Top 7 Cele Mai Bune Espressoare cu Capsule în 2024

Cele mai bune espressoare cu capsule vă pot aduce confortul și rapiditatea în prepararea cafelei, oferind o experiență excepțională a gustului. Cu funcții avansate și designuri compacte, ele reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru iubitorii de cafea.

În următoarele rânduri vă vom arăta care sunt cele mai bune opțiuni și care sunt caracteristicile tehnice care le scot în evidență. De asemenea, la sfârșitul articolului oferim sfaturi de care să ții cont la achiziția unui espressor cu capsule, cât și cum să ai grijă de unul.

Care sunt cele mai bune espressoare cu capsule?

1. Espressor cu capsule BeanZ Cafe Lattensia

cel mai bun espressor capsule
Vezi Preț
BeanZ Cafe Lattensia

Vezi preț pe beanz.ro

Avantaje
 • Presiune mare
 • Compartiment pentru capsule mare
 • Programare umplere ceașcă
 • Decalcifiere automată
Dezavantaje
 • Compatibil doar cu capsule BeanZ

Espressorul cu capsule BeanZ Cafe Lattensia oferă o presiune de 19 bari, asigurând o extracție completă și eficientă a fiecărui strop de aromă din boabele de cafea. Echipat cu un rezervor de apă detașabil de 1,2 litri nu va trebui să vă faceți griji în privința reumplerii frecvente a recipientului. Compartimentul pentru 12 capsule este, de asemenea, comod prin faptul că vă asigură o rezervă de cafea pentru câteva zile.

Fiind unul din cele mai bune espressoare cu capsule, acesta conține tehnologie elvețiană de ultimă generație. Funcționalitățile includ posibilitatea de a programa umplerea ceștii pentru orice moment al zilei în care știți că veți avea nevoie de un boost de energie. Decalcifierea automată vă asigură un aparat întotdeauna curat, funcțional și în stare optimă.

Cu un consum de putere de 1455 W, espressorul prepară și încălzește cafeaua cu rapiditate, iar sistemul automat de oprire permite economisirea energiei electrice. La pachet cu dispozitivul aveți inclusă și o latieră pentru pregătirea tipurilor de cafea cu lapte.

Putere1455 W
Presiune19 bar
Capacitate rezervor1,2 l
FuncțiiOprire automată, Indicator luminos, Indicator nivel apă, Sistem decalcifiere

2. Espressor cu capsule Krups Infinissima Touch KP270810

espressor cu capsule krups infinissima touch
Vezi Preț
Krups Infinissima Touch KP270810

Vezi preț pe emag.ro

Avantaje
 • Detartrare automată
 • Reparație asigurată pe 10 ani
 • 35 de rețete
 • Ecran touch
Dezavantaje
 • Compatibil doar ci capsule Nescafe

Espressorul automat Krups Infinissima Touch atât prin putere, cât și presiune, pregăting o cafea cu maximul de aromă într-o perioadă minimă de timp. Aparatul oferă peste 35 de rețete personalizabile, cu sau fără lapte, calde sau reci. Controlul dispozitivului se realizează prin intermediul ecranului tactil LED.

Funcția Anticalcar vă scutește de a consuma timp pentru mentenanța espressorului, deoarece aceasta se realizează automat. Modul Eco al espressorului are grijă de consumul de energie, oprind funcționarea după un minut de inactivitate. Ceea ce ține de compatibilitate, aparatul utilizează capsule Nescafe, care au avantajul unei sigilări ermetice care păstrează proaspăt gustul cafelei.

Mentenanța asigurată de firmă pe parcursul a zece ani și garanția de doi ani plasează acest dispozitiv de la Krups în rândul celor mai bune espressoare cu capsule. Aparatul este conceput pentru a fi ușor de reparat, iar piesele de schimb se livrează rapid în multiple centre de pe glob.

Putere1600 W
Presiune15 bar
Capacitate rezervor1,2 l
FuncțiiHot & Cold, Mod Eco, XL, Pompă de înaltă presiune, Anticalcar

3. Espressor cu capsule Bosch Tassimo My Way TAS6502

espressor bosch tassimo my way
Vezi Preț
Bosch Tassimo My Way TAS6502

Vezi preț pe emag.ro

Avantaje
 • Număr mare de rețete
 • Filtru de apă
 • Memorare rețete
 • Încălzire instantă
Dezavantaje
 • Puțin mai mare față de medie

Espressorul Bosch Tassimo My Way permite o mare flexibilitate și versatilitate în prepararea cafelei. Opțiunile de personalizare individuală permit alegerea uneia dintre cele peste 70 de băuturi calde. Tehnologia Intellibrew utilizează coduri de bare pentru identificarea băuturii, asigurând cantitatea, timpul și temperatura ideale.

Utilizatorii pot salva setările de intensitate, volum și temperatură cu opțiunea de memorare până la 4 preferințe. Sistemul Brita Maxtra filtrează apa pentru reducerea clorului și a calcarului, păstrând igiena aparatului și scăzând frecvența mentenanței. De asemenea, după fiecare utilizare, circuitul este curățat cu aburi.

Sursa: craftcoffeespot.com

Un alt avantaj a espressorului este prepararea cafelei în interiorul capsulei pentru a nu contamina băutura cu alte ingrediente nedorite. Sistemul de încălzire instant vă scurtează timpul de așteptare dintre băuturi. Închiderea automată a aparatului vă asigura reducerea consumului de energie.

Putere1500 W
Presiune3,3 bar
Capacitate rezervor1,3 l
FuncțiiÎncălzire rapidă, Sistem economisire energie electrică, Sistem decalcifiere, Sistem de memorare, Filtrare apă

4. Espressor cu capsule Bosch Tassimo Vivy II TAS1402

espressor capsule bosch tassimo vivy ii
Vezi Preț
Bosch Tassimo Vivy II TAS1402

Vezi preț pe emag.ro

Avantaje
 • Dimensiuni reduse
 • Încălzire rapidă
 • Curățire automată
 • Suport reglabil pentru căni
Dezavantaje
 • Rezervor pentru apă mic

Espressorul Bosch Tassimo Vivy II, în ciuda dimensiunilor sale compacte, nu cedează în termen de funcționalități. Încălzitorul instant scurtează cu mult timpul de preparare a cafelei, și elimină așteptarea între băuturi. Tehnologia Intellibrew asigură prepararea perfectă a băuturilor, folosind coduri de bare pentru a regla cantitatea de apă, temperatura și timpul de preparare.

Cu acest espressor puteți pregăti opt tipuri de băuturi, de la espresso până la latte macchiato, fiecare cu setarea sa de temperatură, cantitate și intensitate. Cu un timp de încălzire instant și suport reglabil pe înălțime pentru căni, aparatul este conceput pentru eficiență și versatilitate. Funcția Auto-Off contribuie la economisirea de energie, intrând automat în modul standby după fiecare utilizare.

Realizarea autocurățării și decalcifierii este simplificată printr-un T DISC de service inclus, care inițiază programul automat de întreținere prin scanarea codului de bare. Un dezavantaj al acestui aparat ar putea fi volumul mai mic față de medie a rezervorului de apă.

Putere1300 W
Presiune3,3 bar
Capacitate rezervor0,7 l
FuncțiiCurățare automată, Sistem decalcifiere

5. Espressor cu capsule Tchibo Cafissimo Mini

espressor tchibo cafissimo mini white
Vezi Preț
Tchibo Cafissimo Mini

Vezi preț pe emag.ro

Avantaje
 • Decalcifiere automată
 • Prepară și ceai în capsule
 • Garanție 36 luni
 • Bonus 70 capsule
Dezavantaje
 • Rezervor apă mic

Espressorul capsulei Tchibo Cafissimo Mini impresionează prin puterea și presiunea sa, care permite extragerea unei arome intense într-un timp foarte scurt. Presiunea poate fi reglată prin cele trei butoane corespunzătoare culorilor capsulelor. Cu acest aparat și capsulele sale dedicate puteți pregăti pe lângă espresso și caffe crema, cafea la filtru și chiar ceai (tot în capsule).

Printre avantajele Tchibo Cafissimo Mini se numără tăvița ajustabilă pentru cești, colectarea capsulelor folosite și programarea individuală a cantității de apă. Aparatul oferă, de asemenea, funcții precum încălzire rapidă în aproximativ 40 de secunde, curățare automată și închidere automată după aproximativ 9 minute.

Sursa: goodtopssm.life

Împreună cu espressorul veți primi la pachet și un set de 70 de capsule de espresso, caffe crema și cafea lungă cu arome fine sau intense. Totodată, vă puteți bucura de o garanție de 36 de luni la acest dispozitiv. Un dezavantaj posibil al acestui espressor ar putea fi volumul relativ mic al rezervorului pentru apă.

Putere1500 W
Presiune15 bar
Capacitate rezervor0,65 l
FuncțiiCurățare automată, Decalcifiere, Sistem de presiune pe 3 nivele

6. Espressor cu capsule Krups Mini Me KP120831

espressor capsule krups gusto mini me
Vezi Preț
Krups Mini Me KP120831

Vezi preț pe emag.ro

Avantaje
 • Putere și presiune mare
 • 25 de specialități de cafea
 • Clasa energetică A
 • Design premiat
 • Interfață simplă
Dezavantaje
 • Recipient apă mic
 • Lipsa curățării automate

Espressorul cu capsule Krups Mini Me, cu o putere de 1500W și o presiune de 15 bari, reprezintă o soluție automată și compactă pentru prepararea băuturilor pe bază de capsule, în special concepute pentru sistemul Nescafe. Capsulele acestuia au un ambalaj etanș care nu permite comunicarea cu mediul sau intrarea aerlui, ceea ce contirbuie la prezervarea aromei naturale.

Cu un design modern și funcționalitate simplificată, aparatul oferă peste 25 de opțiuni de băuturi calde și reci, precum espresso, cappuccino, latte macchiato, ciocolată caldă și ceai. Beneficiile includ presiunea înaltă pentru cafea de calitate profesională, capacitatea de personalizare a dimensiunii băuturii prin funcția Play & Select, modul Eco care închide automat aparatul după 5 minute de inactivitate, și consumul eficient de energie clasificat în clasa A.

De asemenea, espressorul dat a fost câștigătorul a două concursuri internaționale pentru design de dispozitive. Dezavantajul aparatului constă în capacitatea redusă a recipientului de apă, de 0.8 litri, ceea ce ar necesita umpleri mai frecvente în cazul utilizării intense sau pentru pregătirea unui număr mare de băuturi consecutive.

Putere1500 W
Presiune15 bar
Capacitate rezervor0,8 l
FuncțiiOprire automată, Indicatori luminoși, Sistem economisire energie electrică

7. Espressor cu capsule DeLonghi Piccolo EDG110.WB

espressor delonghi piccolo
Vezi Preț
DeLonghi Piccolo EDG110.WB

Vezi preț pe emag.ro

Avantaje
 • Compact
 • Putere și presiune mari
 • Gamă satisfăcătoare de băuturi
 • Simplu de utilizat
Dezavantaje
 • Lipsa unor funcții avansate

Espressorul cu capsule DeLonghi Piccolo, având o putere de 1400W și o presiune a pompei de 15 bari, este dotat tehnic pentru a prepara o cafea de calitate. Aparatul este compatibil cu capsulele Nespresso Dolce Gusto și poate pregăti orice tip de cafea din această gamă – de la espresso până la latte macchiato și caffe ginseng. Configurația sa îl face potrivit pentru utilizatorii care doresc o soluție compactă și simplă de utilizat.

Sursa: homegrounds.com

Un dezavantaj al acestui espressor este lipsa unor funcții avansate sau inovatoare, dar care totuși poate fi un semn bun pentru persoanele care doresc o interfață intuitivă fără a fi nevoie să se complice prea mult. Feedback-ul pozitiv din recenzii indică un nivel de satisfacție general bun al utilizatorilor, cu aprecieri care confirmă dimensiunea redusă și ușurința în utilizare.

Putere1400 W
Presiune15 bar
Capacitate rezervor0,8 l
FuncțiiOprire automată

De ce să ții cont când alegi un espressor cu capsule?

Un prim factor crucial este compatibilitatea capsulelor, deoarece aceasta poate afecta accesibilitatea și variabilitatea băuturilor. Utilizarea unui espressor care acceptă capsule din diverse branduri oferă o gamă extinsă de opțiuni și poate permite utilizatorilor să experimenteze cu diferite arome și sortimente.

Presiunea pompei este un alt element esențial, având un impact semnificativ asupra calității cafelei. Un espressor cu o presiune mai mare, cum ar fi cel de 15 bari, poate produce o spumă mai bogată și o extracție mai eficientă a aromei, asigurând o experiență mai autentică a cafelei.

Dimensiunea rezervorului de apă reprezintă un aspect important, mai ales pentru cei care doresc să pregătească mai multe băuturi consecutiv sau pentru utilizatorii cu necesități ridicate de consum. Un rezervor de apă mai mare reduce necesitatea reumplerilor frecvente și poate contribui la eficiența generală a aparatului.

Aspectele tehnologice, cum ar fi funcțiile de programare și reglare a temperaturii, pot aduce un plus semnificativ în personalizarea experienței de băut. Aceste caracteristici oferă utilizatorilor posibilitatea de a ajusta parametrii de preparare pentru a obține exact băutura dorită.

De asemenea, este important să se ia în considerare costurile asociate cu achiziționarea și întreținerea espressorului, inclusiv prețul capsulelor și disponibilitatea acestora pe piață. Evaluarea recenziilor și a ratingurilor produselor poate oferi o perspectivă asupra experienței altor utilizatori și poate ajuta la luarea unei decizii informate.

Cum să realizezi mentenanța unui espressor cu capsule?

În primul rând, este important să urmați instrucțiunile producătorului referitoare la curățare și întreținere. De obicei, aceasta implică curățarea rezervorului de apă, a sistemului de preparare a cafelei și a suportului pentru capsule.

Chiar dacă decalcifierea espressorului este automată, aceasta se va activa la ordinul dumneavoastră prin apăsarea butonului după ce indicatorul luminos vă atenționează. Pentru menținerea gustului și aromei cafelei, curățați periodic recipientul pentru capsulă și, de asemenea, nu uitați să goliți recipientul de colectare a capsulelor.

Este indicat să verificați periodic starea garniturilor și a componentelor interne pentru a preveni eventuale scurgeri sau defecțiuni. În concluzie, mentenanța regulată, respectarea instrucțiunilor producătorului și curățarea corespunzătoare sunt cheia pentru a vă bucura de performanța optimă și durabilitatea espressorului cu capsule.

Care este diferența dintre cafeaua obișnuită și cea din capsule?

Cafeaua obișnuită și cea din capsule reprezintă două modalități distincte de a pregăti și a savura cafeaua, cu caracteristici specifice care definesc diferențele între ele.

Cafeaua obișnuită, pregătită tradițional, implică măcinarea boabelor proaspete și prepararea cafelei prin diverse metode, cum ar fi filtrarea, espresso, french press sau alte tehnici. Această abordare oferă flexibilitate în alegerea tipului de cafea, gradului de măcinare și metodei de preparare, permițând personalizarea gustului în funcție de preferințe.

Pe de altă parte, cafeaua din capsule este pregătită cu ajutorul espressorului cu capsule. Acest sistem oferă o soluție mai rapidă și mai convenabilă, eliminând necesitatea măcinării sau dozării manuale. Capsulele conțin cantitatea precisă de cafea, iar utilizatorul trebuie doar să introducă capsula în espressor și să apese un buton pentru a obține o cafea consistentă.

Diferențele majore includ comoditatea și rapiditatea oferite de cafeaua din capsule, în detrimentul flexibilității și personalizării specifice cafelei obișnuite. Cu toate acestea, noile espressoare cu capsule implementează tot mai multe opțiuni de setare a parametrilor preferați de utilizatori.

De asemenea, gustul poate varia în funcție de preferințele individuale, unii considerând că cafeaua pregătită tradițional are un profil mai complex, în timp ce cafeaua din capsule poate oferi consistență și ușurință în utilizare.

Vezi și:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo