Cei mai buni adidași Adidas albi pentru bărbați [Ghid 2024]

Încălțămintea este un element important în garderoba unui bărbat, probabil unul dintre cele mai însemnate, fie că vorbim de o pereche pentru sport sau outfit-uri casual. Când creăm o ținută, pantoful este baza, alegerea culorii fiind un aspect dificil de combinat și înțeles pe deplin, mai ales în cazurile în care moda nu este punctul tău forte. În acest articol am ales cei mai buni adidași Adidas albi pentru bărbați.

Din fericire, cu o pereche de adidași albi nu poți da greș în cazul multor tipuri de ținute, Se potrivește cu majoritatea culorilor, este clasic și emană o aură care nu e specifică multor culori. Dacă îți place culoarea albă sau pur și simplu cauți o pereche de adidași eleganți care pot fi purtați la diferite ocazii, atunci o să ai nevoie să-ți mărești garderoba cu, cel puțin, o pereche de adidași albi. Te-ar putea interesa și cei mai buni adidași de sală.

La formarea acestui top de pantofi Adidas albi pentru bărbați, am ținut cont de calitatea construcției, minimalismul, compatibilitatea vizuală cu ținute casual, confort și preț.

Top 5 adidasi Adidas albi pentru barbati

1. Adidas Ultraboost 20

Adidas Albi Ultraboost 20
Vezi Preț
Adidas Ultraboost 20

Vezi preț Adidas Ultraboost 20 pe footshop.ro

Adidas Ultraboost 20 este unul dintre cei mai eleganți adidași albi pentru bărbați. Popularitatea enormă a acestui model se datorează, în mare parte, aspectului minimalist, confortului și prețului. Vei putea vedea un Ultraboost în tot felul de medii, cum ar fi stradă, sală sau teren de sport. Vezi cei mai buni adidași Adidas pentru bărbați.

Talpa este făcută din spuma Ultraboost, care la noul model 20 a fost remodelată, oferindu-ți o amortizare cu 20 % mai eficientă. Pe lângă Ultraboost, ai o platformă intermediară din cauciuc vulcanizat care contribuie la stabilitatea generală și siguranță.

Primeknit 360 este elementul definitoriu al părții superioare și laterale; materialul sintetic permite ca piciorul tău să ia forma adidașilor – caracteristică mai ales utilă în cazul în care vrei să alergi sau să folosești adidașii pentru un timp îndelungat.

Este de menționat faptul că Adidas Ultraboost 20 sunt un pic capricioși atunci când îi folosești pe terenuri prăfuite, ei necesitând spălări repetate, mai ales în cazul în care vrei să arăți ca la patru ace. În rest, este o pereche perfectă ce combină confortul și utilitatea pentru ținute.

2. Adidas Zx 2k Flux

adidasi-adidas-albi-barbati
Vezi Preț
Adidas Zx 2k Flux

Vezi preț Adidas Zx 2k Flux pe sneakerstudio.ro

Linia Zx în scurt timp, a devenit una dintre cele mai populare în rândul alegătorilor, Trefoil reușind șă reînnoiască gama considerabil în ultimii câțiva ani. Este una dintre puținele linii în care conceptul și eforturile de marketing coincid cu ceea ce obții, și anume un produs de calitate la un preț bun. Te-ar putea interesa și cei mai buni pantofi sport pentru barbati.

Zx a ieșit pe piață fără prea multe eforturi de marketing, dar în scurt timp a luat cu asalt piața și a devenit foarte cunoscut datorită simplității și versatilității acestui model. Zx 2k Flux are la bază o unitate de torsiune identică cu cea a modelelor anterioare. Torsion ZX și o talpă intermediară 2.0 păstrează forma inițială, dar remodelează complet partea superioară

Modelul 2.0 are o plasă sintetică cu două straturi peste deget, la călcâi a fost pusă o plasă balistică, iar la mijloc ai clasicile 3 dungi decupate. Materialul sintetic contribuie la o respirabilitate sporită și uscare rapidă. Ținând cont de prețul articolului dat, primești mult mai mult decât te-ai fi așteptat, Zx 2k Flux fiind unul dintre cei mai confortabili adidași în limita dată de preț.

3. Adidas Ozweego

adidasi-adidas-albi-barbati
Vezi Preț
Adidas Ozweego

Vezi preț Adidas Ozweego pe aboutyou.ro

Încălțămintea bazată pe fluiditate a prins tot mai multă popularitate în ultimii ani, astfel Adidas a exploatat perfect oportunitatea de a reintroduce vechiul Ozweego din anii 90. Noul model a fost adaptat la nevoile vizuale curente și integrate cu cele mai recente realizări tehnologice.

Iconicul călcâi unghiular a avut nevoie de un suport stabil ca să țină piciorul pe loc, astfel Adidas a integrat un material elastic de neopren ce s-a dovedit a fi perfect formei date de încălțăminte. Dantela de nailon și tubul de susținere din mijlocul face ca Ozweego să fie unul dintre cei mai confortabili sneakeri de la Adidas. O pereche de Jordani pentru barbati ar putea fi o alta alegere potrivită pentru cei ce prețuiesc comfortul.

Materialele adiPrene și AdiPrene+ oferă un boost de amortizare față de modelele precedente, pe lângă asta, permit piciorului tău să respire fără probleme și nu cauzează miros intens ca în cazul altor modele mai învechite.

Fiind din material sintetic, recomandăm spălarea repetată atunci când este folosit în zone prăfuite, culoarea albă fiind destul de problematică pentru majoritatea încălțărilor.

4. Adidas Originals

adidasi-albi-adidas
Vezi Preț
Adidas Originals

Vezi preț Adidas Originals pe aboutyou.ro

Adidas Originals este un model complet alb, aspectul vizual atemporal al acestuia fiind perfect pentru orice tip de ținută casual, astfel Originals având potențialul de a fi pantoful tău de zi cu zi. Formele fluide și multiplele straturi de piele sunt plăcute ochiului și îți oferă fixarea de care ai nevoie. De asemenea, piele albă este mai puțin capricioasă decât materialele sintetice.

Talpa intermediară este destul de groasă și comodă în același timp, te vei simți comod indiferent dacă mergi pe o suprafață pietroasă sau asfalt. În interior ai o căptușeala textilă foarte moale care ia ușor forma piciorului. Talpa are o formă standard, nu este prea lată sau îngustă, astfel nu trebuie să cumperi cu o jumate de măsură mai mare sau mai mică ca in cazul altor modele.

Dacă cauți perechea perfectă pentru ținute casual, Adidas Originals este una dintre cele mai safe decizii pe care o poți lua. Aspectul minimalist, confortul și rezistența la elemente fac modelul dat un no brainer.

5. Adidas Nite Jogger

adidas-albi-barbati-nite-jogger
Vezi Preț
Adidas Nite Jogger

Vezi preț Adidas Nite Jogger pe footshop.ro

Adidas Nite Jogger au fost concepuți cu scopul de a ajuta alergătorii de noapte să fie mai vizibili. Pe lângă benzile adezive care arată superb pe timp de noapte, ai toată tehnologia marca Adidas. Spuma Ultraboost este elementul de bază care ii face foarte comozi, Nite Jogger vin la pachet și cu o talpă mai groasă care permite utilizarea acestora pe suprafețe pietroase.

La călcâi este integrată o clemă de tip EVA care face piciorul să intre perfect, fără a fi nevoie să-ți legi șireturile de fiecare dată. Ai o talpă intermediară din cauciuc vulcanizat ce oferă un schimb de energie sporit în timpul alergărilor. În partea frontală este un strat de piele care oprește degetele din a perfora materialul, un detaliu mic, dar foarte important.

Dacă cauți să combini pasiunea pentru alergat sau daca ai nevoie de niște adidași comozi și stilați, îți recomandăm cu încredere să încerci Nite Jogger. Deși sunt albi, materialul se spală foarte ușor și se usucă la fel de rapid.

Așteptăm să aflăm gândurile tale despre articol sau produse

Lasă comentariu

TopGuides
Logo