3 Cele Mai Bune Saltele Magniflex în 2024 [Păreri Experți]


Brandul Magniflex este conceput pentru iubitorii produselor autentice, de calitate înaltă, ancorate bine în tradiție, dar care urmează standardele ce țin de actualitate. Firma a luat naștere în atelierul lui Guiliano Magni în orașul Prato (oraș care este faimos în Italia pentru producția de textile). În decursul a 50 de ani, saltelele Magniflex au ajuns să fie distribuite pe piețele internaționale și se bucură de popularitate în rândul articolelor pentru somn.

Magniflex se laudă prin inovațiile pe care le-a adus în fabricarea saltelelor: de exemplu, la unele saltele veți găsi fibre excepționale precum Outlast care e folosită în costumele astronauților și are proprietăți de absorbție și reglare a căldurii. Majoritatea huselor de la saltele sunt țesute din materiale organice precum bumbacul, cașmirul, lâna de cămilă, fibrele de lemn, fibre de argint, aloe vera – toate au proprietăți diferite și sunt proiectate pentru a oferi cel mai prielnic mediu pentru odihnă.

Un avantaj mare oferit de acest brand este faptul că garantează pentru calitatea produselor pe o perioadă îndelungată (25 de ani) sau pe toată viața, de aceea chiar dacă prețurile lor sunt mult mai ridicate în comparație cu alte firme, puteți avea siguranța că perioada de utilizare va fi pe măsura investiției. Cu toate că la ei veți găsi produse și de 15000 de lei, în acest top, am selectat niște produse care să corespundă rezonabil cu bugetul dvs și să ofere și o calitate înaltă. Vezi și cele mai bune saltele de pat.

Care sunt cele mai bune saltele Magniflex?

1. Saltea Magniflex Terra Dual

Saltea Magniflex Terra
Vezi Preț
Saltea Magniflex Terra Dual

Vezi preț Magniflex Terra Dual pe emag.ro

O saltea recomandată, în primul rând cuplurilor, datorită nivelurilor de fermitate care pot fi ajustate. Miezul acesteia este împărțit în 2 părți, și în funcție de partea pe care alegeți să dormiți, aveți următoarele opțiuni de fermitate: medie-medie, medie-moale sau moale-moale. Fiecare partener își poate alege astfel partea pe care dorește să doarmă, trebuie doar să trageți fermoarul și să înlăturați husa, apoi să întoarceți jumătate din saltea pe cealaltă parte, pentru a seta ajustările necesare.

Salteaua este compusă din 4 straturi, iar duritatea este reglabilă datorită celor 2 straturi de spumă cu memorie: unul de 2 cm inclus în husă, iar altul de 5 cm. Între ele este înserată spuma Eliosoft de 17 cm care reprezintă nucleul saltelei și este rezistentă la greutăți și deformare, datorită elasticității ridicate. Atenție, pe pagina producătorului imaginea care prezintă ordinea stratificării nu este exactă.

Pentru a spori circulația aerului, husa saltelei este dotată cu o placă de plasă 3D pe lateralul saltelei- este un material special, croit într-o formă care să permită fluxul de aer. Pentru saltelele cu spumă de memorie, mai ales dacă locuiți într-o zonă cu umiditatea ridicată, vă recomandăm să așezați salteaua într-o somieră cu lamele.

Materialul husei este unul antialergenic, datorită fibrelor de bambus din care e confecționată. Ele compun un material care împiedică reținerea transpirației și a prafului. Husa este detașabilă iar salteaua are o garanție pe viață. 

  • Înălțime: 25 cm
  • Greutate maximă recomandată: 130 kg
  • Tip: Cu spumă de memorie

2. Saltea Magniflex Magni Grande

Saltea MagniGrande Magniflex
Vezi Preț
Saltea Magniflex Magni Grande

Vezi preț Magni Grande pe emag.ro

Este o saltea potrivită pentru persoanele care suferă de dureri de spate sau simt pe parcursul zilei o tensiune în zona umerilor/gâtului deoarece are un nivel mai mare de fermitate. La baza saltelei, se află un strat de spumă poliuretanică Elioform de 18 cm care are o celulație deschisă. El va asigura suportul ortopedic necesar coloanei. Este important pentru durabilitatea unei saltele, ca stratul de spumă poliuretanică să fie unul înalt.

De eliberarea presiunii din articulații va răspunde spuma de memorie de 2 cm inclusă în husă. Ea va înregistra forma corpului, va regla temperatura și va efectua amortizarea mișcărilor în timpul somnului, astfel încât partenerul dvs. să nu fie deranjat de transferul mișcării. Pentru a efectua tranziția dintre spuma cu memorie și cea poliuretanică care este fermă, s-a înserat la mijloc un strat de fibre Soft Super. Acesta are și proprietăți izolatorii și antistatice.

Salteaua vine la pachet și cu o garanție de 25 de ani. Din păcate, husa saltelei nu este detașabilă și nu sunt oferite prea multe informații despre procentajul exact al compoziției materialului, decât că este compusă din bumbac și polyester(scrieți în comentarii, dacă reușiți să aflați). Avantajos, în schimb, este prețul saltelei, față de alte modele mult care sunt mai scumpe.

  • Înălțime: 23 cm
  • Greutate maximă recomandată: 90-100 kg/pers
  • Tip: Cu spumă de memorie

3. Saltea Magniflex Arte

Saltea Magniflex Arte
Vezi Preț
Saltea Magniflex Arte

Vezi preț Magniflex Arte pe emag.ro

Este o saltea cu un design italian într-un stil florentin, emblematică pentru Magniflex. Spuma Eliosoft de 19 cm a saltelei reprezintă un suport ortopedic foarte bun pentru coloană, de aceea și fermitatea ei este mai mare, în comparație cu celelalte două saltele alese de noi. Asta o face potrivită pentru persoanele care suferă de dureri de spate.

Salteaua este recomandată și persoanelor care suferă de transpirație excesivă și supraîncălzire în timpul somnului, deoarece are inclus în interior un strat termoregulator, iar husa foarte plăcută la atingere, antibacteriană, va oferi și ea o senzație de extra confort. Husa este detașabilă.

Spuma cu memorie de 2 cm va distribui uniform greutatea corpului și va genera un efect de relaxare totală. Dacă vă place efectul de adâncire (specific spumei de memorie) mai moderat, atunci vă recomandăm această saltea. Pentru a distanța corpul de spuma poliuretanică, salteaua mai are un strat înserat între spuma de memorie și spuma Eliosoft. La achiziția saltelei Arte, aveți o garanție de 25 de ani.

  • Înălțime: 22 cm
  • Greutate maximă recomandată: 90-100 kg/pers
  • Tip: Cu spumă de memorie

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo