Păreri Saltea Dormeo Aloe Vera Memory – Merită în 2024?

Salteaua Aloe Vera Memory este una dintre cele mai populare produse de la Dormeo și am recomandat-o și noi în unele articole. Am scris această recenzie, pentru a te ajuta să înțelegi dacă salteaua respectivă este potrivită pentru tine, mai ales dacă tu căutai păreri despre Dormeo Aloe Vera. Pentru a înțelege ce criterii urmăm atunci când analizăm o saltea, poți să citești și acest articol care descrie cele mai bune saltele de dormit.

Atunci când alegi o saltea bună de dormit, întotdeauna trebuie să știi că nu există un produs ideal universal, deoarece fiecare corp are diferite necesități și ceea ce face calitativ un produs de fapt, este capacitatea lui de a se adapta mai multor nevoi. În cele ce urmează, vom afla dacă salteaua Aloe Vera Memory, poate răspunde necesităților de bază pentru un somn sănătos. Pe această cale, îți recomandăm și articolul cele mai bune saltele cu Aloe Vera, dacă te interesează subiectul ( acolo vei găsi recenzia și la Dormeo Aloe Vera V2 care e o versiune mai veche a saltelei actuale).

9.4
dormeo-aloe-vera-pareri
Saltea Dormeo Aloe Vera Potrivită pentru persoanele alergice
9.4Scor Total
Scor Dormeo Aloe Vera Memory

În tabelul de mai jos găsești câteva dintre reperele de testare și apreciere pentru o saltea care sunt importante pentru analiza calității generale. Acestea sunt raportate la tehnologiile prezente pe piață.

Dacă ai nevoie de păreri Dormeo Aloe Vera, criteriile de mai jos te pot ajuta să înțelegi dacă salteaua răspunde nevoilor tale. Mai jos, găsești câteva aspecte negative și pozitive ale saltelei.

Izolarea Mișcărilor
9
Suportul coloanei
9.5
Controlul Temperaturii
9
Ușurința de Mișcare
10
Suport Margine
8.5
Material husă
10
Tratament antibacterian
10
Avantaje
 • Suport ortopedic potrivit
 • Nucleu cu densitate ridicată
 • Strat cu spumă de memorie
 • Husă detașabilă
 • Tratament împotriva acarienilor
 • 10 ani garanție
 • Perioadă de testare gratuită de 60 de zile
Dezavantaje
 • Doar 2 cm de spumă cu memorie
 • Nu este menționată limita de greutate
 • Înălțime 18 cm
 • Nu are nucleu dublu
 • Nu este reversibilă
 • Fermitatea nu este ajustabilă

Este bună salteaua Dormeo Aloe Vera Memory Plus pentru tine?


Această saltea este recomandată persoanelor foarte sensibile care suferă de alergii sau anumite iritații ale pielei. Salteaua se axează mult pe calitatea materialelor exterioare. Datorită tratamentului CleanEffect și îmbogățirii husei cu Aloe Vera, ea va crea o barieră puternică pentru microbi și alți factori nocivi. În general, cele mai bune saltele pentru persoanele alergice, au încorporate mereu în husă un anumit tratament naturist: fie cu aloe vera ca în cazul de față, fie cu ioni de argint ca în cazul saltelelor Ortopedicus, fie cu fibre de bambus- care la fel, sunt foarte benefice pentru corp.

Tipul acesta de saltea, poate fi recomandat și copiilor, deoarece materialele exterioare sunt protective. De asemenea, dacă copilul suferă de scolioză, salteaua ar putea fi benefică pentru somnul său, datorită suportului ortopedic pe care îl oferă și i-ar asigura o creștere sănătoasă. Atenție însă, nivelul de fermitate al acesteia poate fi inconfortabil pentru copil, deci trebuie să afli cu el mai întâi care e nivelul de comoditate căutat. Avantajul e că poți testa salteaua gratuit, și astfel îți vei da seama dacă este potrivită pentru tine sau membrii familiei tale.

După cum am zis mai sus, nivelul de duritate este unul ridicat la această saltea. Acest lucru poate reprezenta un avantaj daca aveti o greutate corporala peste medie, daca suferiti de anumite afectiuni ale coloanei, mai ales în zona lombară sau poate reprezenta un dezavantaj, dacă aveți probleme cu articulațiile. Cei 2 cm de spumă de memorie vor reuși oricum să amortizeze articulațiile și mișcările corpului, oferindu-le moliciunea plăcută, însă dacă aveți nevoie de o suprafață mai moale, vă recomandăm să vă orientați către alte saltele precum Dormeo iMemory S Plus, care are fermitatea ajustabilă sau să procurați un topper.

Este potrivită salteaua pentru cupluri?

Salteaua poate fi recomandată cuplurilor, deoarece nucleul cu spumă poliuretanică va împiedica transferul mișcărilor către partener, însă la fel de bine s-ar descurca în acest caz, și o saltea cu nucleu din arcuri împachetate separat, deci salteaua nu este cel mai recomandat produs pentru cupluri, mai ales dacă partenerii au greutăți puternic diferite. Dacă te interesează o saltea bună pentru cupluri îți recomandăm Dormeo iMemory S Plus sau Dormeo Ergo Comfort sau oricare altă saltea care are nucleu dublu.

Pentru cine este recomandată salteaua Dormeo Aloe Vera Memory Plus?

 • Pentru persoanele alergice, hipersensibile, predispuse la anumite afecțiuni ale pielii sau sistemului respirator.
 • Pentru persoanele care suferă de dureri de spate
 • Pentru copii

Din ce este făcută salteaua Dormeo Aloe Vera Memory Plus ?


Strat 2 cm spumă de memorie: Acesta este inclus în husa saltelei. Datorită spumei de memorie, corpul va căpăta relaxarea necesară iar presiunea va fi distribuită corect.

Nucleu spumă Ecocell de 16 cm: este stratul de bază care asigură fermitatea saltelei și rezistența ei în timp. Spuma Ecocell e concepută într-un fel, prin care să permită circulația aerului, deoarece construcția celulară este tridimensională.

Fermitate: Fermă
Înălțime: 18 cm
Materiale: Spumă ecocell, spumă cu memorie
Design: Gama Vitality
Retur: Gratuit
Garanție: 10 ani
Livrare: Gratuită

Cât costă salteaua Dormeo Aloe Vera Memory Plus?

Salteaua pornește de la un cost de 1200 de lei care variază în funcție de dimensiunea acesteia. Uneori, sunt reduceri și poți să obții un preț foarte avantajos. În orice caz, trebuie să urmărești această pagină și să prinzi timpul perfect pentru tine.

DimensiuniPreț
140*190De la 1500 de lei – Vezi prețul exact aici
160*200De la 1800 de lei- Vezi prețul exact aici
180*200De la 2300 de lei- Vezi prețul exact aici

Livrare, Garanție și Retur

Livrare și retur gratuite. Perioadă de testare de 60 de zile.

Concluzie

Salteaua este, cu siguranță, un produs de calitate, însă după cum ai observat mai sus, se adresează anumitei categorii de oameni, în special persoanelor alergice. Dacă ai nevoie de o saltea care să fie mai „adaptabilă”, să aibă mai multe funcționalități, te îndemnăm să revizuiești și alte produse Dormeo.

Este important înainte de a cumpăra o saltea, să știi care sunt preferințele tale în materie de somn, ce recomandări medicale ai primit, ce afecțiuni ai, în ce zonă geografică locuiești. Oricum testând salteaua, îți va fi mult mai ușor să iei o decizie și să îți creezi păreri despre salteaua Dormeo Aloe Vera Memory Plus. În general, atunci când alegi o saltea de dormit, întotdeauna apare întrebarea: ce nucleu să aibă? Așadar, îți pot fi de ajutor articolele precum saltelele cu arcuri și saltelele cu spumă de memorie sau saltelele latex. Acesta ar fi primul punct pe care ar trebui să îl stabilești, de restul aspectelor, vei afla pe parcurs.

Taguri:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo