5 Cele mai Bune Ceasuri pentru Bărbați [Ghid 2024]

Alegerea unui ceas bărbătesc nu este cel mai simplu lucru de pe planetă, ținând cont de sutele de branduri și opțiuni prezente pe piață. Am analizat peste 30 de modele de top la crearea acestui ghid. Am ținut cont de calitatea materialelor, aspectul exterior, comoditate, precizie, cele mai bune ceasuri bărbătești fiind grupate pe categorii.

Unul dintre elementele cheie a garderobei unui bărbat este ceasul de mână. Din păcate la alegerea unui ceas nu există greșit sau corect, aspectul fiind unul dintre principalii factori de care ar trebui să ții cont, majoritatea modelelor fiind funcționabile. Mai jos poți vedea unele dintre cele mai bune și populare modele de ceasuri bărbătești.

Care sunt cele mai bune ceasuri pentru bărbați?

1. Ceas Casio Retro

cel-mai-bun-ceas-barbati
Vezi Preț
Ceas Casio Retro

Vezi preț Casio Retro pe emag.ro

Probabil ca deja ai auzit sau ai văzut pe undeva modelul dat de Casio. Probabil nu o să fii surprins, dar este unul dintre cel mai bun ceasuri clasice pentru bărbați. Mulți prețuiesc modelul dat pentru aspectul său retro, prețul acceptabil și tehnologia Casio din spate.

Câteva dintre multiplele opțiuni include cronometrul, temporizatorul, calendarul automaizat și displayul LED care se încorporează perfect vizual. Banda este din oțel inoxidabil și placat din aur PVD, lungimea standard și o lățime de 18 mm. Placa, la fel, este din oțel inoxidabil, are un diametru de 37mm și grosime de 10mm.

Recomand modelul dat cu toată încrederea, fie ca dorești să faci un cadou sau ți-l iai pentru tine. Este un ceas frumos, funcțional și cel mai important, accesibil.

2. Ceas Seiko 5 Gent

cele-mai-bune-ceasuri-barbatesti
Vezi Preț
Seiko 5 Gent

Vezi preț Seiko 5 Gent pe fashiondays.ro

Seiko este unu dintre cele mai apreciate branduri de ceasuri din lume, având celebrele modele Chronograph, Prospex sau Presage ca și linia de front. Modelul 5 Gent are un raport preț-calitate excelent, prețul inițial de retail fiind la 300$, dar din anumite motive, producătorii au decis să scadă prețul considerabil, astfel vei putea găsi modelul dat sub 200$.

Cadranul este minimalist și direct, poți citi foarte ușor ora, marcajele sunt lumionase, astfel ușurând considerabil observarea pe întuneric sau noapte. Este un ceas cu înfășurare automată, astfel dacă îș porți toată ziua, se va încărca foarte rapid.

Sticla este dintr-un cristal mineral decent care o să protejeze ceasul de la zgârâieturi și căderi. Diametrul carcasei este de 38mm și grosime de 12 mm, care se încadrează în mediile acceptate de majoritate. Banda este din oțel inoxidabil, iar rezistența la apă este de 3 bari.

3. Citizen Eco-Drive Chandler

ceas-barbati-citizen-eco-drive
Vezi Preț
Citizen Eco-Drive Chandler

Vezi preț Citizen Eco-Drive Chandler pe emag.ro

Într-o lume a ceasurilor automaizate și manuale, unul de tip Quartz poate apărea ca o revelație. Fiind suplinit cu Caliber B642, tot de ce are nevoie Eco-Drive Chandler pentru a rula timp de luni fiind puțină lumină. Vezi și cele mai bune ceasuri Quartz.

Carcasa este din oțel inoxidabil cu un diametru de 43 mm care se percepe ca fiind un pic mai mic, acest fapt datorându-se carcasei plate din oțel, iar împreună cu rama lustruită, crează o iluzie optică, cadranul arătând mai mic.

Geamul este dintr-un cristal mineral foarte rezistent la zgârâieturi, desigur nu se compară cu safirul, dar în limita dată de preț este de o calitate premium. Are carcasa din oțel inoxidabil și o rezistență la apă de 10 ATM.

4. Casio G-Shock

cel-mai-bun-ceas-barbati
Vezi Preț
Casio G-Shock

Vezi preț Casio G-Shock pe emag.ro

Seria Casio G-Shock GA-2000 are încorporată tehnologia Carbon Core Guard care vine cu anumite avantaje față de materiale precum metalul sau rașina. Carcasa pe interior este formată dintr-un mix de rașină și carbon, ca rezultat se formează o structură puternică și ușoară.

Cureau se îndreaptă foarte ușor, având niște pârghii care se acționează rapid, Casio plănuiește să vină cu diverse curele din pânză și velcro. Ceasul folosește Quartzul pentru a-și suplini energia, deci nu trebuie să-ți bați capul prea mult setând ora de fiecare dată.

Sticla este din cristal mineral, o alegere sau o necesitate la prețul dat, dar nu trebuie să întâlnești vreo problemă. Alte funcții includ cronometrul, timerul, calendarul, alarma și notificări la fiecare oră.

5. Festina Classic

festina-classic-cel-mai-bun-ceas-barbati
Vezi Preț
Festina Classic

Vezi preț Festina Classic pe vivantis.ro

Festina Classic Bracelet are un aspect vintage, fiind similar cu celebrele modele Orient Bambino. Diametrul carcasei este de 36 mm, iar grosimea este de 9,6 mm, mărimi ce sunt puțin sub media pieții. Ai o sticlă din cristal mineral sub formă de o cupolă, ceea ce contribuie la aspectul plăcut și protejează ceasul de la zgârâieturi.

Dacă preferi un ceas cu care să te poți scufunda, nu este recomandabil, având o rezistență de doar 3 bari, care este în de ajuns pentru stropi. Cât ține de curea, îț poți găsi fie cu una din piele, fie cu una din oțel inoxidabil.

Cadranul are un aspect similar fildeșului care este destul de plăcut vizual, ceea ce face ca ceasul să arate mai premium. Ce ține de performanță, lucrează pe quartz și este considerabil mai bun decât ceasurile automatice în limita dată de preț.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo