Top 5 Adidași Jordan pentru Bărbați (Ghid 2024)

Michael Jordan este unul dintre cei mai influenți sportivi din istoria baschetului iar modelul de Nike Jordans îi oferă un tribut personalității acestuia și se asociază, în mare parte, cu sportul respectiv, combinând design-ul unic și confortul sporit. Te-ar putea ineresa și cei mai buni adidași de sală. În acest articol prezentăm top adidași Jordan pentru bărbați.

Cei mai buni adidasi Jordan pentru bărbați

1. Jordan Mars 270

adidasi-jordans-270-barbati
Vezi Preț
Jordan Mars 270

Vezi preț Jordan Mars 270 pe footshop.ro

Jordan Mars 270 reprezintă un mix dintre celebrele modele de Jordan 1, 4 și 6. Toate elementele definitorii au fost incluse, în scopul de a crea o pereche de adidași stilați și confortabili. Unitatea de aer este poziționată la 270 de grade, oferindu-ți un boost de amortizare considerabil.

Partea laterală este formată dintr-un material sintetic cu perforații, care deși la prima vedere pare a fi mai puțin calitativ, el asigură o respirabilitate mare și uscare rapidă după fiecare spălare. Partea superioară este confecționată din piele bine căptușită în jurul modelului și fixată în talpă, astfel făcându-l mai flexibil.

Talpa este dotată cu platforma Air Max și o spumă elastică care îți oferă un confort continuu, chiar și la purtarea îndelungată a sneakersilor.  Pe lângă toate elementele tehnice prezentate, acest  model se evidențiază din punct de vedere vizual, fiind purtabil cu orice ținută street.

Specificații:

  • Partea superioară din piele
  • Platforma Air Max la 270 grade
  • Talpă rezistentă la eroziune
  • Clapele de tragere inspirate de la AJ6

2. Jordan Westbrook One Take

adidasi-jordan-pentru-barbati
Vezi Preț
Jordan Westbrook One Take

Vezi preț Jordan Westbrook One Take pe answear.ro

Russel Westbrook este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de baschet  NBA ai ultimului deceniu și  brandul Jordan s-a gândit să creeze o linie de Jordani doar pentru el sub principiul “Why not”. Vezi și cei mai buni adidași de mers.

Ținând cont de prețul acestei perechi de Westbrooks, care este semnificativ mai mic decât alte modele Jordans, mulți se întreabă dacă modelul își păstrează calitatea, în pofida prețului mic. Deși la prima vedere materialul textil poate părea mai puțin calitativ, nu e cazul să te îngrijorezi, căci pe lânga respirabilitate și uscare rapidă, obții o flexibilitate mărită în timpul mișcărilor.

Finisajul din plastic în jurul călcâiului formează un contrast puternic cu partea superioară din nubuc și plasă, astfel panourile adidașilor tăi Jordan vor ieși în evidență. Căptușeala gleznei și cea interioară este foarte moale și comodă, iar piciorul nu transpiră deloc. Este de menționat faptul că vârful este un pic cam îngust, sa ții cont de asta și să comanzi cu o jumătate de măsură mai mare, dacă faci comanda online. Te-ar putea interesa să afli care sunt cei mai buni adidasi Adidas pentru barbati.

Westbrook One Take este dotat cu o unitate de amortizare Zoom Air, o platformă intermediară din filament și o talpă din cauciuc vulcanizat, toate împreună oferindu-ți o tracțiune și aterizare la nivel. Recomandăm modelul dat, în mare parte, pentru folosirea extensivă pe teren.

3. Nike Jordan React Elevation

adidasi-jordan-barbati
Vezi Preț
Nike Jordan React Elevation

Vezi preț Nike Jordan React Elevation pe fashiondays.ro

Jordan React Elevation este unul dintre acele modele care stă liniștit până când popularitatea sa nu izbucnește spontan și devine tot mai recomandat atât de utilizatorii de rand, cat și de diverșii influenceri. React are o structură amortizoare similară cu cea Converse G4, dar încorporată diferit. Perna este dotată cu o platformă Air Max și React.

Modelul este circular și zimțat, iar talpa este una translucida, deși pentru unele modele talpa translucidă poate crea probleme când este mult praf pe teren, pentru Jordan React Elevation nu prezintă o problema în cazul de față.

Perechea data de Jordani pentru bărbați are și un suport excelent care este amplificat de bara de torsiune situată la mijlocul încălțării. Partea superioară este formată din piele sintetică și material textil care formează o combinație puternică pentru flexibilitate și suport.

Performanța amortizoare este similară cu cea a modelului Why Not Zero 0.2, deși sunt unele diferențe, cum ar fi faptul ca React Elevation are perna posterioară un pic mai mică, iar în cazul modelului React Elevation ai în spate React care îi face să fie mult mai buni la amortizare. Te-ar putea interesa și cei mai buni adidași pentru sport.

Specificații:

  • Cauciuc vulcanizat
  • Făcut din piele sintetică și nailon
  • Unitate de amortizare Phylon

4. Jordan 11 Retro

adidasi-jordan-11-barbati
Vezi Preț
Jordan 11 Retro

Vezi preț Jordan 11 Retro pe sneakerindustry.ro

Jordan 11 Retro sunt perfecți pentru a fi utilizați în condiții de stres pe orice tip de teren. Au o tracțiune mult mai bună decât modelele anterioare și deși talpa translucidă poate părea un impediment din cauza acumulării de praf, materialul din care e fabricată- cauciucul,  îți va oferi o aderență maximă pe teren.

Pernele sunt dotate cu o unitate Phylon ușoară, distribuită de-a lungul întregii tălpi, evoluția acesteia față de modelele 2000/01 Retro fiind resimțită de la prima purtare. Absorbția la coliziune este consecventă și vizibilă pe toate tipurile de suprafața. 

Partea superioară este compusă dintr-o plasă de nailon și piele de calitate înaltă. Plasa se înfășoară perfect în jurul piciorului, iar talpa largă se potrivește excelent formei piciorului, nefiind prea strânsă sau lată.

Fie că ai nevoie de o pereche de Jordani care să fie folosiți cu maximă eficacitate pe teren sau doar pentru a te simți confortabil în timpul unei plimbări prin oraș, modelul dat va fi potrivit în ambele cazuri, făcându-ți activitatea aleasă mai plăcută.

5. Nike Jordan Jumpman

jordan-jumpan-barbati
Vezi Preț
Nike Jordan Jumpman

Vezi preț Nike Jordan Jumpman pe footshop.ro

Nike Jordan Jumpman 2021 este foarte similar din punct de vedere vizual cu celebrul Jordan 34. În pofida aspectelor vizuale asemănătoare, noul model a fost relansat cu tehnologii inovative care sunt superioare la capitolul amortizare și flexibilitate. Talpa modelul respectiv este dotată cu o tracțiune foarte bună datorită formei sale zimțate și cauciucului vulcanizat. Capsula din laterale este translucidă și deși oferă o aderență sporită, poți intampina anumite dificultăți la eliminarea depunerilor.

Partea din față a primit anumite elemente noi care îi fac pe Jumpman să fie mai fluizi și confortabili la purtatul de zi cu zi, însă nu recomandăm să fie utilizați pe timp ploios sau pe teren pietros, talpa fiind sensibilă la astfel de condiții. Talpa este dotată cu tehnologia Zoom care este integrată în tot mai multe modele de Jordans.

Partea superioară este formată dintr-un material sintetic care este plăcut la atingere și nu îți va roade pielea. El are și niște fâșii de piele sintetică deasupra, lucru care contribuie la siguranța generală a perechii  de Jordani. Sistemul de dantelă True to Size va face ca papucul nou să îți fie pe măsură, pernuțele din interior luând forma piciorului.

La prețul dat obții o pereche de Jordans pentru bărbați care îți vor oferi confortul și siguranța de a-i utiliza de zi cu zi, fie pe terenul de baschet sau pe stradă.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo