumă cu memorie
 • 3 zone de confort
 • Ușor de transportat/rulat
Dezavantaje
 • 70 % poliester doar 30% fibre Lyocell
 • Preț ridicat pentru tehnologia propusă

Avantajul topper-ului constă în versatilitatea acestuia; mai exact, în faptul că poate fi comod atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald. Majoritatea oamenilor, vara, tind să se supraîncălzească în timpul somnului. Dacă salteaua are un strat superior din spumă cu memorie sau un topper din spumă cu memorie care nu dispune de niște tratamente suplimentare de răcire sau de un sistem pentru circulația aerului, atunci somnul poate deveni problematic vara, deorece știm cu toții că spuma de memorie tinde să încălzească corpul.

Partea topperului care e potrivită pentru sezonul cald este confecționată din fibre de Tencel Lyocell care sunt fabricate din plante de Eucalipt iar cealaltă parte iarna, ține cald, tocmai datorită spumei de memorie din care este compus nucleul. Aceasta este fabricată din poliester. Pentru că este compus din 4 cm de spumă de memorie, topperul va fi potrivit pentru o saltea tare. Topperul dispune de 3 zone de confort.

Chiar dacă poate fi promițătoare descrierea pentru cele 2 anotimpuri, după părerea noastră, topperul are câteva dezavantaje, deoarece acele fibre de Lyocell compun doar 30 la sută din materialul husei, restul fiind poliester. Eucaliptul este un material excelent pentru saltele, însă ar fi fost benefică concentrația sa mai mare. Poliesterul, absoarbe mai puțin umiditatea, acest lucru este benefic pentru sezonul cald, însă nu permite pielii să respire la fel de mult cum ar face bumbacul.

Merită să cumpăr un topper Dormeo?

Pentru că nu au o grosime care să depășească 5 cm și au o duritate scăzută, e recomandat să vă achiziționați un asemenea topper pentru o saltea cu suport ortopedic ridicat, veți avea astfel un echilibru ideal pentru somn. Mulți oameni preferă să își cumpere o saltea mai tare, și după să îi echilibreze duritatea cu un topper- atenție însă, nu în toate cazurile e recomandat asta. Vezi ce saltele recomandă medicii.

Așadar, dacă aveți o saltea cu duritatea mai mică, părerea noastră e că ar trebui să vizualizați toppere mai groase care să aibă inclus în interior inclusiv un strat de spumă poliuretanică. Cei de la Ortopedicus au asemenea produse.

Pentru alte o mulțime de situații însă, topperele de la Dormeo sunt extrem de comod de utilizat și transportat. Mergeți într-o excursie la munte sau la mare, aveți musafiri – datorită flexibilității topperelor Dormeo, acestea se rulează și se transportă extrem de ușor. Puteți sâ îl luați peste tot, fără ezitări, deoarece nu ocupă mult spațiu. Vezi și ghidul pentru a alege o saltea bună.

Sunt materialele folosite la confecționarea topperelor Dormeo prietenoase cu corpul meu?

Toate topperele de la Dormeo dispun de un tratament antibacterian și antiacarieni. Datorită materialelor huselor (aloe vera, bumbac organic, bambus) corpul dvs. va fi protejat și nu veți dezvolta alergii. Unele dintre toppere combin materialele premium descrise de mai sus cu poliesterul (acesta este mai rezistent în comparație cu bumbacul, nu absoarbe umiditate, însă este un pic mai rigid).

Topperele sunt recomandate și copiilor pentru un somn sănătos și pentru o dezvoltare armonioasă. Dacă se întâmplă ca husa să se murdărească, puteți oricând să o spălați, ea fiind detașabilă. Pentru un somn și mai protejat, mai ales dacă sunteți o persoană hyperalergică, vă recomandăm să călcați așternuturile înainte de a le pune pe pat.

Cum îmi dau seama dacă un topper este bun?

În primul rând, trebuie să te uiți la tipul materialelor folosite. Majoritatea topperelor vor avea în compoziția de bază un strat de spumă de memorie, însă unele au nucleul format din latex sau spumă cu gel de răcire. Dacă alegi un topper cu spumă de memorie, trebuie să verifici densitatea acesteia și dacă este izolată cu un material antistatic (ca fibra din argint de ex). Alt aspect foarte important este husa acestuia care ar trebui să fie detașabilă și să fie compusă dintr-un material prietenos cu pielea: aloe vera, bambus, bumbac organic, fibre de argint.

În al doilea rând, ca să stabilești dacă este potrivit pentru tine un topper, trebuie să îl raportezi la salteaua pe care dormi. Pentru o saltea cu o duritate ridicată, vei avea nevoie probabil, de un topper mai subțire cu spumă de memorie care să amelioreze duritatea acesteia. Dacă ai nevoie de un topper pentru canapea, ar fi cazul să te orientezi spre o grosime mai mare a topper-ului sau spre o duritate mai ridicată, pentru că acesta va trebui să niveleze suprafața de dormit a canapelei.

Taguri:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo