FashionDays Black Friday Top Promoții în 2023

Deși Black Friday a fost cândva, un eveniment care viza doar magazinele fizice, FashionDays și alte magazine online au schimbat complet modul în care facem cumpărăturile și căutăm oferte în perioadele promoționale sau de sărbători. Black Friday pe FashionDays aduce unele dintre cele mai mari vânzări online din întreaga lună noiembrie și top oferte de Black Friday. Deci, dacă speri să găsești cele mai mari reduceri din timp, am oferit o prezentare și o selecție rapidă a celor mai reduse categorii de produse și celor mai convenabile oferte de pe FashionDays de Black Friday 2023.

Top Oferte Black Friday pe FashionDays

GENȚI
GENȚI
Vezi cele mai bune oferte de Black Friday din această categorie.
VEZI OFERTE
ÎMBRĂCĂMINTE
ÎMBRĂCĂMINTE
Vezi cele mai bune oferte de Black Friday din această categorie.
VEZI OFERTE
ÎNCĂLȚĂMINTE
ÎNCĂLȚĂMINTE
Vezi cele mai bune oferte de Black Friday din această categorie.
VEZI OFERTE

Deși deseori, magazinele umflă prețurile înainte de sezonul reducerilor, captivându-ți interesul cu sintagme de genul ”reduceri de peste 80%”, de Black Friday posibilitatea să găsești cele mai mari reduceri este cea mai mare. De aceea, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune oferte Black Friday la Fashion Days, grupând produsele vedetă pe categorii.

Astfel, poți să găsești o mulțime de produse, din diferite categorii, de la cele mai budget friendly opțiuni, precum această cămașă roșie redusă cu 33 % de la Waikiki cu doar 60 de lei ca și preț final, pănă la brand-uri de lux precum GUESS sau Versace sau LIU JO. Pe lângă hainele de zi cu zi, poți să găsești geci, paltoane și trench-uri, reduse de asemenea, considerabil.

De la GUESS am găsit această geantă care este redusă cu 51% și e la un preț foarte avantajos sau acest rucsac redus cu 47 %. Printre cele mai bune oferte la genți se numără:
Geantă Furlaredusă cu 53 %
Rucsac LIU JO reducere 49 %
Geantă Valentinoreducere 56%

Geantă GUESS
Geantă GUESS
redusă cu 51%
VEZI OFERTA
Geantă Furla
Geantă Furla
redusă cu 53 %
VEZI OFERTA
Rucsac GUESS
Rucsac GUESS
redus cu 47 %
VEZI OFERTA

Și la încălțăminte, sunt foarte multe produse cu reduceri substanțiale. De exemplu, poți să găsești cizme din piele de la GUESS care costau 1000 de lei și au reducere de peste 50 % sau celebrii bocanci de la Dr. Martins, pe care în mod normal, nu îi găsești sub un preț mai mic de 900 de lei, însă de data aceasta sunt reduși și ei, cu o sumă substanțială.

Bocanci Dr. Martins
Bocanci Dr. Martins
redusă cu 17 %
VEZI OFERTA
Cizme GUESS
Cizme GUESS
reduse cu 53 %
VEZI OFERTA
Adidași Adidas
Adidași Adidas
reduși cu 27 %
VEZI OFERTA

Printre cele mai avantajoase oferte la accesorii se numără reducerile la ceasurile Furla sau Fossil de peste 50 % sau ochelarii de la Jimmy Choo reduși cu 62%. Iată mai jos top oferte accesorii de black friday la fashiondays:

Ceas Fossil
Ceas Fossil
redusă cu 59 %
VEZI OFERTA
Ochelari Jimmy Choo
Ochelari Jimmy Choo
reduși cu 62 %
VEZI OFERTA
Set ceasuri Fossil
Set ceasuri Fossil
reduse cu 56 %
VEZI OFERTA

De ce să ții cont când cumperi un produs de Black Friday?

S-ar putea părea ciudat să începi să-ți planifici cumpărăturile de Black Friday chiar acum, dar acest lucru te poate ajuta să economisești bani atunci când vine momentul să faci cu adevărat achizițiile. Iată câteva sfaturi pentru Black Friday pe care ar trebui să le iai în considerare înaintea evenimentului:

  • Stabilește un Buget – A urmări cât de mult poți cheltui este important pentru a evita cheltuielile excesive. Când totul este redus, poate fi ușor să cumperi mai mult decât ar trebui doar pentru că lucrurile au cel mai mic preț din an.
  • Creează o Listă de Cumpărături – Știind exact la ce încerci să găsești reduceri este un mod excelent de a evita achizițiile inutile. De asemenea, te poate ajuta să compari prețurile între comercianți sau să setezi alerte pentru scăderea prețurilor din timp.
  • Compară Prețurile – Comercianți precum Emag, Flanco și EvoMag fac extrem de ușor să-ți faci toate cumpărăturile acolo. Cu toate acestea, acești comercianți nu au întotdeauna cel mai bun preț la articolele pe care le cauți. Asigură-te că compari prețurile pe tot internetul înainte să cumperi ceva mai mult decât ar trebui.
  • Fă Cercetări înainte de a Cumpăra – Dacă faci o achiziție costisitoare, asigură-te că faci cel puțin câteva cercetări înainte să cumperi acel produs. Acest lucru înseamnă să cauți recenzii independente sau păreri de la surse de încredere despre acele produse. De exemplu, nu ar trebui să te bazezi neapărat pe recenziile de pe Emag.
  • Fii Vigilent în privința Rezultatelor Căutării – Platformele de căutare, cum ar fi Google, au tendința de a fi inundate de linkuri sponsorizate în rezultate. Fii atent să nu dai clic pe un anunț sponsorizat dacă cauți recenzii sau cauți produse specifice după preț.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo