Păreri Saltele iSleep – Care Sunt Cele Mai Bune în 2024?

După ce am făcut numeroase articole despre cele mai bune saltele de dormit din România, a venit timpul să vorbim și despre brand-urile mai puțin cunoscute de pe piață precum Isleep. Produsele lor nu sunt atât de populare online, însă dacă te plimbi prin magazinele de mobilă, e foarte posibil să găsești saltele Isleep acolo, deoarece au o distribuție mare în România. Așadar, dacă abia acum faci cunoștință cu acest brand și cauți păreri despre saltelele Isleep, acest articol îți va fi de ajutor.

În articolul de mai jos, vei găsi câteva specificații ale saltelelor Isleep raportate la standardele actuale ale calității și câteva saltele care sunt cele mai populare de la ei. În baza recenziilor utilizatorilor, materialelor folosite, testării proprii, am încercat să formulăm o opinie transparentă, care să-ți fie de ajutor.

Își merită investiția o saltea Isleep?

Până să înțelegem dacă saltelele Isleep sunt produse potrivite pentru tine, trebuie să ne punem câteva întrebări. O saltea, după cum știm bine, este un produs pe care îl alegi pentru a-ți servi pe o perioadă cât mai lungă de timp, de aceea trebuie să îl alegi cu mare atenție. Pentru a face o alegere corectă, trebuie să știi ce tip de saltea îți este cel mai recomandat. Iată mai jos câteva exemple:

Ești o persoană supraponderală? Trebuie să te orientezi către saltele cu fermitatea mai mare, fie cu nucleu din spumă poliuretanică dens, fie către un nucleu din arcuri împachetate individual care să fie ransforsat metalic pe margini.

Suferi de transpirația excesivă? Atunci, cu siguranță, o saltea cu arcuri cu o husă din bumbac sau bambus organic va fi varianta ideală pentru tine. Iar dacă ești dispus să faci o investiție organic, ai putea lua în considerare o saltea din latex organic.

Ai probleme cu coloana? În acest caz, te orientezi către o saltea ortopedică.

Te dor articulațiile? O saltea cu spumă de memorie va fi opțiunea potrivită, în acest caz.

Ca și orice brand, saltele de la Isleep au anumite specificații pe care s-au axat. Astfel, în catalogul lor nu vei găsi multe saltele din latex, sau saltele hibride (din arcuri și spumă de memorie), însă dacă ai nevoie de o saltea cu spumă de memorie, oferta lor ar putea să te intereseze.

  • Avantaje

Avantajul celor de la Isleep e că oferă o garanție de 25 de ani pentru saltele. Chiar dacă nu intenționezi să folosești salteaua atâta timp, e bine de știut că există garanția utilizării ei îndelungate. Ei mai susțin că saltelele sunt fabricate în Italia. Acest lucru nu ar trebui să influențeze impresia ta, deoarece contează calitatea materialelor folosite. În unele saltele vei găsi materiale îmbunătățite precum spuma de memorie Hi Tech care este mai durabilă decât o spumă de memorie obișnuită, sau spumă poliuretanică de rezistență ridicată. De asemenea, toate saltelele sunt reversibile și astfel, durata lor de viață crește, deoarece le poți folosi pe ambele părți. Dacă te interesează aceste aspecte, poți analiza oferta lor.

  • Dezavantaje

Sunt însă și unele dezavantaje ale produselor. Pentru o saltea cu nucleu din spumă poliuretanică e foarte importantă aerisirea. Materialele din care e confecționată salteaua, nu permit o circulație bună a aerului, de aceea producătorii adesea învăluie salteaua în benzi de aerisire, care să favorizeze circulația aerului. În special, acest lucru îl vei regăsi la saltelele Dormeo și saltelele Ortopedicus. Alt dezavantaj ar fi că saltelele nu sunt ergonomice, adică nu sunt proiectate personalizat pentru mai multe zone din corp. Însă dacă ai nevoie de o saltea simplă, fără multe straturi, cu materiale calitative nu e cazul să te îngrijorezi de acel „extra-confort”, acest lucru reflectându-se și în preț.

Care sunt cele mai bune saltele Isleep?

1. Saltea ortopedică iSleep CoolComfort

Vezi Preț
Saltea ortopedică CoolComfort

Vezi preț saltea CoolComfort pe emag.ro

Este o saltea aspectuoasă, cu o înălțime de 22 cm potrivită pentru persoanele care preferă să doarmă pe o suprafață cu o duritate medie și care iubesc confortul saltelelor cu spumă de memorie. Miezul saltelei este compus din spumă poliuretanică. Pentru a reduce din temperatura generată de contactul spumei vascoelastice cu corpul, salteaua este îmbrăcată într-o husă care este termoregulatorie. Producătorul nu a specificat însă exact din ce material este compusă husa. Husa este detașabilă și are încorporat în ea 2 cm de spumă de memorie.

Nu recomandăm acest produs persoanelor a căror greutate corporală depășește 90 de kg, deoarece acest lucru nu va fi benefic pentru spatele lor. Chiar dacă limita greutății este setată la 110 kg de producător, trebuie să țineți cont mereu de o marjă de eroare. O saltea potrivită pentru persoanele supraponderale, trebuie să aibă o duritate mai mare.

Prețul acestei saltele, după părerea noastră, depășește un pic, calitatea pe care o oferă, e posibil însă ca producătorul să mizeze pe calitatea materialelor și pe faptul că salteaua este produsă în Italia. În orice caz, pentru a face o comparație, puteți să analizați și produsele altor branduri precum: Saltele ortopedicus sau să consultați articolul despre cele mai bune saltele cu spumă de memorie, dacă vă interesează acest tip de saltea.

2. Saltea ortopedică iSleep Natura Relax

Vezi Preț
Saltea ortopedică iSleep natura relax

Vezi preț saltea iSleep natura relax pe emag.ro

Este o saltea potrivită pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece husa este țesută din fibre antialergenice și este îmbogățită cu mușețel. Acestea are proprietăți benefice pentru corp și este antialergenic. Spre deosebire de primul model, prețul acestei saltele este mult mai rezonabil, însă și structura ei este destul de simplă, de aceea, e posibil ca în același buget, să găsești de la alte firme o ofertă mai avantajoasă.

Întotdeauna e mai bine să te orientezi către o saltea care are mai multe straturi și e înaltă, deoarece acest lucru se va reflecta și asupra comodității. Salteaua respectivă, nu pare să aibă decât un strat principal din spumă elastică- ceea ce poate fi plăcut pentru anumite persoane, însă nivelul de duritate oferit nu este potrivit pentru toată lumea, mai ales dacă vorbim de cuplu.

În concluzie, dacă ești o persoană predispusă la alergii, cu o greutate corporală de până în 70-80 kg și obișnuiești să dormi pe lateral, această saltea ar putea să te intereseze. Însă dacă ai nevoie de o suprafață ortopedică de dormit, mai bine te orientezi către produsele din articolul cele mai bune saltele pentru spate.

3. Saltea ortopedică iSleep DuoSense

Vezi Preț
Saltea ortopedică iSleep DuoSense

Vezi preț saltea iSleep DuoSense pe emag.ro

Spre deosebire de primele două modele, această saltea are 2 tipuri de fermități, deci poate fi recomandată mai multor categorii de oameni cu diferite greutăți sau moduri de a dormi. Salteaua este compusă dintr-un nucleu dublu, unul reprezentând spuma vasco-elastică cu o duritate mai mare și partea a 2-a fiind spuma mai moale și mai elastică.

Atenție, salteaua nu are un strat de spumă cu memorie, deci dacă îți place senzația de „îmbrățișare” specifică acesteia și te interesează și salteaua, cel mai bine, procuri un topper cu spumă de memorie.

Înălțimea produsului este de 20 de cm, deci este un pic mai înaltă decât al 2-lea model.

Concluzii

După cum ai observat, în articolul păreri despre saltele iSleep am găsit avantaje și dezavantaje la fiecare produs. Ca și o părere generală, probabil se instalează ideea că saltelele ar putea fi mai complexe. De exemplu, ideal ar fi, după părerea noastră, dacă producătorii, ar combina cele 3 saltele de mai sus în una singură: de la prima saltea ar fi luat spuma de memorie inclusă în husă, de la a 2-a saltea, stratul de fibre antialergenice si tratamentul cu mușețel, iar de la a 3-a saltea, cele 2 tipuri de fermități.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo