Saltea Dormeo iMemory S Plus Păreri – Merită în 2024?

saltea dormeo imemory s plus pareri
Saltea Dormeo iMemory S Plus Una dintre cele mai bune saltele de pe piață

Am vorbit de nenumărate ori în articolele noastre despre Dormeo iMemory S Plus, motiv pentru care se bucură acum și de o recenzie individuală. Este, de asemenea, o saltea care este inclusă și în recomandările producătorilor, deoarece îmbină cele mai noi tehnologii, este ortopedică, ergonomică și are un preț rezonabil. Se încadrează în categoria celor mai bune saltele de pe piață raportată la prețul său. În cele ce urmează, o să descoperi o recenzie care raportează salteaua la reperele importante ale calității, prețului, părerilor despre Dormeo iMemory S Plus, livrării ș.a.m.d, ca să obții o imagine clară despre produs.

Inovația la saltelele Dormeo constă în arcurile din spumă poliuretanică care se numesc Octaspring. Acestea sunt niște arcuri 3d, structurate în forma literei S, care asigură confort personalizat coloanei. Marele avantaj al acestui tip de saltea, e că deși are nucleul format din spumă poliuretanică, acesta a fost structurat în așa fel, încât să aibă proprietățile nucleului cu arcuri și să asigure astfel ventilația eficientă. În general, saltelele care sunt formate doar din spumă, au problema ventilației și în cazul de față, a fost rezolvată într-un mod foarte inteligent.

9.6Scor Total
Scor Dormeo iMemory S Plus

În tabelul de mai jos găsești câteva dintre reperele de testare și apreciere pentru o saltea care sunt importante pentru analiza calității generale. Acestea sunt raportate la tehnologiile prezente pe piață. De exemplu, salteaua Dormeo iMemory S Plus a obținut un scor de 9 puncte pentru materialul husei, deoarece pe piață, există materiale mai bune decât bumbacul. În categoria huselor premium sunt incluse cele care sunt țesute cu ioni de argint sau sunt țesute din fibre de bambus sau cocos, iar salteaua respectivă nu are aceste dotări.
Mai jos găsești câteva aspecte negative și pozitive ale saltelei.

Izolarea Mișcărilor
10
Suportul coloanei
10
Controlul Temperaturii
10
Ușurința de Mișcare
10
Suport Margine
8.5
Material husă
9
Tratament antibacterian
10
Avantaje
  • Reversibilă
  • Nucleu dublu
  • 3 zone de confort
  • Nucleu ergonomic
  • Husă detașabilă
  • Ventilație bună (pentru o saltea din categoria celor de spumă cu memorie)
  • Suport ortopedic potrivit
Dezavantaje
  • Doar 2 cm de spumă cu memorie
  • Nu este menționată limita de greutate
  • Înălțime 20 cm

Este bună salteaua iMemory S Plus pentru tine?

Fiecare corp este diferit și are nevoie de o saltea care să se adapteze cel mai bine la nevoile sale. Este destul de greu să găsești „salteaua ideală” cel puțin, din cauza faptului, ca cel mai probabil, nu vei dormi singur pe ea. Așadar, raportând nevoile la 2, o saltea va deveni potrivită în momentul în care ea va oferi maximul de confort posibil pentru ambele persoane. De aceea, ni se pare important ca salteaua să fie reversibilă sau să aibă nucleu dublu, deoarece atunci poate fi adaptată așa cum preferați.

Reieșind din aceste condiții și ținând cont de faptul că salteaua prezintă caracteristicile enumerate, putem să concluzionăm că această saltea are o șansă mare de potrivire cu tine. Poți să o potrivești în felul în care dorești, alegând una sau cealaltă parte, în funcție de greutatea ta corporală, problemele coloanei sau pur și simplu preferințele tale.

Husa dispune de un tratament antibacterian, deci va fi prietenoasă cu pielea. Dacă simți că ai nevoie de mai multă spumă de memorie, poți cumpăra suplimentar un topper. Trebuie să înțelegi că scopul în alegerea unei saltele, este acela de o alege pe o perioadă lungă de timp, așadar ea trebuie să fie adaptabilă și durabilă.

Pentru cine este recomandată Dormeo iMemory S Plus?

Este Dormeo iMemory S Plus potrivită pentru cupluri?

Salteaua este ideală pentru cupluri. Ea nu permite transferul de mișcare către partener, are nucleu dublu care poate fi personalizat după preferințele fiecărui partener. Nu o să găsești prea des o saltea care este atât de „transformabilă” ca aceasta.

Din ce este făcută salteaua iMemory S Plus?

Cu cât mai multe straturi are o saltea, cu atât mai multă atenție se depune în contrucția sa, respectiv cu atât mai mult confort vei obține. Salteaua iMemory S plus este confecționată din 6 straturi.

Nucleul format din arcuri Octaspring – Este stratul care face ca salteaua să fie ergonomică datorită formei sale S. Asta permite ca salteaua să fie adaptată pentru 3 zone de confort din corp. Nucleul poate fi adaptat în funcție de preferințe. De exemplu, dacă forma S este mai aproape, va elibera mai multă presiune, mai ales în cazul unei persoane care doarme pe o parte. 

2 straturi de spumă Ecocell – partea albastră este mai tare, partea portocalie mai moale. Această spumă îmbracă nucleul și asigură suportul ortopedic necesar coloanei

Strat de spumă de memorie– Este înglobat în husa saltelei, doar pe o parte. Astfel, dacă nu îți place senzația de „îmbrățișare” specifică spumei de memorie, poți să alegi să dormi pe partea unde ea nu există.

Sursă: dormeo.ro

Specificații tehnice

Fermitate: Fermitate ajustabilă. Mediu tare și mai puțin tare
Înălțime: 20 cm
Materiale: Spumă ecocell, husă cu umplutură PES
Design: Gama Vitality
Retur: Gratuit
Garanție: 10 ani
Livrare: Gratuită

Ce preț are Dormeo iMemory S Plus ?

Dimensiuni Preț
140*190De la 2500 de lei – Vezi prețul exact aici
160*200De la 3000 de lei- Vezi prețul exact aici
180*200De la 3500 de lei- Vezi prețul exact aici

Concluzie

Înțelegem cât de important este să iei în calcul toate aspectele, mai ales atunci când vine vorba despre un produs care poate afecta direct sănătatea ta. Ținând cont de toate specificațiile produsului, putem să îl recomandăm cu încredere. Pe lângă calitatea produsului, cei de la Dormeo oferă un serviciu destul de prompt de livrare/testare/retur, deci poți să mizezi și pe acest aspect. Singurul lucru care ar putea să fie îmbunătățit, este înălțimea saltelei, însă o saltea cu nucleu din spumă poliuretanică nu va fi mai înaltă decât o saltea cu arcuri.


Taguri:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo