Păreri Saltele Dolce Dormire 2024

Dolce Dormire este un brand relativ nou pe piața din România, dar care a devenit destul de cunoscut într-o perioadă scurtă de timp. Popularitatea brandului se datorează prețurilor accesibile și calității înalte a saltelelor produse de ei. Dacă cauți păreri despre saltelele Dolce Dormire, acest articol te va ajuta să-ți formezi o opinie despre cele mai bune modele.

În lista de ce urmează am selectat saltele din diverse categorii de preț și de diferite tipuri, fiecare tip de saltea având avantajele și dezavantajele sale. La fiecare saltea am notat cele mai importante aspecte de care să ții cont, indiferent dacă cumperi o saltea Dolce Dormire sau de la alt brand. Vezi și cele mai bune saltele de pat pentru a afla care sunt cele mai bune modele.

Care sunt cele mai bune saltele Dolce Dormire?

1. Saltea Dolce Dormire 7K Senzatione

saltea-dolce-dormire-păreri
Vezi Preț
Dolce Dormire 7K Senzatione

Vezi preț pe emag.ro

Salteaua Dolce Dormire 7K Senzatione este o saltea cu spumă de memorie care are o densitate mare și fermitate moale, lucru care permite corpului să nu depună prea mult efort în timpul somnului. Această saltea este potrivită persoanelor ce suferă de dureri de spate sau cărora le place să se cufunde în saltea.

Modelul dat este format din 4 straturi. Stratul inferior este un capac TNT de circa 100 g ce permite o termoregulare adecvată. Baza este formată dintr-o spumă poliuretanică Densiflex 30 cu o grosime de 18 cm care oferă un suport adecvat și mărește considerabil durata de viață a saltelei. Stratul superior este o spumă de memorie de 7 cm care este conturată pe 7 zone de confort, la fel ca si stratul de spumă poliuretanică.

Avantajul modelului dat sunt aceste 7 zone de confort care aliniază corect spatele și alte puncte vitale somnului care includ capul, gâtul, genunchii, picioarele și gleznele. Dolce Dormire specifică că greutatea maximă de persoană ar fi în jur de 110 kg, iar cea recomandată fiind în jur de maxim 90-95 kg. Poți citi și acest ghid cu saltele rezistente la greutate în caz că ești interesat/ă.

Husa este detașabilă și poate fi foarte ușor scoasă pentru a fi spălată. De asemenea este tratată cu Aloe Vera și căptușită cu fibră hipoalergenică pentru un efect sporit.

 • Înălțime: 25 cm
 • Tip saltea: Saltea cu spumă de memorie
 • Greutate maximă: 110 kg
 • Duritate: Moale-Medie
 • Husa: Detașabilă

2. Saltea Dolce Dormire BlackLabel SuperSpring

Dolce Dormire BlackLabel SuperSpring
Vezi Preț
Dolce Dormire BlackLabel SuperSpring

Vezi preț pe emag.ro

Salteaua BlackLabel SuperSpring de la Dolce Dormire este o saltea hibrid care este cel mai versatil tip de saltea și se potrivește atât persoanelor care au nevoie de cufunudare în saltea, cât și celor care au nevoie de un suport ferm.

Modelul dat are un suport format din arcuri individuale care sunt net superioare celor unite sau chiar și celor de tip bonell. La dimensiunea de 160×200 numărul lor fiind de aproximativ 1000, lucru care lasă salteaua să ia forma corpului și reduce considerabil din presiune. Stratul de arcuri este acoperit cu o spumă poliuretanică din toate părțile, iar ca și strat superior are o spumă de memorie densă cu o fermitate medie.

Husa este detașabilă și tratată antibacterian, antifuncing și antialergic. De asemenea are un material tricotat foarte plăcut la atingere, se recomandă a fi spălată la 30 de grade. Îți recomandăm salteaua dată dacă ai nevoie de o saltea fermă, dar care să și ofere suport coloanei vertebrale prin intermediul celor 7 zone de confort.

 • Înălțime: 30 cm
 • Tip saltea: Hibrid cu arcuri individuale
 • Strat superior: Spumă de memorie
 • Fermitate: Medie
 • Husa: Detașabilă

3. Saltea Dolce Dormire Zaffiro Premium

Dolce Dormire Zaffiro Premium
Vezi Preț
Dolce Dormire Zaffiro Premium

Vezi preț pe emag.ro

Salteaua Zaffiro Premium de la Dolce Dormire combină perfect efectele antialergice cu cele ortopedice. Modelul dat are o grosime de 20 cm, dintre care 15 cm reprezintă spuma poliuretanică de la bază, iar 5 cm reprezintă o spumă ortopedică. Spuma dată nu este la fel de bună ca cea de memorie sau din latex. Îți recomand să vezi și cele mai bune saltele din latex.

Modelul dat are fermitatea ajustabilă, miezul saltelei fiind utilizabil pe ambele părți. De asemenea, spuma poliuretanică este făcută dintr-un material respirabil care previne formarea mucegaiului. Spuma ortopedică elimină presiunea din zona gâtului, spatelui și membrelor.

Husa este mătlăsată ceea ce oferă o senzație plăcută la atingere și o termoregulare excelentă. Pe lângă asta, este tratată antibacterian, antiacarian și antimicrobian, fiind o saltea potrivită pentru persoanele ce suferă de probleme respiratorii.

 • Înălțime: 20 cm
 • Strat superior: Spumă ortopedică
 • Fermitate: Medie

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo