4 Cele Mai Bune Saltele Ortopedicus în 2024 [Recenzie Experți]

În România există câteva firme care produc saltele de calitate înaltă și care au dobândit de o perioadă bună de timp, încrederea cumpărătorilor săi. Ortopedicus face parte din această categorie. Dacă se întâmplă să fi auzit de la cineva o recomandare pozitivă despre ei și vrei să faci și tu cunoștință cu produsele lor, cauți păreri despre saltele Ortopedicus sau dacă ești cumpărătorul lor fidel, atunci sigur te va interesa acest articol.

Iată câteva puncte cheie în calitatea produselor fabricate de Ortopedicus: husele cu tratamente speciale, precum bumbacul bio, aloe vera, ionii de argint; straturile organice din interiorul unelor saltele precum cocosul sau bambusul; certificatul OEKO-TEX care garantează că textilele folosite în saltea sunt sigure pentru sănătatea corpului uman; spuma aerată Luft HD și poliuretanică Grün Tech, concepute după cele mai înalte standarde, gândite în Germania. Ortopedicus garantează pentru calitatea produselor și eliberează certificate de garanție chiar și pentru 10 ani.

În acest articol, am selectat câteva produse care răspund tuturor criteriilor pe care un cumpărător le are: calitatea înaltă care să fie într-un raport bun și cu prețul, recenziile utilizatorilor, popularitatea, durabilitatea. O să găsești produse reprezentative pentru fiecare categorie de saltele, ca să decizi ce ți se potrivește cel mai bine. Dacă te interesează să descoperi și alți producători de saltele, poți consulta articolul cu cele mai bune saltele.

Care sunt cele mai bune saltele Ortopedicus?

1. Saltea Ortopedică Bio Bambus Air

Ortopedicus Bambus Air
Vezi Preț
Bio Bambus Air

Vezi preț Bio Bambus Air pe ortopedicus.com

Este o saltea înaltă, aspectuoasă, care dispune de toate straturile și elementele necesare pentru a se încadra în categoria celor mai bune saltele de dormit. Nucleul de bază al saltelei este compus din 1000 de arcuri împachetate individual, pentru dimensiunea 160*200, ceea ce favorizează ca presiunea exercitată pe saltea să fie preluată de fiecare arc în parte și să nu le deformeze pe celelalte.

Datorită stratului de spumă de memorie de 5 cm, salteaua va amortiza mișcările corpului în timpul somnului și va reda senzația plăcută de adâncire. Salteaua este reversibilă și în felul acesta, nivelul durității, cât și opțiunea de spumă cu memorie pot fi reglabile. Însumând ambele suprafețe, în funcție de greutatea corpului, salteaua poate fi foarte fermă, fermă, mediu-fermă și moale. Mai multe detalii poți să citești în recenzia individuală a saltelei Bio Bambus Air.

Husa saltelei este detașabilă și lavabilă ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru saltelele cu arcuri. Aceasta dispune și de o bandă de aerisire 3D pentru o ventilație sporită. Salteaua este ideală dacă locuiți într-o zonă cu umiditatea ridicată, deoarece gradul său de aerisire este foarte mare.

2. Saltea Ortopedicus Bio Bumbac Memory

Pareri saltele Ortopedicus
Vezi Preț
Ortopedicus Bio Bumbac Memory

Vezi preț Ortopedicus Bio Bumbac Memory

Este o saltea compusă dintr-o bază poliuretanică și 4 straturi suprapuse acesteia, potrivită pentru oamenii care iubesc senzația de „adâncire” și amortizarea mișcărilor. Problema multor saltele cu baza din spumă poliuretanică este aerisirea slabă. La această saltea, pentru a spori circulația aerului, s-a înserat în interior o țesătură tridimensională care să asigure fluxul de aer.

Structura saltelei e compusă în așa fel, încât să asigure confortul maxim în timpul șederii pe ea. Spuma cu memorie răspunde nevoilor celor 7 zone din corp și elimină presiunea din articulații. Ea va înregistra forma corpului, folosind căldura acestuia pentru a o defini, iar dimineața va reveni la loc. Datorită structurii, spuma de memorie profilează asupra corpului o senzație de micromasaj.

De suportul ortopedic răspunde spuma poliuretanică de 18 cm, asta face ca salteaua să fie potrivită pentru oamenii care suferă de dureri de spate. De obicei, saltelele care au la bază nucleul poliuretanic reprezintă cel mai bun suport ortopedic. Pentru a preveni oxidarea și încărcarea electrostatică, în saltea se află un strat antistatic din bumbac.

Aspectul plăcut al saltelei este datorat husei acesteia, care este triplu matlasată și grație bumbacului organic din care e făcută, previne transpirația și asigură un mediu aerisit, antibacterian și antialergenic. Husa este lavabilă la 30 de grade.

 • Înălțime: 26 cm
 • Greutate maximă recomandată: 100 kg
 • Fermitate: 3/5
 • Tip: Cu spumă de memorie

3. Saltea Ortopedicus Bio Latex Smart

Ortopedicus Latex Pareri
Vezi Preț
Ortopedicus Bio Latex Smart

Vezi preț Bio Latex Smart

O saltea din latex premium ideală pentru cupluri și pentru întregirea unui dormitor perfect. Răspunde nevoilor individuale ale ambilor parteneri, pentru că e concepută pentru două tipuri de greutăți și poate fi folosită pe ambele părți. Nivelul fermității este reglabil, în funcție de partea pe care alegeți să dormiți și în funcție de greutatea fiecărei persoane.

Prima față a saltelei este compusă din două tipuri de spumă cu densități diferite acoperite de un strat de bio latex de 2 cm. Pentru o persoană cu greutatea între 50-70 kg, pe porțiunea acestei părți prevăzute pentru ea, fermitatea va fi medie; pentru cineva cu greutatea 90-120 kg, respectiv pe partea lui de dormit, fermitatea va fi mai ridicată, așa cum e și recomandat să fie. Cu cât greutatea corporală este mai mare, cu atât trebuie să crească și fermitatea saltelei. Dacă doriți să aveți ambii același nivel al fermității, trebuie să întoarceți salteaua pe verso, acolo se află un strat de 3 cm de latex cu o densitate mai mare profilat pe 7 zone de confort.

Calitatea înaltă la această saltea se reflectă și în accentul care a fost pus pe ventilație. Stratul de peste 1000 de arcuri împachetate individual, husa din bumbac organic prevăzută cu o țesătură specială pentru ventilare, straturile de latex organice- toate aceste lucruri răspund de circulația permanentă a aerului, de prevenirea unui mediu toxic pentru corpul uman.

Nucleul saltelei este compus din numărul mare de arcuri împachetate individual care vor răspunde pe termen lung, de durabilitatea saltelei. Pentru a oferi o susținere cât mai consistentă, stratul de arcuri s-a renforsat pe margini cu o bandă metalică

Singurul dezavantaj care rămâne de menționat la această saltea și care o face să ocupe și o poziție mai joasă în acest top, este prețul acesteia care e mai mare în comparație cu celelalte saltele din listă.

 • Înălțime: 29 cm
 • Greutate maximă recomandată: 120 kg
 • Fermitate: 3/5 sau 4/5 în funcție de partea selectată
 • Cu latex și arcuri

4. Saltea Ortopedicus Bio Bumbac Air

Ortopedicus Bio Bumbac Air
Vezi Preț
Ortopedicus Bio Bumbac Air

Vezi preț Ortopedicus Bio Bumbac Air

Este o saltea confecționată din materiale foarte calitative și stratificată cu diferite tipuri de spumă pentru a oferi o senzație de relaxare complexă. Se încadrează în categoria saltelelor hibrid, deoarece e compusă din arcuri și spumă. Genul acesta de saltea, oferă cea mai bună aerisire și este perfectă pentru zonele cu umiditatea ridicată. De controlul umidității răspunde și husa saltelei, care este compusă din bumbac organic și dispune de un tratament special împotriva microbilor și acarienilor. Husa este detașabilă și lavabilă și e concepută în așa fel, astfel încât să prevină transpirația și mirosurile neplăcute.

Poți să atragi atenția la un detaliu important: stratul de arcuri este compus dintr-o mie de bucăți care sunt arcuri împachetate în buzunare individuale. În primul rând, saltelele cu arcuri împachetate sunt mult mai rezistente pe termen lung, previn deformarea și acționează separat asupra presiunii care e exercitată pe ele; sunt silențioase, amortizează mișcările și sunt mult mai recomandate pentru coloană decât cele cu plasa de arcuri unită. Cu cât numărul arcurilor este mai mare, cu atât calitatea saltelei va fi mai ridicată, și respectiv, și prețul. În cazul de față, avem un raport preț calitate foarte rezonabil.

Pentru a oferi suportul ortopedic necesar, peste arcuri este suprapus stratul de spumă Luft HD și cei 2 cm de strat cu spumă de memorie. Sub arcuri e înserată o placă de spumă Grün Tech care este o bază solidă ce mărește sustenabilitatea și asigură distribuirea uniformă a greutății corpului și e perfect silențioasă.

 • Înălțime: 26 cm
 • Greutate maximă recomandată: 120 kg / persoana
 • Fermitate: 4/5
 • Tip: Cu arcuri și spumă
 1. Vezi și cele mai bune saltele Dormeo
 2. Vezi cele mai bune saltele supraponderale

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo