Top 21 Idei Cadouri Secret Santa (Pentru Colegi și Prieteni)

Se apropie Crăciunul care e plin de surprize, atât în familie, cât și în mediile sociale, așadar, grija pentru ceilalți în această perioadă este mult mai mare. Goana pentru cele mai bune idei de cadouri de Secret Santa, totuși, trebuie să te prindă calm/ă, astfel încât grijile să nu te copleșească, iar sărbătorile să rămână senine și plăcute. Mai jos, vei găsi cele mai drăguțe idei de cadouri de Secret Santa care să le aducă bucurie oamenilor dragi de pe lista ta.

Secret Santa este o tradiție frumoasă formată între prieteni sau colegii de la școală, muncă, sau din alte medii unde oamenii formează relații calde cu cei din jurul lor. Acest obicei este menit să te facă să îi cunoști mai bine pe cei din jur, acordându-i câteva minute, timp în care te gândești ce îi place, cum e, ce cadou l-ar surprinde. Cadourile de Crăciun sunt o metodă bună pentru coagularea unei echipe.

Cum să alegi cel mai potrivit cadou de Secret Santa însă? Ce obiecte sunt potrivite pentru o astfel de ocazie, ținând cont de faptul că relațiile cu colegii de muncă/școală, presupun o anumită distanță? În lista ce urmează, vei găsi câteva dintre cele mai tari idei de cadouri de Secret Santa care să te ajute și inspire! Vezi și lista cu idei de cadouri pentru Crăciun.

Idei Cadouri Secret Santa

1. Set ceaiuri din plante

O iarnă minunată nu poate veni decât cu multe multe pliculețe de ceai numai bun pentru sănătate!

2. Cană cadou de Crăciun

Este o cană atît de drăguță, încât ai vrea să o ții aproape tot Crăciunul! Partea bună e că îl va îndemna pe cel/cea care o primește să bea minim 2 litri de apă pe zi… sau de ceai? Este unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru Secret Santa.

3. Cană cu mesaj amuzant

Cu toții avem acel coleg/ă în echipă care face rapoarte stricte în privința caloriilor. De Crăciun însă caloriile își pot lua și ele concediu și să revină cu rapoartele după sărbători.

4. Oglindă Make-up

Un articol esențial pentru toate femeile care sunt atente și meticuloase la machiajul lor și este extrem de utilă într-o încăpere fără multă lumină.

5. Set decorațiuni handmade

Aceste decorațiuni handmade făcute cu grijă și mult drag, vor aduce magia sărbătorilor în orice casă și vor rămâne niște obiecte unice și deosebite pentru anii ce vor urma să vină. Decorațiunile sunt confecționate din materiale organice (lemn, bumbac reciclat) și sunt un cadou ideal pentru prietenii tăi.

6. Șosete amuzante

O persoană glumeață, trebuie să conțină gluma, din cap, până-n șosete!

7. Ciocolată în cutie de lemn

Această cutie cuprinde 4 sortimente de ciocolată numai bună pentru iarna friguroasă! Partea plăcută, e că poți să o ciopârcești a„a cum îți place cu ajutorul ciocănelului.

8. Set cadou (pentru mâini)

Acest set pentru îngrijirea mâinilor vine într-un ambalaj drăguț, numai bun de etalat lângă bradul de Crăciun. După Crăciun, va avea grijă de mâinile delicate și sensibile la frig.

9. Set 6 condimente

Un set de condimente premium este o idee delicioasă pentru toți gurmanzii și un cadou ideal de Secret Santa.

10. Cană termosensibilă

Energia se măsoară uneori în cantitatea de cafea din cană. Noroc cu această cană termosensibilă care calculează cu o precizie astronomică bateriile tale.

11. Set Cadou Crăciun pentru buze

Poți să îi faci cadou colegei din echipa ta un set pentru îngrijirea buzelor care să fie și un cadou bun de Secret Santa și foarte util.

12. Inel Reglabil din Argint

Gândurile bune se trimit în toate felurile, iar îmbrățișările calde, se pot păstra aproape și printr-un inel al prieteniei!

13. Happy Socks

Cu toții avem acea pereche de șosete care prevestește norocul. De ce să nu ai pentru fiecare zi o asemenea pereche, mai ales când acestea vin într-un ambalaj drăguț, perfect pentru un cadou de Secret Santa?

14. Lampă Carte

O lampă frumoasă este întotdeauna un cadou potrivit pentru cei care iubesc să-și facă din casa lor, un spațiu al confortului și imaginației.

15. Agendă cu mesaj haios

Nimic nu poate fi mai memorabil decât o glumă bună, important e însă să nu o uiți în următoarele 5 minute sau să nu uiți să cumperi această agendă în 5 minute, dacă ți-a plăcut.

16. Încărcător wireless

Gadget-urile au devenit obiecte esențiale și pentru a pierde mai puțin timp pe încărcarea lor, poți să folosești asemenea dispozitiv de încărcare.

17. Eșarfă

Eșarfele de Crăciun se încadrează în categoria obiectelor care fac Crăciunul mai călduros și frumos! Mai mult de atât, sunt un cadou drăguț de Secret Santa.

18. Set cărți Harry Potter

Cele mai fascinante cărți SF potrivite pentru orice vârstă, abia așteaptă să-și încânte cititorii și în acest Crăciun!

19. Card cadou Decathlon

Un voucher cadou este o soluție potrivită dacă nu ești hotărât/ă ce cadou să îi cumperi colegului/colegei tale, mai ales dacă nu îi cunoști prea bine.

20. Set pictură pe numere

Un cadou creativ unei persoane creative îi poate aduce bucurie și interes.

21. Carte Atomic Habits

Aceasta este una dintre cele mai populare cărți de dezvoltare personală care educă obiceiurile bune și își propune să crească eficiența cititorilor săi.

Vezi și:

Taguri:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo