5 Cele Mai Bune Saltele Aloe Vera în 2024 (Păreri Experți)

Aloe Vera este considerată o plantă medicinală extrem de benefică, extractele de A. Vera fiind folosite pe larg în cosmetică, medicină și nu în ultimul rând, la producția de saltele. Am ales cele mai bune saltele Aloe Vera prezente pe piață pentru a-ți ușura considerabil decizia. Deși părerile despre saltele Aloe Vera sunt împărțite, acest articol clarifică anumite aspecte ce țin de cui i s-ar potrivi acest tip de saltea.

Husele din Aloe Vera sunt benefice pielii, sistemului imunitar și au proprietați antibacteriene și antiseptice. De asemenea, contribuie la un somn relaxant și liniștitor, indiferent dacă preferi să dormi pe burtă, spate sau lateral.

În general, persoanele care sunt predispuse la alergii și au pielea sensibilă, au nevoie de o saltea cu niște proprietăți antiseptice și antibacteriene specifice. Așadar, o saltea de dormit cu husă din fibră eccologică impregnată cu Aloe Vera, va fi o alegere potrivită pentru pielea ta. La realizarea acestui ghid am ținut cont de experiența personală, părerile experților, recenziile utilizatorilor, structura saltelei și preț.

Care sunt cele mai bune saltele Aloe Vera?

1. Saltea Aloe Vera Dormeo V12

Saltele Aloe Vera Păreri
Vezi Preț
Saltea Aloe Vera V12

Vezi preț saltea Aloe Vera V12 pe dormeo.ro

Salteaua Aloe Vera V12 de la Dormeo vine cu un echilibru perfect între fermitate și moliciune, nucleul fiind tare, iar husa imbogățită cu Aloe Vera fiind moale și plăcută la atingere. Nucleul Ecocell contribue la reducerea amorțelii, durerilor de spate, precum și permite o aerisire constantă.

Modelul dat elimină în mod constant umezeala, ceea ce o face potrivită pentru cei ce transpiră mai mult, Aloe Vera V12 menținându-se uscată și comodă. Deși este o saltea de spumă, acest model este unul dintre cele mai ferme de la Dormeo. Spuma Ecocell fiind cunoscută pentru suportul adecvat a zonei lombare, coloanei, articulațiilor, spatelui și gâtului.

Husa îmbogățită cu Aloe Vera te va proteja de acarieni și bacterii, astfel este perfectă dacă suferi de astm, alergii sau pur și simplu dacă vrei să te simți în siguranță. Partea laterală are 4 mânere care ajută considerabil la manevrare și instalarea saltelei.

Salteaua este structurată cu o husă antialergică de Aloe Vera cu tratament CleanEffect, un strat de silicon antialergen, un strat de Ecocell de 14 cm cu o densitate de 33 kg/mc, urmat de încă un strat de silicon antialergen.

Salteaua va veni rulată și ambalată în vid pentru a asigura un transport facil și o igienă adecvată și trebuie să o lași în jur de 24h ca să revină la forma sa inițială. Vezi și cele mai bune saltele ortopedice.

Avantaje
 • Nucleu Ecocell pentru dureri de spate
 • Control al temperaturii superior
 • Husă antibacteriană
 • Strat de silicon cu densitate optimă
Dezavantaje
 • Prețul peste medie

2. Ortopedicus Hotel Range Aloe Vera

Vezi Preț
Ortopedicus Hotel Range

Vezi preț Ortopedicus Hotel Range pe Ortopedicus.com

Pe lângă toate efectele benefice Aloe Vera de care dispune această saltea, calitatea finisajului și materialele utilizate o fac să fie căutată de hotele cu 4 și 5 stele. Salteaua este dotată cu un mix perfect a două tipuri de saltele, cele cu arcuri și cele cu spumă cu memorie.

Hotel Range de la Ortopedicus are arcuri de tip pocket care se combină foarte bine cu latex-ul natural și spuma cu memorie. De asemenea, un fapt important de notat este că la mărimea de 160X200, salteaua are 1000 de arcuri.

Salteaua dată vine cu 2 fețe, una de iarnă și una de vară. Pe cea de iarnă vei găsi un strat de spumă cu memorie de 2.5 cm care este destul de moale, iar husa este matlasată cu lână naturală tratată și evident, cu Aloe Vera. Partea de vară dispune de un strat de bio latex de 2.5 cm, iar husa Aloe Vera este matlasată cu fibră organică de bumbac și microfibră.Pe ambele fețe vei avea un suport adecvat coloanei.

Hote Range oferă confort pentru 5 puncte de presiune: cap, umeri, bazin, coloană și picioare. Husa este bine prelucrată astfel încât să se mențină o temperatură constantă a saltelei ce minimizează transpirația.

Avantaje
 • Saltea hibrid cu arcuri și spumă de memorie
 • Arcuri tip pocket
 • Față de iarnă și vară
 • Strat Latex de 2.5 cm
 • Suport optim al spatelui
Dezavantaje
 • Mai puțin manevrabilă

3. Saltea Somnart FermiMax Aloe Vera

Saltea Somnart Aloe Vera
Vezi Preț
Somnart FermiMax Aloe Vera

Vezi preț Somnart FermiMax Aloe Vera pe emag.ro

Deși Somnart este un brand mai puțin cunoscut pe piața saltelelor, însă au produse de calitate care merită considerația ta. FermiMax este un model ferm, poate unul cu cea mai mare fermitate de la Somnart. O saltea fermă este perfectă pentru cei cu dureri de spate, oferind un suport adecvat coloanei și gâtului.

Miezul este 100% din spumă poliuretan cu o densitate de 30 kg/m3, miezul are 14 cm, iar salteaua 15 cm, husa este 100% din poliester și este tratată cu Aloe Vera. Husa se detașează ușor pentru spălare.

Vă recomand să lăsați salteaua 24h să se aerisească pentru că persistă acel miros de fabrică. De asemenea, este recomandat pentru orice tip de saltea ca să fie aerisită periodic, deși puțini oameni fac acest lucru, este benefic pentru reducerea șanselor de infestări cu praf, bacterii și acarieni. Vezi și cele mai bune saltele din latex.

Avantaje
 • Fermitate sporită
 • Spumă din poliuretan
 • Tratată pentru acarieni și bacterii
 • Potrivită pentru dureri de spate
Dezavantaje
 • Grosime scăzută

4. Saltea Aloe Vera Ekon

Vezi Preț
Saltea Aloe Vera Ekon

Vezi preț saltea Aloe Vera Ekon pe saltele-ekon.ro

O altă saltea pentru spate care e compusă din 7 zone de confort vine de la Ekon. Aceste 7 zone se adaptează corpului tău sau a partenerului și asigură o ciruclație adecvată a sângelui. Nucleul din latex este cunoscut pentru capacitățile sale de aerisire, în combinație cu Aloe Vera modelul dat fiind perfect pentru cei alergici sau cei care suferă de astm.

Spuma din latex este fermă și rezistentă, fiind pe larg utilizată în diverse industrii, în special la producerea de saltele și perne ortopedice, iar structura sa celulară deschisă combate apariția acarienilor și bacteriilor.

Husa exterioară este foarte plăcută la atingere, este din 60% poliester și 40% vâscoză, are 3 straturi, în interior fiind matlasată cu vată siliconică, este tratată cu Aloe Vera și se detașează ușor cu un fermoar, în cazul în care vrei să o speli.

Avantaje
 • 7 zone de confort
 • Nucleu din Latex
 • Aerisire adecvată
 • Tratată antibacterian
Dezavantaje
 • Husă din poliester

5. Saltea Eco Fresh Aloe Vera

Vezi Preț
Saltea Eco Fresh Aloe Vera

Vezi preț saltea Eco Fresh Aloe Vera pe sleepline.ro

Sleepline este o saltea anatomică cu 5 zone de confort pentru cap, umeri, spate, coloană vertebrală și picioare. Aceste 5 zone de confort au un efect de micromasaj ce preiau diferit punctele de presiune și distribuie greutatea uniform.

Prelucrarea secționată permite saltelei să respire, să mențină o temperatură constantă și minimizeze șansele apariției acarienilor.

Husa matlasată este tratată cu Aloe Vera și este confecționată dintr-un material antialergic. Husa este detașabilă și lavabilă la 30 de grade Celsius.

Avantaje
 • 5 zone de confort
 • Control sporit al temperaturii
 • Suport spate
 • Husă detașabilă
Dezavantaje
 • Grosime mică

De ce Aloe Vera este un element excelent pentru o saltea?

 • Fermitate medie: Uneori o saltea poate fi prea dură, husele din Aloe Vera au o fermitate medie ce poate reduce un pic din simțul durității miezului, indiferent de materialul acestuia.
 • Caracteristici antialergice: Sunt cunoscute efectele antibacteriene și antiseptice Aloe Vera.
 • Prieteneoasă cu pielea: Un studiu de la healthline arată ca pielea devine mult mai calmă și puțin iritată de la Aloe Vera

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo