19 Idei Cadouri Profesoare și Educatoare de 8 Martie

Se apropie cea mai tandră sărbătoare a anului, plină de ghiocei și de zâmbete. Ziua internațională a femeilor, este încă o ocazie pentru a ne arăta aprecierea față de femeile din jurul nostru: mame, iubite, bunici, mătuși, surori și fiice. Cu această ocazie, s-ar putea să te intereseze câteva idei de cadouri de 8 martie pentru educatoare și profesoare.

Un cadou unic de 8 martie va fi acela care va fi ales cu grijă și cu gânduri bune pentru persoana care îl va primi. Nu trebuie să fie scump, de fapt, trebuie să fie exact așa cum vrei tu: pentru că modurile de a-ți arăta aprecierea sunt diferite pentru fiecare om în parte. Astfel, în lista de idei de mai jos, vei găsi cadouri în diferite bugete, de diferite facturi și interese, adresate educatoarelor sau profesoarelor.

Am separat categoriile, deoarece un cadou pentru iubită va fi diferit de un cadou pentru mamă sau profesoară. Vezi mai jos produsele selectate și nu uita că orice cadou de 8 martie, trebuie însoțit de o floare de primăvară și de dragostea ta. Vezi idei cadouri 8 martie pentru mame.

Cel mai frumos aranjament de 8 martie
Cel mai frumos aranjament de 8 martie
Vezi preț pe Floria.ro
Cel mai frumos buchet de flori de 8 martie
Cel mai frumos buchet de flori de 8 martie
Vezi preț pe Floria.ro
Cel mai frumos aranjament floral de primăvară
Cel mai frumos aranjament floral de primăvară
Vezi preț pe CityFlowers.ro

Idei Cadouri de 8 Martie Pentru Profesoare

1. Set Cadou Agendă și Toc Caligrafie

Dacă încerci să găsești un cadou pentru profesoară, acest set compus din agendă, toc și cerneală este opțiunea diplomatică și potrivită. Agenda este confecționată din materiale reciclate și este ecologică. Setul este creat în România și susține protecția mediului înconjurător.

2. Plantă Monstera Deliciosa

O plantă deosebită este un cadou minunat pentru orice femeie. Spre deosebire de un buchet de flori primăvăratice care se vor ofili ușor ulterior, o plantă în ghiveci e o alternativă sustenabilă și longevivă.

3. Carte Electronică

Când vrei să-i dăruiești unei profesoare cărțile sale preferate, însă nu ai cum să le cari pe toate deodată, poți să apelezi cu încredere la o carte electronică. Cu siguranță, va aprecia ușurința cu care poate să citească în vacanțe și călătorii toate cărțile sale iubite.

4. Boxă Portabilă LG

O boxă portabilă poate fi un obiect util în cadrul lecțiilor. Nu este neapărat un cadou dedicat doar pentru interesul profesoarei, însă ținând cont și de relația profesionistă și distantă, e ok ca părinții să facă un asemenea cadou.

5. Card Cadou eMag

Poți să încarci voucherul cu sume care pornesc de la 50 de lei. Dacă sunteți un grup de elevi sau părinți și nu ați decis ce să-i luați d.nei profesoare, un vocher e opțiunea ideală.

6. Cană cu Încălzire

Cine n-ar vrea să își bea ceaiul sau cafeaua mereu caldă? între lecții, d.na profesoară poate să își savureze băutura preferată, fără să se îngrijoreze că se va raci până la următoarea pauză.

7. Difuzor și Umidificator

Pe lângă faptul că este un obiect foarte drăguț de decor, și utilitatea acestuia este importantă. Un difuzor va emana aroma periodic, va menține aerul plăcut din încăpere, iar umidificatorul va emana aerul uscat în sezonul cald.

8. Caserolă Electrică Unold

Într-o o excursie cu clasa sau într-o zi de muncă încărcată, orice profesor ar prefera să își păstreze masa caldă. Astfel, o caserolă electrică poate fi un cadou bun și practic pentru o zi în care iei masa la muncă.

9. Termos

În zilele de iarna este foarte important să ne hidratăm și să bem cât mai multe băuturi calde. Un termos este util ca și cadou pentru un cadru didactic, din cauza programului aglomerat pe care îl au.

10. Încărcător Wireless

Pentru a evita multiplele carduri și a asigura încărcarea dispozitivelor utile pentru lecție, un încărcător wireless va fi soluția excelentă.

Idei Cadou 8 Martie Educatoare

1. Tablou Personalizat 3D

Tabloul este executat manual și noaptea devine și mai interesant, datorită LED-urilor încorporate. Forma sa 3D și mesajul personalizat vor crea din orice sărbătoare ocazia perfectă pentru a face un asemenea cadou.

2. Agendă Cea Mai Bună Educatoare

O agendă cu un mesaj personalizat pentru doamna educatoare îi va face ziua mai bună și îi va stârni zâmbetul pe față. E plăcut să știi că părinții și copii își arată aprecierea pentru cadrele didactice care au un impact major asupra creșterii copiilor.

3. Scrisoare Cadou

O scrisoare în sticluță care a călătorit mult până la doamna educatoare va rămâne pe măsuța ei drept o amintire plăcută și dragă.

4. Lumânare Aromată

Este un cadou drăguț pentru oricine. Astăzi, interesul pentru această categorie de produse a crescut destul de mult, deoarece și producătorii fac lumânări de calitate: cu arome deosebite și combinații unice.

5. Kit Broderie

Dacă ai observat ca doamna educatoare să fie pasionată de un hobby creativ, atunci un kit de broderie o să o bucure, cu siguranță. Astfel, o să își petreacă timpul într-un mod relaxant și plin de imaginație.

6. Papuci De Casă

Pentru o educatoare este important să poată ține pasul cu energia celor mici, astfel cu o pereche de papuci de casă, nu vei da greș niciodată.

7. Lampă Lună 3D

Acest cadou este o decorațiune perfectă pentru orice interior. Lampa are o mulțime de lumini și intensități și poate fi reglată atât prin telecomandă cât și tactil.

8. Set Săruri Aromate pentru Baie

Un cadou personal pentru relaxare și revenire cu puteri noi a 2-a zi la muncă. Aceste săruri unice sunt utile pentru sănătate și starea generală de bine.

9. Aparat Masaj

Ce poate fi mai plăcut decât un masaj după o zi obositoare? Acest aparat de masaj de tip Shiatsu este perfect pentru durerile de spate și pentru revigorarea corpului.
Dacă ți-au plăcut ideile de cadouri pentru 8 martie sugerate, spune-ne care este preferata ta sau ce cadou de 8 martie ai oferit tu și e posibil să se afișeze și ideea ta în lista TopGuides. Așteptăm cu drag propunerile tale!

Taguri:

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo