5 Cele mai Bune Ghete de Fotbal în 2024 [Ghid Cumpărare]

Cele mai bune ghete de fotbal vor fi diferite pentru fiecare în dependență de un număr de factori: ce tip de jucător ești, ce tipuri de design îți place și desigur cel mai important factor, bugetul pe care îl ai alocat. Marii giganți de producție a echipamentului sport, cum ar fi Adidas sau Nike, sponsorizează pe cei mai buni jucători din lume precum Lionel Messi, Mohamed Salah sau Cristian Ronaldo.

Pe lângă asta, ei produc adidași de fotbal care sunt apreciați peste tot în lume, de la simpli muritor ca și noi, până la legendele sportului. Vom încerca să îți oferim cele mai bune opțiuni prezente pe piață, am ținut cont de prețuri, popularitate, durabilitate și confort. Vezi și cei mai buni adidași de alergat.

Care sunt cei mai buni adidași de fotbal?

1. Superfly 7 Academy

cele-mai-buni-ghete-fotbal
Vezi Preț
Superfly 7 Academy

Vezi preț Superfly 7 Academy pe epantofi.ro

Superfly Academy 7 este cel mai recent model de pe linia Academy, diferența dintre el și predecsorul său fiind destul de minoră. Ținând cont de prețul și capabilitățile sale, este un adidas de fotbal care se potrivește începătorilor.

În partea superioară este dotat cu un material sintetic similar modelului Phantom, dar de o calitate un pic mai proastă, dar care se simte moale și flexibilă în același timp. Branțul se poate extrage și schimba în caz că ai nevoie, o opțiune mai rar întâlnită la ghetele de fotbal.

Greutatea este de 225 g, cu 5 grame mai ușor decât modelul precedent, iar volum la fel a fost micșorat. În partea frontală este un pic rigidă și rămâne cu mult în urmă față de modelele pro.

2. Adidas Nemeziz 19.4

nemeziz-adidas-de-fotbal
Vezi Preț
Adidas Nemeziz 19.4

Vezi preț Adidas Nemeziz 19.4 pe hervis.ro

Nemeziz 19.4 beneficiază de un sistem centralizat de legare a șireturilor, care ușurează considerabil legarea șireturilor și în același timp oferă o fixare mai bună a piciorului. Partea superioară este din material sintetic care este decent pentru prețul modelului.

Dătorită designului de tip low-top, jucătorii pot fi mai flexibili și mișca mult mai lejer. Talpa superioară este compatibilă cu mai multe tipuri de suprafețe, cum ar fi solul dur, terenurile tari sau iarba artificială.

3. Nike Legend 8 Elite

cei-mai-buni-adidasi-fotbal
Vezi Preț
Nike Legend 8 Elite

Vezi preț Nike Legend 8 Elite pe 11teamsports.ro

Când introduci cuvântul Legend în numele modelului, trebuie să fii sigur că ceea ce va primi consumatorul îl va mulțumi. Adidasul trebuie să fie longeviv, confortabil și de încredere. Tiempo își justifică în totalitate renumele și pe măsură ce apar versiuni noi, tot mai mulți fani ai liniei date apar.

Modelul de Tiempo 8 i-a surpins pe mulți, cel mai evident lucru care îți sare în ochi imediat fiind diamantul superioar din piele de cangur, venind în două culori, negru și alb. Tunel FlyKnit și de la mijlocului piciorului și Quadfit te vor face să te simți ca și cum adidașii dați au fost făcuți special pentru tine.

Un amestec de forme conice și sageți la crampoane oferă cea mai confortabilă senzație pentru picioare. Toate elementele de la baza adidasului îți permit să accelerezi rapid, deții controlul și fixa bine piciorul în timpul loviturii. După 90 de minute de alergat, sprintat și lovit nu vei simți un efect negativ cauzat de perechea dată de ghete pentru fotbal. Te-ar putea interesa și cei mai buni adidași de sală.

adidasi-de-fotbal
Vezi Preț
Adidas Ghosted

Vezi preț Adidas Ghosted pe aboutyou.ro

Odată cu îndepărtarea de către Adidas de la F50 către seria X, compania și-a schimbat traiectoria considerabil de la focusarea concurențială cu Nike Mercurial, ambele companii promovând conceptul de „cea mai desculță senzație”. Totuși cel mai recent model Ghosted X este o abatere de la noua linie și are multe elemente similare cu iconicul F50.

În partea superioară ai un strat translucid numit piele de miraj, care arată ridicol de ușor. Ținând cont că material superior este foarte subțire și adidasu în sine este ușor, adoptarea în masă a modelului dat reprezintă o caracteristică impresionantă.

Aspectul cizmei se bazează pe cele mai recente modele X18 și X19, ceva elemente fiind împrumutate de la adidașii clasici de viteză, crampoanele devenind și mai ascuțite. O altă caracteristică impunătoare este revenirea fibrelor de carnon, modelul Ghosted X fiind primul ghete de fotbal cu integrarea unei plăci din carbon dinamic și care este disponibil maselor. Vezi și cei mai buni adidași de mers.

5. Predator Mutator 20.1

adidas-fotbal
Vezi Preț
Predator Mutator 20.1

Vezi preț Predator Mutator 20.1 pe 11teamsports.ro

Modelul Predator și-a făcut apariția prima dată în 1994, mulți fiind de părere că perioada cea mai glorioasă fiind la începutul anilor 2000. Predator era totul despre piele, limbă, elemente adezive din cauciuc și stilul agresiv. Încetul cu încetul, linia dată a început să-și piardă din genele inițiale.

Modelul 20.1 este o revenire la rădăcinile Predator, modelul dat se deosebește în primul rând vizual, având un aspect mai animalic daca să-l comparăm cu modelele simple și curate care se produc la moment. În partea frontală ai în jur de 250 de ghimpi numiți piele dragonului, materialul fiind un cauciuc foarte rezistent. Te-ar putea interesa și cei mai buni pantofi de sport.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo