Cei mai buni pantofi de sport pentru bărbați [Ghid 2024]

Să găsești perechea perfectă de pantofi pentru sport poate fi o activitate destul de solicitantă, ținând cont de faptul că ar trebui să respecte mai multe criterii: să fie confortabili, de încredere și stilați în același timp. Stilul nu este însă cel mai important aspect atunci când vine vorba de eficiență. Totuși, astăzi, găsești destul de multe opțiuni care să corespundă acestor cerințe, însă poți să te pierzi ușor în fluxul de informații și până la urmă să nu înțelegi care sunt cei mai potriviți pantofi de sport pentru tine.

Din fericire, nu trebuie să mai dai scroll ore întregi, comparând prețurile și aspectele tehnice. Vezi mai jos lista pe care am făcut-o noi pentru tine și vezi dacă îți place ceva. Pentru elaborarea acesteia, am ținut cont de calitate, tehnologia încorporată, durabilitate, preț și aspectul fizic general. Am inclus în listă atât pantofi de sport pentru workout, cât și pentru sporturi care nu exercită o presiune atât de mare pe platformă, cum ar fi mersul, alergatul sau jogging-ul. Vezi și cei mai buni adidași pentru sală.

Top pantofi sport pentru bătbați

1. Adidas Ultraboost 20

pantofi-sport-barbati
Vezi Preț
Adidas Ultraboost 20

Vezi preț Adidas Ultraboost 20 pe footshop.ro

Modelul Adidas Ultraboost este unul dintre cele mai recunoscute, îl poți vedea pe stradă, la sală, pe terenuri de sport sau în situații mai casual. Acest fapt nu se datorează doar eforturilor de marketing ale companiei, ci și anumitor aspecte ale perechii date. Deși inițial au fost concepuți mai mult pentru alergat, Adidas și-au dat seama de potențialul aceste perechi și au introdus niște elemente și o tehnologie suplimentară pentru a-i face utilizabili și în condiții mai solicitante.

În modelul Ultraboost 20 primești un material de spumă “Boost” care în noul model este cu 20% mai eficient decât în modelele precedente. Dacă îi vei folosi pentru alergat, o să observi că primești înapoi o anumită cantitate de energie, fapt ce este adevărat, dar totuși nu se compară cu celebrele modele New Balance 1080 sau Brooks Glycerin. Pentru alergătorii amatori este mult mai mult decât suficient și nu vor crea vreun disconfort. Forma arcuită în fața tălpii contribuie considerabil la dinamică, mai ales când vrei să mărești pasul.

Sub călcâi talpa are o grosime de 27 mm, iar în față de 17 mm- aceste caracteristici îl fac mai puțin utilizabil pe pietriș, deci ar trebui să ții cont și de acest aspect. Partea superioară este formată din Primeknit 360 care reprezintă un material întreg menit să-ți înfășoare tot piciorul și să-ți ofere flexibilitate. 

Dacă ai nevoie de o pereche de adidași stilați și nu cauți o opțiune premium de alergat, Adidas Ultraboost sunt o opțiune cu care nu poți da greș. Te-ar putea interesa și cei mai buni adidași Adidas pentru bărbați.

2. Nike Air Zoom Superrep

pantofi-sport-pentru-barbati-superrep
Vezi Preț
Nike Air Zoom Superrep

Vezi preț Nike Air Zoom Superrep pe answear.ro

Unul dintre cei mai versatili pantofi de sport pentru bărbați este Nike Air Zoom Superre. Nike nu dezamăgește niciodată atunci când ai nevoie de eficiență, indiferent de sportul ales. Deși la prima vedere design-ul dat poate părea un pic mai amuzant sau anormal, totul a fost conceput cu un anumit scop. Forma respectivă îți va permite să-i folosești pentru majoritatea sporturilor, mai puțin baschet sau tenis de câmp. 

Au o amortizare suficientă pentru sărituri, stabilitate pentru ridicarea greutăților și ușurință pentru alergat. De asemenea, dacă preferi să faci workout în casă, sunt numai buni datorită tălpilor despicate ce contribuie la o aderență mai mare pe toate tipurile de suprafețe.

Superrep a fost testat în tot felul de situații și Nike a încercat să unească cele mai bune elemente a modelelor sale pentru antrenamentul de performanță, cât și pentru alergat. În opinia noastră, acești pantofi de sport sunt unii dintre puținii de  pe piață care combină cu success diferitele necesități.

În față ai o unitate imensă Zoom Air situată pe o bucată de platformă foarte largă și groasă, chiar și pur vizual acest fapt îți zice că au o amortizare extraordinară, numai bună pentru exerciții și ridicarea greutăților. Bucla de la călcâi este construită în așa fel încât să nu mai ai nevoie să-ți legi șireturile de fiecare dată. Plăcile laterale mari au fost concepute astfel pentru a-ți ușura mișcarea în lateral, detaliu care se regăsește la foarte puține modele de adidași pentru sport. Vezi și cei mai buni adidași Jordan pentru bărbați.

3. Adidas Nite Jogger

adidas-nite-jogger-barbati
Vezi Preț
Adidas Nite Jogger

Vezi preț Adidas Nite Jogger pe sneakerstudio.ro

Pentru mulți alergatul este un sport al libertății, din păcate această libertate poate fi limitată de anumite aspecte, cum ar fi perioada din zi în care dorești să alergi, în cazul de față: noaptea. Nite Jogger de la Adidas au fost concepuți cu scopul de a-ți ușura considerabil efortul când alergi pe timp de noapte. Te-ar putea interesa sa vezi si cei mai buni adidasi Adidas albi pentru barbati.

Ca și în cazul modelului Ultraboost, primești la pachet renumita spumă Ultraboost care deja a devenit echivalentul noțiunii de confort. Pe lângă asta, platforma la modelul Nite Jogger este mult mai groasă- element necesar alergatului pe timp de noapte când nu vezi anumite suprafețe, cum ar fi cele din pietriș.

Succesul perechii date de pantofi pentru sport se datorează designului minimalist și tehnologiei ce stă la baza construcției. Pe lângă Boost, ai o talpă din cauciuc vulcanizat pentru rigiditate și o clemă EVA la călcâi. Partea superioară este echipată cu mai multe straturi de material gândite astfel încât să ai parte de stabilitate și flexibilitate indiferent de utilizare. 

Dacă ești în căutarea unei perechi de adidași potriviți pentru ținute casual, cât și pentru alergat, îți recomandăm să încerci Adidas Nite Jogger.

4. Reebok Royal Glide

pantofi-barbati-sport-royal-glide
Vezi Preț
Reebok Royal Glide

Vezi preț Reebok Royal Glide pe aboutyou.ro

În ciuda faptului că pantofii de sport Reebok Royal Glide pot părea simpli și plictisitori la prima vedere, sunt unii dintre cei mai buni în acest interval de preț. Deși nu au fost concepuți pentru sporturi de performanță, tot mai mulți oameni au început să observe cât de confortabili sunt și versatili în același timp.

Pantoful dat este 100% sintetic, ia ușor forma piciorului și se așează bine pe talpă, nefiind prea largi sau înguști. Talpa este fabricată din cauciuc vulcanizat, ea având și niște zimți care contribuie considerabil la aderența pantofului pe orice tip de suprafață. 

Este un model care a fost produs într-o gamă variată de culori, astfel dacă tu cauți ceva stilat și prin care poți ieși în evidență, nu o sa fii dezamăgit. Talpa intermediară din cauciuc și platforma intermediară EVA sunt partea de bază a pantofului ce îți suportă piciorul și minimizează impactul în cazul în care calci strâmb.

Recomandăm cu drag modelul dat de pantofi pentru bărbați pentru a fi utilizați atât la sală, teren sau alergat, cât și pentru a fi purtați casual cu orice tip de ținută.

5. New Balance Sport

pantofi-sport-barbati-new-balance
Vezi Preț
New Balance Sport

Vezi preț New Balance Sport pe fashiondays.ro

Ca și în cazul modelului Reebok Royal Glide, New Balance Sport pot părea foarte simpli la prima vedere, dar este un exemplu foarte bun în care putem observa că „Less is More”. 

Partea superioară este căptușită cu piele întoarsă și material sintetic care îi fac să fie mai flexibili și compatibili exercițiilor ce necesită mișcări laterale sau sărituri. 

Talpa compusă din cauciuc vulcanizat a fost special concepută pentru a fi utilizată într-un timp îndelungat pe suprafețele pietroase și asfalt. Astfel dacă preferi să exersezi afară, o să fii mulțumit de pantofii dați. 

Un fapt mai puțin menționat de retaileri este greutatea perechii de pantofi. Ce din cazul de față, sunt foarte ușori, fapt absolut necesar pentru alergătorii de performanță.

New Balance Sport sunt alegerea perfectă pentru tine dacă îți dorești un minimalism dotat cu performanță. Îi poți integra în ținutele casual, îi poți purta la alergat, jogging sau pe un teren de basket.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo