Top 25 Idei Cadouri de Casă Nouă în 2023

Un eveniment precum mutatul într-o casă nouă este unul foarte important în viața unui om/unei familii, plin de așteptări și de entuziasmul unui nou început, de aceea atunci când cauți idei de cadouri de casă nouă, vrei să găsești cele mai originale și reușite variante. Este important să știi preferințele gazdelor, interesele lor, hobby-urile, ca să poți alege cel mai potrivit cadou de casă nouă.

Există opțiuni de cadouri care pot fi surprinzătoare și inedite- de exemplu, un tablou personalizat, însă pentru ca să alegi un asemenea cadou, trebuie să cunoști destul de bine persoanele care se mută în casa nouă, ca să îți dai seama dacă i-ar bucura un asemenea cadou, dacă s-ar integra în mobilierul lor, în design-ul ales.

Cu cadouri de casă nouă precum: lumânări, aparate electronice, e mai greu să greșești, deoarece acestea sunt niște idei de cadouri universale și poți să păstrezi mereu bonul, iar dacă se întâmplă să aibă deja produsul, pot să își ia ceva în schimb. Recomandarea noastră este ca atunci când alegi un obiect de decor pentru cineva mai puțin apropiat, să te bazezi pe culori neutre sau culori mai cuminți, deoarece acestea ulterior, pot fi integrate mai ușor în decor.

Idei Cadouri de Casă Nouă

1. Lampă cu Difuzor

O lampă cu difuzor este o idee excelentă pentru un cadou de casă nouă. Un miros plăcut contribuie la crearea atmosferei relaxante și liniștitoare. Avantajul unui dispozitiv de acest tip, e că difuzează automat la un interval de timp aroma și astfel, nu trebuie să îți mai faci griji pentru întreținerea mirosului din casă.

2. Pilotă 4 Anotimpuri

În iernile friguroase sau serile răcoroase, nu există nimic mai plăcut decât o plapumă și o cană de ceai. De aceea, o pilotă este un cadou plăcut și drăguț pentru orice casă. Datorită bumbacului organic și non alergenic din care e confecționată pilota, corpul se va simți extrem de confortabil în ea. De asemenea, pentru a proteja așternuturile și pentru a le menține cât mai mult curate, este recomandată acoperirea patului cu o pilotă.

3. Espressor Nespresso De’Longhi

Dacă te-ar tenta un asemenea cadou, poți să vezi și cele mai bune espressoare – acolo oferim și un ghid personalizat. Regula obligatorie o știi: persoanei omagiate trebuie să îi placă cafeaua :). Astfel, nu trebuie să mai cumperi lumânări parfumate, aroma de cafea va rezolva problema mirosului. Un espressor este o idee bună de cadou pentru iubit, de asemenea.

4. Set Condimente

Chiar dacă nu știi dacă în casa noua se și gătește, nu e o problemă, deoarece aroma și design-ul sticluțelor acestor condimente, se vor integra perfect în bucătăria casei. Există diferite mixuri pentru a prepara diverse feluri de mâncare iar condimentele sunt atent selecționate, unele chiar foarte rare- e greu să le găsești într-un supermaket.

5. Lampă Smart Moon

Cu luminile stinse în casă, noaptea, acest obiect va crea o atmosferă magică. Această lampă care gravitează, va atrage toate privirile și va contribui la atmosfera relaxantă din casă. Lampa gravitează pe baza celor 2 câmpuri magnetice; are diferite setări pentru culori, diferite intensități.

6. Lumânare WoodWick

Avantajul lumânărilor WoodWick sunt combinațiile unice de mirosuri care se împletesc frumos și creează parfumul îmbietător. Pe lângă arome, lumânările se deosebesc prin faptul că fetilul ei, arde trosnind, precum niște lemne din șemineu. Sunetul acesta este extrem de relaxant. O lumânare WoodWick e un cadou excelent pentru iubită.

7. Decantor de Băuturi

Un set frumos de pahare sau un vas pentru servit, o să fie un cadou universal care se va integra frumos într-o casă. De aceea, dacă îți surâde ideea să cumperi un asemenea cadou, poți să atragi atenția la acest decantor. Forma sa deosebită și execuția rafinată vor fura toate privirile. Acest decantor este o idee bună de cadou pentru iubit, de asemenea.

8. Covoraș de Intrare

Este unul dintre cele mai bune cadouri de casă nouă. Poți alege diferite modele și selecta pe cel care se potrivește cel mai bine sărbătoriților. Și chiar dacă ei au deja un covoraș la intrare, gândește-te cât de drăguț ar fi să le schimbe în funcție de dispoziția casei lor. Recomandăm cu încredere acest cadou.

9. Tavă Reglabilă Pentru Baie

Toți iubitorii băilor lungi știu cât de incomod este să savurezi vinul și să citești și cartea preferată în același timp. Această tavă este un cadou pentru care gazdele îți vor fi extrem de recunoscătoare. Chiar dacă nu obișnuiești să faci băi în fiecare zi, acest obiect este util în momentul în care decizi să te relaxezi total.

10. Lenjerie de Pat

Nu este cel mai original cadou, însă pentru o casă nouă, este chiar foarte util. Dacă alegi și culoarea potrivită care să se potrivească cu mobila casei, atunci chiar ai dat lovitura de grație. Poți însă să îl faci și mai unic, dacă alegi să cumperi un set de lenjerie personalizat.

11. Covor Universal

Am inclus acest covor în listă, deoarece e foarte drăguț și dacă și tu te gândești că ți-ar plăcea să îl ai în casă- poate că ar fi atunci un exemplu bun și de cadou. Nu este un cadou care să se potrivească oricărei case, însă dacă știi că persoanele respective sunt jucăușe, le plac culorile vii și preferă acel nivel de „cozyness” vibrant, atunci cu siguranță, o să le placă acest cadou. De asemenea poate fi un cadou bun pentru nași de nuntă sau botez.

12. Friteuză cu Aer Cald Tefal

Pentru o casă nouă care va fi vizitată deseori de prieteni, o friteuză poate fi o salvare pentru gazde. Pe lângă prepararea rapidă a preparatelor, aceasta asigură și un gătit sănătos, cu o cantitate mult mai mică de ulei și cu mult mai mulți nutrienți care rămân în interiorul alimentelor.

13. Suport Pentru Sticle

Ca să inaugurezi o casă nouă, trebuie să o faci ca la carte: cu un pahar de vin și o atmosferă plăcută. Ce se întâmplă însă dacă ai prea mult vin cadonat de prietenii dragi, dar nu ai nici unde să îl pui, astfel nu poți să faci nici poftă nimănui. Poate că o asemenea măsuță -suport pentru gurmanzii absoluți, va fi un cadou excelent. Pe măsuță aperitivele,pe suport vinurile și în casă muzică și voie bună- ce poate fi mai distractiv?

14. Vas din Gresie Bloomingville

Dacă îți știi prietenii/cunoscuții care se mută în casă nouă mai conservatori și simpliști, atunci nu te aventura cu această idee de cadou. Dacă însă ai de a face cu niște artiști, oameni pasionați de design, de forme interesante, poate că vei arunca săgeata interăsențeniilor direct în inima lor și se vor îndrăgosti de acest vas- care într-o casă modernă, cu artă și cărți ar arăta rsupeprb :).

15. Blender Tefal

Se încadrează în seria cadourilor practice cu care nu prea poți să dai greș. Un blender este un ajutor foarte bun în bucătărie și contribuie mult la alimentația sănătoasă. Așa că ăsta e biletul pentru shake-uri, supe creme, diete sănătoase și multe ocazii ca să fii invitat, ca să guști și tu din preparate.

16. Pick-up Classic

Într-o casă nouă de romantici incurabili și artiști, acest obiect abia așteaptă să se așeze cuminte la locul său și să fie vedeta tuturor serilor. Dacă știi că în casa pe care o celebrați se ascultă multă muzică bună, acest Pick-up o să fie un mijloc prin care muzica va deveni și mai bună iar atmosfera și mai plăcută. Un Pick-up este o idee excelentă de cadou pentru iubit de Valentine’s Day, dacă e pasionat de muzică sau viniluri.

17. Mixer cu Bol Biovita

Într-o casă în care miroase a prăjituri, vanilie și lămâie este absolut imposibil să nu vrei să te reîntorci. Un robot de bucătărie este un ajutor incredibil pentru orice bucătărie. Este un cadou clasic de casă nouă, însă extrem de util.

18. Set Vase din Porțelan

Ce poate fi mai frumos într-o casă nouă decât un set de vase calitative, care să fie un motiv ce să-i adune pe toți la masă. Aspectul frumos cu influențe mediteraneene vor face mâncarea și mai savuroasă în farfurii. Piesele pot fi spălate la mașina de spălat vase și pot fi folosite și în cuptorul cu microunde.

19. Tablou

Aici e mai greu să ghicești, într-adevăr, însă dacă există vreun indiciu atunci când te uiți la tablou pe care îl regăsești în persoana omagiată, atunci poate va fi un prilej bun pentru a-l bucura. De exemplu, acest cadou ar putea fi potrivit pentru cineva pasionat de călătorii, de munți, de cultura japoneză sau pentru o persoană creativă, dar care preferă minimalismul în artă și modul său de viață.

20. Boxă Portabilă

O boxă este un obiect util pentru casă și o idee bună de cadou, deoarece oamenii nu obișnuiesc să își cumpere pentru ei asemenea obiecte, prioritizându-le pe altele. Bucuria este mare însă atunci când primești un asemenea cadou și când organizezi o petrecere sau când asculți muzică. Diferența se face simțită rapid.

21. Set Halate și Prosoape

Pentru o familie care se mută în casă nouă, un set de halate este un cadou care va demonstra grija și aprecierea pentru toți membrii. Într-un weekend în care vor fi toți acasă, vor fi mai mult decât bucuroși să se îmbrace în halate, să se relaxeze și să petreacă timpul frumos împreună.

22. Papuci de Casă

La fel precum și halatele, papucii de casă sunt niște articole de vestimentație care te fac mereu să te simți „acasă”. Astăzi, poți să personalizezi o mulțime de obiecte și dacă te-ai gândit să cadonezi papuci de casă, poți să o faci într-un mod foarte drăguț, alegând un model unic pentru fiecare membru al familiei. Dacă nu vrei să alegi ceva personalizat, poți să alegi culori diferite pentru toată familia.

23. Vin de Colecție

Nimic nu inaugurează mai bine o casă nouă decât o sticlă de vin bun și niște prieteni dragi. Acest vin este unul de colecție care provine din Franța cu struguri din soiuri alese. Este un vin care se bea la ocazii speciale.

24. Ceas de Birou

E greu să îți imaginezi o casă fără un ceas frumos. Acest ceas în formă de bicicletă poate fi un obiect de decor atât pentru birou, cât și pentru rafturile sufrageriei. Vezi prețul acestuia și vei descoperi și alte modele. Ceasurile vin în diferite forme care imită forma diverselor obiecte de interes: muzică, film, sport, etc.

25. Ceainic Nordika

Datorită formei unice și suportului protector, acest ceainic va fi un cadou drăguț pentru o casă în care ceaiurile abia încep să fie savurate. Pentru cu bucuria să fie completă, nu uita să adaugi la pachet și un ceai bun sau un set de cești potrivite. Ceainicul vine într-o mulțime de culori mate și se găsește în diferite dimensiuni.


Articole similare:

Dacă ți-au plăcut ideile de cadouri pentru casa nouă sugerate, spune-ne care este preferata ta sau ce cadou de casă nouă ai oferit tu și e posibil să se afișeze și ideea ta în lista TopGuides. Așteptăm cu drag propunerile tale!

Taguri:

TopGuides
Logo