Top 25 Idei Cadouri Crăciun Pentru Copii în 2023

idei cadouri craciun copii

Crăciunul este cea mai iubită sărbătoare pentru copii, deoarece pe lângă surprize, e plin de grija și timpul celor dragi. Când ești pus/ă în dificultatea găsirii unei idei de cadou de Crăciun pentru copii, poți întotdeauna să cauți mici surse de inspirație, precum acest articol.

Cele mai bune idei de cadouri de Crăciun pentru copii vor fi cele care îi trezesc interesul, dar în aceeași măsură, care îi vor oferi conținut educativ sau care îi vor antrena imaginația. Este foarte important să fii atent și la vârsta specificată pe fiecare produs, fie că vorbim de cărți sau de jucării, pentru a te asigura că produsul respectiv este sigur pentru nivelul său de dezvoltare și are și potențialul necesar să îi captiveze atenția.

Printre cele mai recomandate idei de cadouri pentru copii de Crăciun se numără cărțile ilustrate de Crăciun, figurinele în forma diferitelor animale executate manual, jucăriile de pluș care au opțiuni pentru conținut educativ, obiectele pentru practicarea activităților fizice precum bicicleta/trotineta.

Idei Cadouri Crăciun Pentru Copii

1. Jucărie de pluș

Această jucărie este potrivită pentru o categorie mai extinsă de vârstă, fiind recomandată copiilor de la 3 ani și până în jurul vârstei de 7 ani. Jucăria este educativă, având diferite butoane care execută diferite funcții: cântecele, numere, etc.

2. Baghetă Harry Potter

Pentru toți copiii care iubesc seria fascinantă de filme și cărți cu Harry Potter, un asemenea cadou va fi cu adevărat, magic!

3. Lampă LED 3D

Este un cadou potrivit pentru un copil care se apropie de vârsta adolescenței și e pasionat să își organizeze propriul spațiu și mica lume din camera sa. Poate fi un cadou potrivit de Crăciun, atât pentru un băiat, cât și pentru o fată.

4. Lampă veghe și proiector stele

Este un cadou potrivit pentru familiile cu bebeluși sau pentru chiar și pentru copiii mai mari. Cert este că acesta poate deveni un obiect drăguț de decor în camera lor.

5. Set pictură cu dinozauri

Seturile creative sunt cadouri recomandate pentru copiii care sunt foarte activi și creativi. Copiii, în felul acesta, pot personaliza animăluțele, după dorința și imaginația lor.

6. Masă de fotbal

Pentru o familie cu mai mulți copii, este un cadou ideal, deoarece se pot juca în felul acesta împreuna, iar un asemenea joc, e interesant și pentru tați.

7. Set construcție casă

Copiii care se joacă cu figurinele, păpușile, care creează personaje și roluri, vor fi entuziasmați de un asemenea set, deoarece îi face să își dezvolte marele lor tărâm al imaginației.

8. Ceas smartwatch copii

Toți copiii sunt pasionați de gadget-uri, și pentru a evita nevoia lor tot mai acută de a le folosi, putem să îi îngrădim cu prototipuri de gadget-uri pentru copii.

9. Joc societate Activity

Un joc de societate este cea mai bună idee de cadou pentru o familie care are copii. Acestea reunesc membrii familiei în jurul unei activități captivante și antrenante.

10. Tricicletă transformabilă în bicicletă

Pentru copiii cu vârsta de peste 2 ani, un asemenea obiect, este foarte util, deoarece le dezvoltă abilitățile lor motrice și se poate transforma pe parcursul creșterii acestora.

11. Cort cu tunel

Să înceapă aventura! Cine nu și-a dorit când era mic, un loc secret doar pentru el, unde lumea funcționează după propriile reguli

12. Set Laborator

Copiii care sunt pasionați de științele exacte, care iubesc să citească enciclopedii și cărțulii științifice, vor aprecia, cu siguranță, un asemenea cadou.

13. Pijama Crăciun

Pentru a deschide cadourile ca la carte, trebuie să fii pregătit în uniforma necesară, ca totul să meargă conform planului. Astfel, că niște pijamale drăguțe de Crăciun vor asigura succesul operației.

14. Set pictură pe numere

Este un cadou potrivit pentru copiii de peste 12-13 ani care sunt pasionați de pictură sau învață să picteze abia. E un hobby creativ pe care îl poate practica și un adult.

15. Puzzle 3D

Un puzzle este întotdeauna o idee bună de cadou, deoarece este interactiv și poate fi întotdeauna construit împeună cu familia.

16. Arc Air Blaster cu țintă

Pentru copiii energici care nu stau locului o secundă, trebuie să găsești mereu soluții și idei pentru a investi energia lor în jocuri și activități diverse.

17. Mașină electrică

Cine nu și-ar fi dorit o mașină electrică în copilărie! Cred că e atât de interesant, încât de un asemenea cadou, se poate bucura și o fetiță.

18. Kit Robot

Foarte mulți copii sunt pasionați de robotică. Acesta este un nou trend în era jucăriilor, pe lângă mașinuțe și păpuși.

19. Set creion 3D

Creionul 3Doodler Start + folosește un flux constant de eco-plastic maleabil făra BPA care se intărește repede in timp ce se răcește, aducând la viață orice obiect sau forma tridimensională, direct sub ochii tai.
Se recomandă pentru copiii de peste 6 ani.

20. Aparat Foto

Acest aparat foto este o cameră magică care deblocheaza inteligența, cultivă abilitățile de observare a copiilor și descopera frumusețea.

21. Carte de Crăciun

Crăciunul este acea perioadă fascinantă când toate poveștile prind viață, iar poveștile clasice, au un farmec deosebit. Această carte poartă copiii în tărâmul clasicei povești, animând călătoria cu ilustrații magice.

22. Set Cadou Frozen

Este un set drăguț care se adresează micilor fane ale poveștii Frozen. Carnețelul are și un lăcățel și tot ce e necesar pentru o super agendă!

23. Set Cuburi din Lemn

Orice joc de construcții este un cadou excelent pentru dezvoltarea copiilor. Cu acest set, copiii pot construi și reface de nenumărate ori diferite obiecte sau infrastructuri de orașe.

24. Joc Monopoly Christmas Edition

Pentru cei care sunt în toiul pregătirilor pentru Crăciun, organizarea este foarte importantă. Cine deține monopolul pe cel mai frumos brad împodobit sau pe cadourile lui Moș Crăciun? Puteți afla în acest joc super interactiv și distractiv.

25. Carte de Crăciun

Cărțile de Crăciun sunt un cadou extrem de plăcut atât pentru copii, cât și pentru cei care le cadonează. Această carte este recomandatî copiilor până la 4 ani și conține diferite ferestruici, pentru a face lectura cât se poate de interactivă.

26. Set robot dinozaur

Este un cadou potrivit pentru copiii cu vârsta de peste 6 ani care sunt pasionați de mașini și alte jucării tip vehicule. Setul de față este recomandat și pentru că se transformă în mai multe mașinuțe și astfel, e mai interactiv.

Vezi și:

Taguri:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo