5 Cele mai Bune Ceasuri Automatice [Ghid 2024]

Alegerea celui mai bun ceas automatic poate prezenta anumite probleme, cum ar fi alegerea unui brand sau model din zecile prezente pe piață, calitatea materialelor, durabilitatea și o multitudine de alte aspecte de care trebuie sa ții cont când îți alegi un ceas automatic. Topguides a analizat zeci de opțiuni prezente pe piață și am realizat acest top pentru tine.

Un ceas automatic nu necesită setarea manuală a orei, energia acumulându-se pe baza la mișcările tale, sunt ideale pentru portul de zi cu zi, tot ce trebuie să faci este să-l pui pe mână și să-ți vezi de activitățile zilnice. Ce ține de prețuri, am inclus modele accesibile sub 500$, unele mult mai puțin de atât. De asemenea modelele incluse se împart în casual, sport și subacvatice. Vezi și cele mai bune ceasuri bărbătești.

Cele mai bune ceasuri automatice

1. Seiko 5 Automatic

cele-mai-bune-ceasuri-automatice
Vezi Preț
Seiko 5 Automatic

Vezi preț Seiko 5 Automatic pe watchshop.ro

Seiko 5 Automatic este unul dintre cele mai bune ceasuri automatice în limita dată de preț, în pofida acestuia, modelul dat emană un aer high class. Ceasurile de mână Seiko vin cu un material premium Hardflex care este produs doar de Seiko. Este un material brevetat și se consideră a fi mult mai bun decât cristalul.

Seiko 5 este conceput pentru utilizarea de zi cu zi, având o construcție simplă și rezistență la zgârieturi excelentă. Diametrul carcasei este de 37 mm, iar grosimea de 13 mm, mărimi un pic peste medie, dar acceptabile.

Modelul dat are o curea de Nylon care este foarte comodă, inițial fiind proiectat pentru uzul militar, datorită durabilității și precizieii necesare în timpul antrenamentelor. Seiko 5 dispune de calendar, scală de 24h și măsurare separată a minutelor. De asemenea poate fi utilizat și pentru scufundări, rezistând la adâncimi de până la 100m. Te-ar putea interesa și cele mai bune ceasuri Quartz.

2. Orient Bambino Clasic

ceas-automatic-barbati
Vezi Preț
Orient Bambino Classic

Vezi preț Orient Bambino Classic pe elefant.ro

Dacă ești în căutarea unui ceas automatic care să fie și elegant în același timp, nu poți da greș cu Orient Bambino versiunea 2, acest model aducând un omagiu colecției clasice contemporane. Pe lângă schimbările vizuale, noua versiune vine și cu anumite schimbări tehnice menite să ușureze întrebuințarea anumitor funcții.

Este introdusă mișcarea F67 care oprește secundele atunci când setezi ora și permite derularea manuală în caz că vrei să schimbi opțiunea automatică de bază. Placa de sticlă este curbată și face să iasă în evidență foarte ușor datoriă reflecției pe care o are.

Carcasa are o lățime de 40,5 mm și o grosime de 11,8 mm. Materialul este un oțel inoxidabil bine lustruit. Cureaua din piele naturală se simte foarte plăcut la port. Modelul vine și cu o rezistență la scufundare de 30m, ce este o adiție plăcută ținând cont de eleganța acestui Orient Bambino.

3. Orient Sporty Automatic

cele-mai-bune-ceasuri-automatice
Vezi Preț
Orient Sporty Automatic

Vezi preț Orient Sporty Automatic pe topwatch.ro

Istoria ceasurile Orient poate fi văzută cu mai mult de un secol în urmă, compania producând ceasuri scafandre, schelete, pentru bărbați și femei. Aceste categorii includ unele dintre cele mai bune ceasuri produse vreodată. Linia Orient Sporty nu face excepție de la regulă, modelul dat fiind unul luxos ce poate fi purtat de zi cu zi.

Carcasa este din oțel inoxidabil, iar cureaua din piele, o alegere standard, dar eficientă. Sticla este din mineral cristalizat, iarăși nimic special, fiind o incorporare la majoritatea ceasurilor mid budget. Cadranul este uni-rotativ, simplu de urmărit și cu benzi luminoase pe timp de noapte, marcajele fiind din cristal.

Diametrul carcasei este de 42 mm, iar grosimea carcasei este de 12 mm. Are o rezistență la apă de 5 ATM, ceea ce înseamă ca te poți scufunda cu el până la 100 m adâncime.

4. Fossil Grant

ceas-automatic-barbati
Vezi Preț
Fossil Grant

Vezi preț Fossil Grant pe emag.ro

Fossil Grant și-a făcut un renume mondial prin abilitatea sa de a lua modelele vechi și reface într-un pachet cu preț acceptabil și calitate impecabilă. Ceasul automatic pentru bărbați Fossil Grant nu face excepție de la regulă, fiind o bucată pe care ar trebui s-o porți.

Cifrele clasice romane, pielea curelei, carcasa din oțel și sticla protectoarea din mineral face ca modelul dat să-și păstreze aura clasică pe care mulți o preferă. Poți purta ceasul dat de în fiecare zi cu orice tip de ținută și orice tip de eveniment.

  • Rezistență de 5 ATM
  • Diametru Carcasă 44 mm
  • Grosime Carcasă 13 mm

5. Timex Navi XL

ceasuri-automatice
Vezi Preț
Timex Navi XL

Vezi preț Timex Navi XL pe proceasuri.ro

Navi are aceeași mișcare Miyota găsită și în modelele Waterbury care a fost recent lansat, mișcarea Miyota vine cu o rezervă de 40 ore. Cadranul verde arată superb în realitate, nu este nici prea luminos, nici pre întunecat. Roata, benzile și indicatorul arată plăcut, zimții de la cadran combinându-se perfect cu alte elemente.

Carcasa rezistă la adâncimi de 100 m, deși se consideră a fi un model subacvatic, nu are rezistența cea mai mare. Are o lățime de 41 mm și grosime de 12,5 mm. Rama rotativă nu este cea mai comodă și accesibilă, însă are un finisaj extrem de bun.

Navi Automatic XL are un sistem de schimbare al curelelor foarte simplu, îți va lua câteva secunde să schimbi cureaua. Materialul de bază este unul textil, însă sunt disponibile și curele din piele și oțel, în caz că ai alte preferințe.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo