Păreri Saltele Saltex – Care Sunt Cele Mai Bune în 2024?

Saltex este un brand românesc de încredere, cu o mulțime de recenzii pozitive, la care apelează mulți români. Au o varietate de saltele confecționate după noile tehnologii și în comparație cu alte firme, au prețuri mai avantajoase. Cu toate astea, calitatea lor nu este cea mai bună de pe piață, astfel îți recomandăm să vezi care sunt cele mai bune saltele de pat. Dacă te numeri însă printre fanii brandului sau ai auzit păreri despre saltele Saltex, acest articol o să-ți fie de folos.

În catalogul lor o să găsești toate tipurile de saltele: superortopedice, saltele cu arcuri împachetate, saltele cu spumă de memorie. Ținând cont de cererea mare pe care o au utilizatorii față de acest brand, după o analiză minuțioasă a multor produse, am făcut o listă a celor mai bune saltele Saltex. La realizarea acestui top, am ținut cont de recenziile utilizatorilor, detaliille tehnice, popularitatea produselor, calitatea materialelor folosite și părerile despre saltele Saltex.

Avantajul e că am ales produse diferite, pentru varii necesități, de la saltelele recomandate pentru durerile de spate, până la cele cu arcuri, pentru ca tu să găsești salteaua care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Care sunt cele mai bune saltele Saltex?

1. Saltea hipoalergică Saltex Roma

saltea saltex pareri
Vezi Preț
Saltex Roma

Vezi preț Saltex Roma pe emag.ro

Este o saltea cu arcuri și spumă cu o duritate medie spre tare, potrivită pentru persoanele care suferă de dureri de spate. Calitatea acesteia e garantată de modul în care e confecționată din interior: fiecare rând de arcuri este îmbrăcat în spumă poliuretanică, astfel este sporită durata de viață a saltelei și rigiditatea. Spuma poliuretanică este cea care reglează nivelul fermității, distribuind egal greutatea corporală și menținând o poziție corectă în timpul somnului. Pentru persoanele care suferă de dureri de spate, e recomandat să își aleagă o saltea cu o duritate mai ridicată.

Salteaua este comodă de întrebuițat în ambele perioade ale anului, pentru că dispune de 2 fețe, una de vară și alta de iarnă, astfel temperatura corpului se va menține într-un echilibru natural, indiferent de sezon. Suprafața exterioară este matlasată și hipoalergenică și este tratată împotriva mucegaiului și acarienilor.

Pentru a reduce din duritatea saltelei (care este foarte benefică pentru coloana vertebrală) îți recomandăm să cumperi și un topper pentru saltea.

 • Greutate maximă recomandată/persoană: 100 Kg
 • Numar arcuri/m²: 110
 • Tip: cu plasă de arcuri
 • Inălțime: 23 cm

2. Saltea ortopedică Saltex Paris

cea mai buna saltea saltex
Vezi Preț
Saltex Paris

Vezi preț Saltex Paris pe emag.ro

Este o saltea cu o bază solidă din spumă poliuretanică cu densitatea de 25. Acest lucru permite ca salteaua să susțină corect greutatea corpului și să elimine punctele de presiune din corp. De asemenea, o spumă densă poliuretanică și înaltă este semnul unei durate de viață mai lungi a saltelei.

Relaxarea la contactul cu salteaua va fi asigurată de cei 5 cm de spumă cu memorie care absorb forma corpului și oferă susținere pentru articulații și coloana vertebrală, asigurând o poziție corectă în timpul somnului. Spuma cu memorie se reflectă și asupra reglării temperaturii corpului, datorită porozității sale.

Alt beneficiu al acestei saltele este husa care este țesută cu un material Silvercare cunoscut pentru proprietățile sale antimicrobiane și antifungice, fiind un antibiotic natural. Printr-un mecanism chimic el luptă și previne apariția bacteriilor și mirosurilor neplăcute.

Pentru a mări respirabilitatea saltelei, în jurul ei s-a plasat o bandă SpaceAir care va asigura circulația constantă a aerului. Stofa saltelei este prelucrată cu o aromă de vanilie care se păstrează 6 luni, acest lucru poate fi un avantaj dacă îți place acest miros și un dezavantaj dacă ești mai sensibil la mirosuri.

 • Greutate maximă recomandată/persoana: 120 Kg
 • Tip: spumă poliuretanică cu memorie
 • Inălțime: 23 cm
 • Număr straturi: 5

3. Saltea ortopedică Saltex Pocket Spring

recenzie saltea saltex
Vezi Preț
Saltex Pocket Spring

Vezi preț Saltex Pocket Spring pe emag.ro

Este o saltea cu un nivelul moale al fermității și e recomandată persoanelor care nu preferă să doarmă pe o saltea cu o duritate ridicată, precum saltelele de la Dormeo. În general, tipul saltelelor cu fermitatea scăzută e potrivită pentru persoanele sub 70 de kg. Cu cât greutatea corporală e mai mare, cu atât trebuie să vă alegeți și nivelul fermității mai ridicat. Pentru a asigura o poziție corectă în timpul somnului, această saltea are și câte un strat de spumă poliuretanică cu o densitate mare.

Dacă ai căutat o saltea cu arcuri și la un preț accesibil, aceasta poate fi alegerea potrivită pentru tine. Beneficiul în cazul acestei saltele, este că ea are arcurile împachetate individual, fiecare având buzunarul propriu. Acest lucru este foarte util atunci când vorbim despre durata de utilizare a saltelei, pentru că în momentul în care presiunea se exercită pe arcuri separat, deformarea se produce mult mai greu. Tehnologia pocket spring permit ca în timpul somnului mișcările partenerului să nu se reflecte asupra confortului celeilalte persoane, de aceea e o alegere bună pentru cupluri.

Împachetarea individuală a arcurilor e un factor bun pentru aerisire și ventilarea continuă, pentru că buzunarele arcurilor sunt ca niște rezervoare mici de aer. Salteaua este tratată împotriva mucegaiului și acarienilor.

 • Greutate maxima recomandată/persoana: 95 Kg
 • Număr arcuri/m²: 230
 • Inălțime: 24 cm
 • Tip: cu arcuri individuale

4. Saltea Saltex Viena Latex

saltea saltex latex paris
Vezi Preț
Saltex Viena

Vezi preț Saltex Viena pe emag.ro

Salteaua este compusă din 2 părți esențiale: baza din spumă poliuretanică cu densitatea de 28 și stratul de latex de 5 cm. Latexul este un material din ce în ce mai preferat în alegerea unei saltele, asta datorită proprietăților sale anatomice care oferă un grad ridicat de confort. Prin elasticitatea sa, el absoarbe într-un mod plăcut poziția corpului și reduce din punctele de presiune. Saltele din latex se apropie cel mai mult de oferirea senzației unui somn natural, grație cauciucului natural din care este fabricat, asigurând astfel un mediu antialergenic și reducând din transpirația excesivă.

Salteaua este recomandată persoanelor alergice sau cu pielea sensibilă, deoarece este acoperită cu o husă Silvercare croșetată cu fire de argint, recunoscută pentru proprietățile sale antimicrobiene și antifungice. Ca și latexul, firele de argint din husă o să întregească senzația de naturalețe și confort ale produsului.

Datorită benzii de aerisire SpaceAir din jurul saltelei, se produce fluxul constant al curenților de aer, lucru important pentru prevenirea mucegaiului și bacteriilor.

Această saltea vine la pachet și cu două perne, o pilotă și o protecție care sunt confecționate și ele din materiale hipoalergenice.

 • Greutate maxima recomandată/persoana: 120 Kg
 • Număr straturi: 2
 • Inălțime: 22 cm
 • Tip: cu latex

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo