Păreri Saltele Prestige – Care Sunt Cele Mai Bune în 2024?

Prestige sunt prezenți de ceva timp pe piața din România și au căpătat încrederea cumpărătorilor datorită calității înalte a produselor oferite de ei, inclusiv datorită saltelelor. Dacă cauți păreri despre saltelele Prestige, acest ghid prezintă cele mai bune saltele Prestige, cât și care au fost factorii de care ne-am ghid la formarea acestui top.

În listă am încercat să includem o gamă diversă de saltele Prestige care să cuprindă diferite tipuri de saltele, cât și un interval de preț care să se potrivească majorității cumpărătorilor. Poți citi și acest articol cu cele mai bune saltele dacă te interesează să vezi cele mai bune modele.

Cum am ales cele mai bune saltele Prestige?

Indiferent de unde achizioționezi o saltea, fie de la Prestige sau alți producători, este important să îți faci un checklist cu cele ma importante criterii pentru tine. Un checklist este util pentru a filtra informația și tot fluxul de termeni utilizați în marketing și să te focusezi pe ceea ce contează. La alegerea acestor saltele m-am ghidat de următoarele criterii:

 • Prețul: Am ales cele mai bune saltele Prestige care să se încadreze într-un interval acceptabil pentru majoritatea oamenilor. În cazul la saltele, deseori plătești pentru ceea ce cumperi, astfel o saltea dintr-o gamă mai scumpă, va performa mai bine, cu toate acestea, poți găsi saltele ieftine și bune. Deseori, brand-urile ce vând mai mult pe online vor avea prețuri mai mici, pentru că nu au costuri aferente închirierii spațiilor pentru showroom-uri și angajați.
 • Calitatea Materialelor: Pentru fiecare material utilizat într-o saltea, sunt diferite nivele a calității. Spre exemplu în cazul la saltele cu spumă de memorie, cu cât spuma este mai densă, cu atât va fi mai bună și calitatea ei. În cazul saltelelor din latex, latexul natural este cel mai bun, dar care vine și cu un cost adițional.
 • Tipul Saltelei: Fiecare tip de saltea vine cu avantajele și dezavantajele sale. Spre exemplu o saltea cu arcuri individuale va fi mai stabilă și cu o aerisire mai bună, dar nu va oferi aceeași conturare a corpului pe care o au saltele cu spumă de memorie. O saltea din latex oferă o flexibiltiate sporită și termoregulare, dar nu este potrivită pentru persoanele supraponderale.
 • Conturare: Dacă îți place să te cufunzi în saltea, îți recomand o saltea hibrid sau una cu spumă de memorie pentru că sunt cele mai bune la acest capitol. Pentru a întelege mai bine ce preferințe ai, poți merge într-un showroom și testa mai multe tipuri de saltele.
 • Nivelul Fermității: Dacă am fi să încadrăm fermitatea de 1 la 10, majoritatea saltelelor achiziționate se încadrează în intervalul 3-8. Fermitatea medie este potrivită pentru majoritatea oamenilor, pentru persoanele cu o greutate mai mare, se recomandă saltele cu o fermitate medie spre tare.
 • Ameliorare Presiunii: O saltea cu fermitate medie este cea mai potrivită pentru reducerea presiunii asupra zonelor vitale somnului. Dacă ai probleme cu spatele, îți recomand să citești acest articol.
 • Poziția de Dormit: Dacă dormi pe lateral, îți recomand o saltea cu fermitate medie, cum ar fi cele cu spumă de memorie, hibrid sau latex, pentru că reduc din presiune pe șolduri și umeri. Dacă preferi să dormi pe spate, o saltea cu fermitate medie spre tare esti mai potrivită, pentru că oferă suport zonei lombare.

Care sunt cele mai bune saltele Prestige?

1. Saltea Prestige Sapphire Plus

Vezi Preț
Saltea cu Spumă de Memorie Prestige Sapphire Plus

Vezi preț pe emag.ro

Salteaua Prestige Sapphire Plus este potrivită persoanelor ce dorm pe lateral sau burtă, saltele cu spumă de memorie fiind potrivite pentru acest lucru. Modelul dat a fost proiectat împreună cu medici ortopezi, oferind o combințaie perfectă între calitățile unei saltele ortopedice și senzația plăcută la contact cu husa.

Stratul de bază este o spumă din poliuretan Wellform HD cu o grosime de 14 cm, spuma dată este foarte durabilă și elastică, un bonus fiind fibra analergica și antipraf. Stratul superior este o spumă de memorie cu o grosime de 5 cm și o densitate 50 kg/mc, ceea ce înseamnă că e o spumă de calitate înaltă. Fiind o saltea cu o fermitate medie spre tare se potrivește atât persoanelor cu o greutate medie, cât și celor supraonderale.

Husa este mătlăsată și dispune de un strat de burete Hypersoft, ceea ce o face să fie foarte plăcută la atingere. De asemenea are un tricot termoregulator, antitranspirant și antialergic pe ambele părți pentru un confort sporit.

Avantaje
 • Spumă de memorie calitativă
 • Densitate medie spre tare
 • Potrivită dormitului pe lateral
 • Husă mătlăsată
 • Tratată antibacterian
Dezavantaje
 • Înălțime medie

2. Saltea Prestige Zero Gravity

Saltea Prestige Zero Gravity
Vezi Preț
Saltea cu arcuri individuale Prestige Zero Gravity

Vezi preț pe emag.ro

Avantajul principal al modelului dat este că are la bază arcuri individuale care sunt cele mai bune la momentul actual. Zero Gravity are o grosime de 22 cm, ceea ce se încadrează într-o medie acceptabilă. Stratul superior este altcătuit dintr-o spumă de poliuretan de 3cm cu o fermitate medie spre tare.

Arcurile individuale cu 7 zone de confort sunt perfecte pentru cei ce suferă de dureri de spate, salteaua dată ameliorând presiunea pe cele 7 zone responsabile pentru un somn liniștitor. Pentru un extra confort, husa este dotată cu un strat de spumă memory de o grosime de 2 cm, care îmrepună cu spuma de polirutean oferă o conturare adecvată.

Husa este mătlasată, ceea ce o face să fie foarte plăcută la atingere. Pe lângă asta, husa are un material de tricot termoregulator care este și tratat antibacterian și antiacarian.

Această saltea este potrivită persoanelor care dorm pe spate sau cărora nu le place foarte mult senzația de cufunduare pe care o au saltelele cu spumă de memorie, stratul superior din poliuretan și cel de memory foam din husă oferind o cufunudare minimală.

Avantaje
 • Strat inferior din arcuri individuale
 • Aerisire și termoregulare eficientă
 • Husă mătlăsată
 • 7 Zone de confort pentru spate
 • Strat spumă memory în husă
Dezavantaje
 • Nu este specificat numărul de arcuri

3. Saltea Prestige Emerald

Vezi Preț
Saltea Prestige Emerald

Vezi preț pe emag.ro

Deși este o saltea mai puțin populară și fără prea multe recenzii, este una dintre cele mai bune saltele Prestige. În primul rând are o grosime de 25 cm, ceea ce o încadrează în categoria saltelelor super ortopedice.

Stratul de bază este o spumă de poliuretan WellForm HD cu o grosime de 18 cm care este profilată cu 7 zone de confort și celulați deschisă pentru o termoregulare sporită. Stratul superior este o spumă de memorie cu o grosime de 5 cm și o densitate de 50 kg/mp, ceea ce o înacdrează în categoria spumelor dense.

Husa este formată dintr-un burete foarte moale cu o combinație de fibre cu densitatea de 90 gr/mp. De asemenea husa este mătlăsată și tratată antibacterian pentru o senzație de lunecare tipică mătaselor. Modelul dat se potrivește mai bine în special persoanelor cu o greutate peste medie, datorită fermității medii spre mari.

Avantaje
 • Grosime de 25 cm
 • Strat inferior cu 7 zone de confort
 • Densitate spumă de 50 kg/mp
 • Husă mătlăsată
 • Celulație deschisă pentru termoregulare
Dezavantaje
 • Densitate mai mult potrivită persoanelor supraponderale

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo