Păreri Saltele Ekon – Care Sunt Cele Mai Bune în 2024?

Ekon sunt principalii producători de saltele din latex din Europa de Est, având o experiență de peste 20 de ani. Saltelele produse de Ekon sunt licențiate printr-o tehnologie numită DUNLOP, iar procesul de asigurare a calității este ghidat de aparate moderne de la Siemens. Dacă cauți păreri despre saltele Ekon, acest ghid te va ajuta să alegi o saltea Ekon pentru nevoile tale.

Chiar dacă Ekon produce în mare parte saltele din latex, fiecare model este diferit și răspunde la anumite necesități. Poți citi și acest articol cu cele mai bune saltele de pat pentru a face cunoștință cu alți producători și modele.

Care sunt cele mai bune saltele Ekon?

1. Saltea Ekon Latex Combo

Vezi Preț
Ekon Latex Combo

Vezi preț pe emag.ro

Salteaua Latex Combo de la Ekon este proiectată astfel încât să satisfacă nevoile cât mai multor grupuri. Este un model cu mai multe opțiuni de customizare. Poți alege ca stratul superior să fie dintr-o spumă de memorie, cool gel sau latex organic. De asemenea, Ekon pune la dispoziția cumpărătorului și două nivele de duritate, fermă și medie, cea fermă fiind potrivită pentru greutăți între 90 și 130 kg, iar cea medie, sub 90 kg.

Stratul inferior este confecționat din latex cu 7 zone de confort ce susțin eficient capul, gâtul, umerii, spatele, coapsele, genunchii și gleznele. Pentru stratul superior poți alege între latex natural, latex cu spumă de memorie și cool gel. Latexul natural este cel mai bun tip de latex, fiind foarte flexibil și durabil. Latexul cu spumă de memorie este recomandat dacă îți place senzația de adâncire, iar cool gel este o spumă inovatoarea cu proprietăți de termoregulare.

Husa este detașabilă și dispune de mânere pentru o manevrare mai ușoară. Latex Combo este certificată OEKO-TEX pentru lipsa de substanțe nocive sănătății, salteaua fiind potrivită și pentru bebeluși.

 • Înălțime: 26 cm
 • Tip saltea: Latex
 • Duritate: Fermă și Medie
 • Husa: Detașabilă
 • Greutate maximă: 130 kg

2. Saltea Ekon Natura

Vezi Preț
Ekon Natura

Vezi preț pe saltele-ekon.ro

Salteaua Ekon Natura nu se diferențiază printr-un design deosebit sau tehnologii inovatoare, este o saltea simplă și eficientă. Modelul dat este 100% din latex natural care este cel mai bun tip de latex, fiind foarte rezistent și flexibil.

Latexul utilizat este foarte dens și este împărțit în 7 zone de confort astfel încăt corpul să fie aliniat corect și să fie redusă presiunea din articulații. De asemenea, latexul este un material respirabil care previne apariția mucegaiului și mirosului neplăcut.

Husa este detașabilă și are mânere pentru o manevrare rapidă. Materialul folosit pentru husă este bumbacul care este foarte plăcut la atingere și are proprietăți antialergice. Ekon Natura este recomandată persoanelor sub 90 de kg, poți citi și acest articol cu cele mai bune saltele rezistente la greutate.

 • Înălțime: 20 cm
 • Tip Saltea: Latex natural
 • Duritate: Medie
 • Husa: Detașabilă
 • Greutate maximă: 90 kg

3. Saltea Ekon Memorylatex Lux

Ekon Memorylatex Lux
Vezi Preț
Ekon Memorylatex Lux

Vezi preț pe saltele-ekon.ro

Salteaua Ekon Memorylatex Lux aduce o tehnologie inovatoare care combină efectele benefice a latexului și cele a spumei de memorie. Stratul inferior este format din latex cu o grosime de 14 cm, iar cel superior este o spumă de memorylatex cu o grosime de 4 cm ce conturează corpul și menține căldura.

Spuma memorylatex se descurcă excelent și la capitolul de izolare a mișcărilor, astfel dacă ești sensibil la mișcări sau partenerul tău este, această saltea vi se va potrivi de minune. Pe lângă acest lucru, spuma memorylatex captează căldura mai bine fără ca tu să transpiri. Salteaua este construită cu 7 zone de confort pentru un suport optim al întregului corp.

Husa este făcută din 60% poliester și 40% vâscoză cu un strat triplu, ceea ce o face plăcută la atingere. De asemenea, husa este detașabilă și dispune de un cm de spumă memorylatex pentru un efect sporit al spumei de memorie.

 • Înălțime: 20 cm
 • Tip saltea: Memorylatex
 • Duritate: Medie
 • Husa: Detașabilă
 • Greutate maximă: 90 kg

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo